Real Estate Developer

Julkaistu 31.05.2019

HGR Property Partners on kotimainen vuonna 2005 perustettu kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö. Sijoitamme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin. Tavoittelemme aina osapuolten yhteistä etua. Toteutamme kiinteistökokonaisuuksia, jotka ovat pitkäaikaisesti toimivia ratkaisuja sekä kiinteistön käyttäjille että sijoittajille.  Vahvuutemme on yksilölliset, aitoa lisäarvoa asiakkaillemme tuovat ratkaisut. Tämä tarkoittaa erilaisten kehitysmahdollisuuksien tunnistamista ja toteuttamista, joustavaa ja ketterää toimintaa sekä asiakkaidemme tarpeiden syvällistä ymmärrystä. Merkittävimpiä kehityskohteitamme ovat mm. Keilaniemessä sijaitsevan Keilarannan yli 100 000 neliön toimisto-, asuin- ja hotellikehityshanke.

HGR Property Partners etsii kasvunsa tueksi kehittymishaluista Real Estate Developeria – eli tuttavallisemmin kiinteistökehittäjää – ydinkeskustaan Helsinkiin. Toimenkuvassa pääpaino on hankekehityksessä ja osana kiinteistökehitystiimiä olet mukana hankkeen kehitysprosessista aina (tarve)selvityksistä sekä toimitilaratkaisujen ideoinnista sopimusneuvotteluihin. Kun projektiehdotus on hyväksytty ja fokus siirtyy hankkeen kehityksestä käytännön toteutukseen, otat suurempaa vastuuta suunnittelun ohjauksesta ja toimit projektijohdon kasvoina työmaalla. Toimenkuvaan liittyy olennaisesti myös myynnin tuki sekä raportointi ja analytiikka, joten toimenkuvan painotusta on mahdollista räätälöidä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan: myynnin tuessa tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi potentiaalisten kiinteistön käyttäjien kartoitus sekä myynti- ja markkinointimateriaalien tuotanto, kun taas raportoinnissa tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi potentiaalisten kiinteistökohteiden kartoitus sekä sijoitus- ja kannattavuuslaskelmien teko. Kiinteistökehittäjänä odotamme sinulta siis generalistin otteita ja riippumatta toimenkuvan painotuksesta, keskeisin tavoitteesi on varmistaa hankkeen sujuvuus: toimit niin asiakkaan edun turvaajana kuin myös hankekehityksen ja suunnittelun suunnannäyttäjänä!

Kiinteistökehittäjänä teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa ja yhdessä kiinteistökehitystiimin kanssa vastaat hankkeen kehitysprosessin ja suunnittelun hallinnoimisesta, joten työotteeltasi olet esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea ratkaisukeskeinen hands on -asenne, joten olet myös itseohjautuva, toimeen tarttuva ja yrittäjähenkinen tekijä. Olet tämän lisäksi tietoteknisesti näppärä ja osaat laatia raportointiin tarvittavia laskelmia käden käänteessä. Tehtävä ei vaadi aiempaa kiinteistöalan kokemusta emmekä täten odota sinun olevan vielä kiinteistökehityksen ammattilainen – voit olla joko urasi alkuvaiheessa, tai jo kokeneempi tekijä – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin, utelias sekä innokas oppimaan uutta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa kiinteistökehityksen parissa!

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. KTM, DI/arkkitehti, OTM
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta mieluiten vaativista asiantuntijatehtävistä, esim. neuvonanto, liikkeenjohdon konsultointi
 • Kiinnostuksen kiinteistöalaa kohtaan
 • Erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excelin parista
 • Hyvät kirjalliset ja suulliset suomen sekä englannin kielen taidot

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Aiemman työkokemuksen kiinteistöalalta
 • Ruotsin kielen taidon

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja oppia laajasti kiinteistökehityksestä kerryttäen samalla merkityksellistä työkokemusta
 • Matalahierarkkisen ja rennon työympäristön
 • Pienen, mutta kasvavan yrityksen aidosti joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut
 • Kilpailukykyisen palkan

Oletko etsimämme hankekehityksen moniosaaja? Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi  mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään viimeistään torstaina 13. kesäkuuta 2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/hgr-property-partners-real-estate-developer-5-2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan HGR Property Partnersin palvelukseen.

HGR Property Partnerista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.hgrpp.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Blåkläder Workwear Center etsii nyt joukkoonsa näkemystä omaavaa, yrittäjähenkistä Marketing Manageria!

Etsimme nyt myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta!

Benemen, a Finnish new generation cloud-based software company, is now looking for a Test Engineer to maintain and further develop their test environments!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen