Murrelektronik Power Oy

R&D Engineer (FW)

Julkaistu 02.06.2021

R&D Engineer (FW)

Murrelektronik on maailman johtava automaatioratkaisujen kehittäjä, valmistaja ja jakelija, joka työllistää maailmanlaajuisesti yli 3000 työntekijää. Tuotteemme voidaan jakaa neljään keskeiseen ryhmään: Virtalähteet ja ohjaus, liitännät, kaapelit/liittimet ja IO-järjestelmät. Laadukkaat, innovatiiviset tuotteemme ja keskittymisemme markkinoiden vaatimuksiin erottavat meidät kilpailijoistamme.

Murrelektronik-tuotteet ovat olleet yli 20 vuotta saatavilla Suomen markkinoilla. Olemme toimineet valmistajan omana myyntiyhtiönä huhtikuusta 2011 alkaen vastaten kokonaisuudessaan Murrelektronik-brändistä Suomen markkinoilla. Keväällä 2012 nimenmuutoksen myötä Murrelektronik:n Suomen yksikön nimeksi tuli Murrelektronik Power Oy. Toimipaikkamme on Lahdessa.

Murrelektronik Power Oy, etsii kehittymishaluista ja omatoimista Sulautettujen järjestelmien suunnittelijaa! Liityt osaksi kymmenhenkistä tuotekehityksen asiantuntijajoukkoa, jossa on laaja-alaista osaamista niin elektroniikka kehityksessä, mekaniikassa kuin sulautettujen järjestelmien kehittämisessä. Murrelektronikilla yhdistyy mukavasti suuryrityksen leveät hartiat, vakavaraisuus sekä pienen paikallisen tiimin ketteryys. Pääpaino tässä roolissa tulee olemaan hakkuriteholähteiden ohjaus- ja säätöratkaisujen suunnittelu, toteutus ja testaus.

Murrelektronik vaikuttaa tuotteillaan useilla eri toimialoilla: autoteollisuudesta tavaralogistiikkaan ja työstökoneista elintarviketeollisuuteen. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisiin teollisten teholähteiden tuotekehitysprojekteihin, joihin liittyy sulautettujen järjestelmien kehitystä sekä elektroniikkasuunnittelua. Tuotteita kehitetään mm. STM32-perheen prosessoreilla µVision kehitysympäristössä. Projektit ovat pitkäkestoisia ja pääset työssäsi näkemään tuotteen koko elinkaaren — ideasta käytäntöön. Murrelektronikilla tehdään uusien tuotteiden kehittämisen lisäksi myös olemassa olevien tuotteiden räätälöintiä ja ylläpitoa. Asiantunteva tiimi ympärilläsi auttaa sinut alkuun ja pääset oppimaan tuotekehityksestä laaja-alaisesti eri tekniikan alojen asiantuntijoilta samalla laajentaen myös omaa osaamistasi.

Toivomme sinulta löytyvän:

  • Soveltuva koulutus (DI/AMK) esim. elektroniikka
  • Sulautettujen järjestelmien osaaminen (C-kieli)
  • Elektroniikan ja mittaustekniikan perusteiden ymmärrys
  • Sujuva Englannin kielen taito.
  • Työskentelyotteeltasi toivomme sinulta yrittäjähenkisyyttä, joustavuutta sekä ratkaisukeskeisyyttä

Eduksi katsomme:

  • Aikaisemman työkokemuksen teollisuuden tuotekehitysprojekteista sekä HW- ja FW-suunnittelusta
  • Kokemuksen piirilevysuunnittelusta ja työkaluista (PADS, Altium)
  • Kokemuksen reaaliaikajärjestelmistä ja teollisuuden väyläratkaisuista (IO-link, CANopen, jne.)
  • Suomen kielen taidon

Murrelektronik on panostanut siihen, että työntekijät saavat parhaat valmiudet työssä onnistumiseen. Pääset työskentelemään modernien ja laadukkaiden laboratoriotyökalujen parissa ja laboratorion suuri lattiapinta-ala mahdollistaa jokaiselle oman työpisteen ja -rauhan. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka määräytyy valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Lahdessa moottoritien välittömässä läheisyydessä, joten työssäkäynti onnistuu hyvin myös pk-seudulta. Lisäksi tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 27.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Murrelektronikista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.murrelektronik.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Murrelektronik Power Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen