Real Estate Developer

Julkaistu 29.01.2020

T2H suunnittelee, markkinoi ja rakentaa Ihania Koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta lähtien, toteutamme tällä hetkellä vuosittain yli 1200 uutta asuntoa. Vuonna 2019 liikevaihtomme on 150 miljoonaa euroa ja tiimimme koostuu 120 ammattilaisesta.

Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka urallaan ensimmäisiä askelia ottaville, tuleville kiinteistökehitysalan ammattilaisille. Persoonasi ja kykysi oppia uutta ovat meille aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Meillä Ihania Koteja rakentamassa ovat ihmiset, ja haluamme, että meillä ihmiset kehittyvät ja kasvavat.

Tahdotko päästä tekemään ihmisten unelmien kodeista totta? Oletko sinä kiinteistökehityksen seuraava “game changer” ja palat halusta päästä valjastamaan ideasi suunnitelmiksi ja suunnitelmasi ihaniksi kodeiksi? Saatat olle etsimämme osaaja!  T2H etsii nyt kasvunsa tueksi bisneslähtöistä Real Estate Developeria – tuttavallisemmin kiinteistöhankekehittäjää – etsimään ja kartoittamaan mahdollisia tulevaisuuden asuntohankkeita. T2H:n toiminta keskittyy uudiskohteisiin: meillä Ihana koti tarkoittaa avaraa ja valoisaa kotia, ja siksi suunnittelemiamme asunnoissa on aina tavanomaista korkeammat huoneet, suuret ikkunat sekä yhtenäiset ja avarat keittiö- ja oleskelutilat.  Yksi T2H:n menestyksen kulmakivistä on hankkeiden perusteellinen suunnittelu, jossa eri alojen osaajat tuovat oman asiantuntijuutensa projekteihin.

Työssäsi pääset kehittämään hankkeitamme yhdessä energisen suunnittelijatiimimme kanssa. Ideoit uusia kiinteistöhankkeita sekä arvioit tonttien ja alueiden kannattavuutta. Tutkit hankkeiden mahdollisuuksia tutustumalla tonttiaihioiden kaavamääräyksiin, selvität rakentamiskustannuksia ja kartoitat asuntojen markkinatilannetta. Hankekehittäjänä saat huikean näköalapaikan rakennusalan liiketoimintaan ja tulevaisuuden näkymiin.

Oletko se sinä?

  • Vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä kaupallinen tai kiinteistötalouden osaaja (AMK/YO/DI)
  • Työotteeltasi esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoinen tiimipelaaja
  • Ratkaisukeskeinen ja hands-on asenteella varustettu kehittäjä
  • Sinulla on matemaattista kapasiteettia hyödyntää analytiikkaa osana kehitystyötä
  • Sinulla on sujuvat suomen kielen suulliset sekä kirjalliset taidot
  • Hallitset perinteiset toimistotyökalut (Word, Excel, PowerPoint)

Tehtävä ei vaadi aiempaa kiinteistöalan kokemusta – mutta olet avoin, utelias sekä innokas oppimaan uutta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa kiinteistökehityksen parissa alan vetovoimaisimmassa yrityksessä!

Miksi T2H?

T2H kasvaa ja luo uransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle erinomaiset puitteet urakehitykselle. Ketterä organisaatiorakenne ja osaamisen johtaminen synnyttää uusia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä yrityksen sisällä. Sinulla on mahdollisuus edetä nopeasti eri tehtäviin tai voit kasvattaa osaamistasi juuri tietyn vastuualueen sisällä. Nuoressa, mutta asiantuntevassa, työyhteisössä sinulle annetaan vastuuta oman osaamisesi raameissa. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Henkilöstöstä huolehditaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin: modernit työvälineet ja viihtyisät työtilat sekä yhteiset vapaa-ajan aktiviteetit ja hauskanpito taas luovat tiivisti yhteen hitsautuneen yhteisön. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka mahdollistaa itsesi toteuttamisen myös työn ulkopuolella.

Kiinteistöhankekehittäjän työ T2H:lla pähkinänkuoressa:

Mitä enää odotat? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si PDF-tiedostoina viimeistään 12.2.2020  mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/t2h-real-estate-developer-1-2020. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

T2H:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.t2h.fi/.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme T2H:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen