Ratkaisukonsultti (Data ja tekoäly)

Julkaistu 21.08.2018

Ari Hovi Oy on toimittaja- ja tuoteriippumaton konsultointi- ja koulutusyritys. Tarjoamme korkean luokan neuvonanto-, konsultointipalvelua suurille pörssiyhtiöille sekä julkishallinnon organisaatioille tekoälyyn, analytiikan ja datan hyödyntämiseen liittyvissä kehittämishankkeissa.

Meillä on Suomen vahvin kokemus suurten organisaatioiden data- ja analytiikkahankkeiden haasteista. Meillä on myös kattava ymmärrys siitä, miksi hankkeet joko onnistuvat tai epäonnistuvat.

 

Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Ratkaisukonsulttia liittymään alati kasvavaan yksikköömme tekemään kehityshankkeita asiakkaillemme.

Yhdistämme laajan kokemuksen ja näkemyksen datan hyödyntämisen keskeisistä haasteista uusimpiin teknologioihin sekä käytäntöihin. Teemme asiat uudella tavalla, joka mahdollistaa asiakkaidemme kehittymisen seuraavalle tasolle datan ja analytiikan hyödyntämisessä.

Tyypillisesti autamme asiakkaita onnistumaan esimerkiksi tietovarastointi -, BI-, Data Governance-, MDM-, Tekoäly sekä esimerkiksi Big Data-projekteissa. Projekteilla on monta nimeä, mutta kaikki liittyy yleensä parempaan datan haltuunottoon. Järjestämme näihin liittyen workshoppeja asiakkaillemme ja työstämme projekteja toimistollamme Lauttasaaressa tai kotikonttoreissa.

Olet idearikas, ihmisten seurassa viihtyvä ja tunnollinen tekijä, jolla on nälkää kehittyä ja kouluttautua yhä asiantuntevammaksi tiedonhallinnan eri osa-alueilla. Olet jo hankkinut koulutuksen ja osaamista esimerkiksi tietovarastoinnin tai BI-projektien parista ja työskentelyotteessasi näkyy itsesi johtajuutta ja halu auttaa asiakkaitamme. Olet projekteissa osana asiantuntevaa tiimiä, jolloin tukea on saatavilla kehittymisesi varmistamiseksi. Koodaustaitoja emme sinulta odota, mutta BI-työkalujen, SQL:n ja/tai Microsoft Azure -ympäristön tuntemus on eduksesi.

Asiantuntijajoukkomme kostuu huipputekijöistä, jolla on korkea erikoistumisaste ja asiantuntemus omalla alueellamme. Ajattelemme isosti ja pyrimme rakentamaan maailman johtavia konsepteja.

Tarjoamme sinulle vapauden työaikojen, laitteiden ja etätöiden suhteen, sillä tärkeintä on, että työt hoituvat laadukkaasti. Kehittymismahdollisuudet eivät meillä ole vain sanahelinää – pääset mukaan kaikkiin järjestämiimme koulutustilaisuuksiin, eli oppimaan maailman johtavilta asiantuntijoilta.

Hakijalta odotamme:

 • Koulutustaustaa relevanttien opintojen parista, esimerkiksi kauppatieteellinen tutkinto teknillisellä sivuaineella, tietotekniikka, tietojohtaminen tai muu teknillinen suuntautuminen
 • Työkokemusta esimerkiksi tietohallinnan, Business Intelligencen, tietovarastoinnin, Big datan, tekoälykehityksen tai analytiikan alueilta
 • Vastuuntuntoista työskentelytapaa, asiakaslähtöisyyttä ja tiimityötaitoja
 • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa

 Lisäksi eduksi katsomme:

 • Microsoft Azure- ympäristön, SQL-kielen ja/tai BI-työkalujen tuntemuksen
 • Konsultointi- ja/tai koulutuskokemuksen

 Tarjoamme sinulle:

 • Poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi omissa koulutuksissamme
 • Vapauden ja vastuun oman työsi organisoimiseksi
 • Asiantuntevien kollegoiden tuen kehittymisesi varmistamiseksi
 • Korkean erikoistumisen omaavan yrityksen työympäristön
 • Keskimääräistä paremman palkkatason
 • Mahdollisuuden halutessasi lähteä yrityksen ”spin-offiin” mukaan SaaS-liiketoiminnan startuppiin

Mikäli kiinnostuit Ratkaisukonsultin tehtävästä, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi, sekä opintosuoritteesi tai tutkintotodistuksesi viimeistään 4.9.2018 mennessä: https://apply.atalent.fi/ari-hovi-oy-ratkaisukonsultti-data-ja-tekoaly-8-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa.

Huomioi, että tämä tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti sopivan työntekijän löydyttyä.

Käy tutustumassa Ari Hoviin osoitteessa https://www.arihovi.com/. Lisätietoja tehtävästä, sekä hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalent Recruitingin Recruitment Consultant Mikko Lahdelta (puh. 0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi).

 

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Lahti Precision etsii nyt Senior Software Developeria (IoT) osaksi mScales-pilvipalvelun kehitystiimiään Lahteen!

Haemme UKKO.fi:n uuden liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen mukaan Project Manageria seuraamaan projektisuunnitelman etenemistä, luomaan liiketoimintaprosessien kuvauksia sekä pitämään projektin lankoja käsissään!

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen