Rakennesuunnittelija

Julkaistu 29.10.2020

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Heidän tavoitteenaan ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Finnmap Infra suuntaa myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu heidän erityisosaamiseensa. Heidän toimipisteensä löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Jyväskylästä, Kouvolasta ja Lohjalta. Finnmap Infra on helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. He kuuluvat tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Ensisijainen sijainti tehtävälle on Tampere, mutta sinun on myös mahdollista sijoittua Helsingin toimistolle. Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu. Voit olla suunnittelemassa siis esimerkiksi tukimuureja, pylväsperustuksia, paalulaattoja tai meluseiniä. Toimit myös siltasuunnittelun avustavissa tehtävissä. Työskentelet sekä yksittäisten pienten projektien parissa, että osana suuria ja merkittäviä kokonaisuuksia vastaten omasta osa-alueestasi. Työsi tavoitteena ovat toimivat, kustannustehokkaat ja turvalliset suunnitteluratkaisut. Asiakasprojektien lomassa pääset tekemään myös tiimin sisäistä kehitystyötä. Finnmap Infralla osaamisesi kehittymiseen halutaan panostaa: tukenasi toimivat kokeneet osaajat ja kun sinun on aika ottaa urallasi seuraava askel, uusia haasteita riittää esimerkiksi siltasuunnittelun parissa. 

Etsimältämme henkilöltä löytyy relevantin koulutustaustan lisäksi jo työelämän kokemusta rakennesuunnittelun tehtävistä. Vaikka Finnmap Infra toimii infrarakentamisen parissa, oma taustasi voi hyvin olla rakennesuunnittelun tehtävistä talonrakentamisen puolelta. Toiveenamme on, että sinulla olisi osaamista suorittaa itsenäisellä otteella pienempiä ja yksinkertaisempia suunnittelutehtäviä ja pystyisit ottamaan vastuuta näihin raameihin istuvista projekteista. Eduksi luemme, jos sinulta löytyy työmaakokemusta. Tukenasi on kuitenkin aina kokeneita kollegoita, mikäli heidän apuaan tarvitset! Mitä tulee työskentelytapoihisi, toivomme, että sinulta löytyy tarkkuutta yksityiskohtiin sekä itseohjautuvuutta ja päämäärätietoisuutta edistää asioita.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa tutkintoa (DI tai insinööri)  
  • Hyvää osaamista jonkin piirto- tai tietomallinnusohjelmiston parista
  • Aikaisempaa työkokemusta rakennesuunnittelun tehtävistä (infra tai talonrakentaminen) 
  • Sujuvaa suomen kirjallista ja suullista osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työkokemus siltojen ja muiden taitorakenteiden suunnittelusta 
  • Tekla Structures-osaaminen  

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen roolin, jossa saat omia vastuualueita ja pääset osaksi merkittäviäkin hankkeita
  • Työnantajan, joka on aktiivisesti mukana alan kehitystyössä (mm. BuildingSMART -yhteistyö)
  • Uusia mahdollisuuksia, kun osaamisesi kasvaa ja tahdot siirtyä kohti vaativampia tehtäviä   
  • Aidosti lämminhenkisen, avoimen ja huumorintajuisen työyhteisön

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi sekä CV:si viimeistään 12.11. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/finnmap-infra-rakennesuunnittelija-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.finnmap-infra.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Santeri Saarinen (+358 50 523 7037, santeri.saarinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Finnmap Infran palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen