Projektisuunnittelija

Julkaistu 28.08.2019

Apotti on laaja-alainen ja maailmanlaajuisesti ainutkertainen sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) muutoshanke. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää kaikkia sote-palveluja kokonaisuutena sekä ottaa käyttöön alueellisesti yhtenäinen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmä, joka mahdollistaa toiminnan ohjauksen ja sitä kautta paremman laadun. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset  sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme. Toimimme arvojemme mukaisesti uudisraivaajahengessä alati muuttuvalla toimintakentällä.

Apotti etsii nyt tiiminsä motivoitunutta ja tehokasta Projektisuunnittelijaa! Tässä roolissa tuet valittujen Apotti-projektipäälliköiden työtä laajuuden, aikataulun, tehtävien ja resurssienhallinnassa. Tuotat ja analysoit raportteja suoraan Apotin järjestelmistä, esimerkiksi projektien tilanne- ja edistymäraportteja sekä tuet projektien käytännöissä ja hallintatyökalujen käytössä. Lisäksi kommunikoit aktiivisesti organisaatiomme sisällä sekä asiakkaidemme ja järjestelmätoimittajiemme kanssa. 

Sinulta odotamme toimeen tarttuvaa asennetta sekä itsenäistä ja järjestelmällistä työskentelytyyliä. Meiltä löytyy tiimistämme jo useita eri alan ammattilaisia, jotka tukevat ja auttavat sinua menestymään työssäsi, mutta sinulla tulisi olla jo kokemusta projektiluontoisesta työstä ja sen vaiheista. Tärkeää on, että olet kiinnostunut työskentelemään Apotin asiantuntijoiden parissa ja olemaan projektityön neuvonantajana. 

Työskentelet osana Apotin projektitoimistoa PMO:a, jonka vastuulla on huolehtia kokonaisaikataulusta, resurssienhallinnasta yli projektien, hankkeen kustannustenhallinnasta sekä hankkeen laajuuden muutoshallinnasta. PMO vastaa myös hankkeen projektinhallinnan toimintatavoista ja työkaluista. 

Tulevalta projektisuunnittelijalta odotamme:

  • Relevantteja korkeakouluopintoja (esim. tekniseltä tai kaupalliselta alalta)
  • Hyviä MS Office-taitoja, esimerkiksi näppärää Excelin käyttöä 
  • Erinomaisia viestintätaitoja ja halua työskennellä yhdessä eri tiimien kanssa  
  • Järjestelmällistä työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus projektityöskentelystä/-johtamisesta ja projektinhallinnan työkaluista

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme – työllä on merkitys 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Tilaisuuden oppia maailmanmittakaavassakin täysin ainutlaatuisesta hankkeesta
  • Mahdollisuuden uralla etenemiseen ja oman osaamisen kehittämiseen 

Mikäli olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 11.9.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/apotti-projektisuunnittelija-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Apotista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apotti.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Apotin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Oletko sinä analyyttinen ja viihdyt numeroiden parissa? Kotimainen kiinteistöihin ja uusiutuvaan energiaan sijoittava sijoitusyhtiö Exilion etsii joukkoonsa osa-aikaista Junior Analystia!

Haemme (Junior) Account Manageria osaksi LINK Mobilityn Suomen organisaatiota.

Would you like a career-defining opportunity in a truly global consulting company? We are looking for an enthusiastic Consultant to join Mercer Finland Career team in Espoo!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Tässä blogissa kerromme millä tavoin aTalent auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi urallasi.

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen