Quality Manager

Julkaistu 07.10.2019

Vuonna 2004 perustettu Creowave tarjoaa ratkaisuja öljy- ja kaasuteollisuuteen ja on markkinajohtaja luotettavan vedenalaisen elektroniikan tuotteissa. Creowaven tuotteisiin kuuluvat öljyn ja kaasun virtausmittarit sekä tuore C-site monitorointijärjestelmä, joka mahdollistaa öljykenttien ja öljynporauslauttojen tuotannon seuraamisen reaaliaikaisen datan avulla. Creowave toimii kansainvälisillä markkinoilla ja suurin kasvu tulee tällä hetkellä Lähi-idästä, Afrikasta ja Australiasta. Tuotteiden ja palveluiden luotettavuus ja laatu ovat Creowavelle ensisijaisen tärkeitä ja kaikki toiminta tutkimuksesta tuotekehitykseen ja testaukseen tapahtuu saman katon alla Oulussa.

Creowave etsii nyt Ouluun Quality Manageria monipuolisiin laadun kehittämisen tehtäviin. Tässä roolissa pääset työskentelemään mielenkiintoiseen toimintaympäristöön, jossa laadulla ja turvallisuudella on erittäin tärkeä merkitys liiketoiminnalle: Creowave toimittaa elektroniikkaa asennettavaksi sekä merenpohjaan että räjähdysherkkiin ympäristöihin. Tehtävänkuva tulee sisältämään sekä nykyisen laatujärjestelmän ylläpitoa ja kehitystä että uusien tuotteiden sertifiointiprosessien läpivientiä. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi laadun raportointi ja auditoinnit (osaamisesi salliessa pääset auditoimaan myös Creowaven toimittajia). Tässä roolissa tulet toimimaan osana tiimiä, jossa on lisäksesi kaksi muuta henkilöä, jotka ovat tukemassa laitteiden sertifiointeja. Creowavella laatuasiat eivät ole siiloutuneet omaksi kentäkseen, vaan pääset tekemään tiiviistä yhteistyötä tuotannon, tuotekehityksen, johdon sekä pääasiakkaiden kanssa.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halua kehittää toimintaa, hyvät yhteistyötaidot ja kiinnostus tehdä tiimityötä eri tahojen kanssa. Monenlainen yliopistokoulutus voi tarjota tehtävään sopivan pohjan, mutta toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta laatupuolen tehtävistä, kuten laatuinsinöörin tai laatupäällikön roolista. Creowave tarjoaa kattavan perehdytyksen omaan toimialaansa, mutta toivomme hakijoiden omaavan jonkin verran elektroniikan tuntemusta esimerkiksi työn tai opintojen kautta. 

Tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus olla muokkaamassa prosesseja nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Creowave toimii jo nyt esimerkiksi Lähi-idässä, Afrikassa ja Australiassa, mutta kansainvälistyminen on vasta alussa. Creowave on alansa markkinajohtaja ja sen referenssejä ovat energia-alan kärkitoimijat, kuten Shell ja British Petroleum. Laatunäkökulmasta tehtävä tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen toimintakentän, sillä tuotteiden on toimittava moitteettomasti sekä veden alla että kohteissa, joissa on räjähdysvaara. Tässä roolissa pääset tekemään myös paljon kehitysorientoitunutta työtä, sillä laatujärjestelmää on ylläpidetty huolellisesti ja perusprosessit ovat kunnossa. Creowave on kiinnostunut hankkimaan esimerkiksi ISO 14001-ympäristösertifikaatin tulevaisuudessa. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Relevanttia yliopistotutkintoa  
  • ISO 9001-standardin tuntemusta 
  • Aikaisempaa työkokemusta laatutehtävistä (esim. laatuinsinööri tai laatupäällikkö)   
  • Kosketuspintaa elektroniikkaan koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • ISO 14001 ympäristöstandardin tuntemus
  • ATEX-sertifikaatin tuntemus    
  • Energia-alan tuntemus  

Mikäli tämä tehtävä kuulostaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 20.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/creowave-quality-manager-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Creowavesta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.creowave.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Creowaven palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen