Rakennesuunnittelijoita Joensuuhun

Julkaistu 26.10.2021

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

 

 

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii rakennesuunnittelun osaajia ratkomaan rakennusteknisiä haasteita Joensuuhun – kenites juuri sinua?

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen sekä uudis- että myös korjaushankkeisiin monipuolisia suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita hankkeesta riippuen aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Onnistuneen hankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä onkin vankka rakennetekninen suunnitteluosaaminen.

Rakennesuunnittelijana pääset sekä laatimaan että ohjaamaan rakennusteknisiä ratkaisuja. Projektipäällikön tukemana vastaat monimuotoisten ja mielenkiintoisen hankkeiden osakokonaisuuksista, ja yhteydenpidosta muihin osapuoliin. Vastuualueesi sekä sen laajuus on kuitenkin räätälöitävissä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Keskeisin tavoitteesi on joka tapauksessa ratkoa eri rakennusteknisiä haasteita ketterästi ammattitaitoa hyödyntäen. Näin sinulla on mahdollisuus näyttää omat taitosi samalla jättäen oman sormenjälkesi kaupunkialueiden merkittäviin maamerkkeihin.

Teet yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sosiaalista pelisilmää. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Olet suunnittelutyössäsi paitsi tehokas, myös tarkka ja huolellinen – innovatiivisuutta unohtamatta! A-Insinööreillä on paitsi uusin tietotaito kaikkien rakennemateriaalien suunnitteluun, myös alan uusin teknologia, joten olethan lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset alalla käytettävää suunnitteluohjelmistoa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinulla tulisi olla utelias mieli sekä innokkuutta oppia uutta ja kehittyä alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua Suomen innostavimmissa hankkeissa!

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennesuunnittelusta
 • Jonkin alalla käytettävän suunnitteluohjelmiston hallintaa, esim. AutoCAD
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Mallinnus-, laskenta ja mitoitusohjelmistojen tuntemuksen, esim. Tekla, RFEM, Rhino ja Grasshopper
 • Hyvän koulumenestyksen

Miksi A-Insinööriksi?

 • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo, joka tarjoaa ison yhtiön edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon sekä reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua!
 • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
 • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
 • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista: hauskat tiimi ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
 • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 15.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson(at)atalent.fi)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen