Real Estate Development Manager / Director

Julkaistu 04.10.2021

Real Estate Development Manager / Director

HGR Property Partners on kotimainen vuonna 2005 perustettu kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö. Sijoitamme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin. Tavoittelemme aina osapuolten yhteistä etua. Toteutamme kiinteistökokonaisuuksia, jotka ovat pitkäaikaisesti toimivia ratkaisuja sekä kiinteistön käyttäjille että sijoittajille. Vahvuutemme on yksilölliset, aitoa lisäarvoa asiakkaillemme tuovat ratkaisut. Tämä tarkoittaa erilaisten kehitysmahdollisuuksien tunnistamista ja toteuttamista, joustavaa ja ketterää toimintaa sekä asiakkaidemme tarpeiden syvällistä ymmärrystä. Merkittävimpiä kehityskohteitamme ovat mm. Keilaniemessä sijaitseva Keilaniemenrannan yli 100 000 neliön kehityshanke sekä Helsingin keskustassa sijaitseva Hietalahden aluekehityshanke.

 

 

HGR Property Partners etsii kasvunsa tueksi ammattitaitoista Real Estate Development Manageria / Directoria täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ydinkeskustaan!

Tässä toimenkuvassa vastaat kiinteistökehityshankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta aina kiinteistöratkaisujen ideoinnista sopimusneuvotteluihin. Johdat paitsi projekteja, myös useita sidosryhmiä, kuten asiakkaita, urakoitsijoita sekä viranomaisia, ja hankkeiden siirtyessä käytännön tekniseen toteutukseen, vastaat hankkeen tavoitteiden mukaisesta edistymisestä ja toimit projektijohdon kasvoina suunnittelupöydässä sekä työmaalla. Toimenkuvaan liittyy hankkeen kehityksen, johtamisen ja rakennuttamisen lisäksi myynti ja asiakkuusjohtaminen, joten toimenkuvan painotusta on mahdollista räätälöidä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Vuokrauksessa tehtäviisi kuuluu sopimusneuvotteluiden ohella myös esimerkiksi potentiaalisten kiinteistön käyttäjien kartoitus sekä vuokraus- ja markkinointimateriaalien tuotanto yhteistyössä muun projektitiimin kanssa. Odotamme sinulta siis generalistin otteita ja riippumatta toimenkuvan painotuksesta, keskeinen tavoitteesi on johtaa hankkeiden elinkaarta ja siten varmistaa tekninen toteutuskelpoisuus sekä projektin sujuvuus. Toimitkin niin asiakkaan edun turvaajana kuin myös hankekehityksen ja suunnittelun suunnannäyttäjänä.

Kiinteistökehityspäällikkönä/-johtajana ymmärrät kiinteistöliiketoiminnan kokonaisuuden ja tehtävien suunnittelupäätösten tekniset, toiminalliset ja taloudelliset vaikutukset hankekokonaisuuteen. Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa ja yhdessä kiinteistökehitystiimin kanssa vastaat suunnittelun hallinnoimisesta, joten työotteeltasi olet vuorovaikutus- ja viestintätaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukee ennen kaikkea ratkaisukeskeinen hands on -asenne: siedät ajoittaista painetta ja sinulla on valmius toimia ja tehdä päätöksiä vaikka saatavilla oleva informaatio olisi välillä epätäydellistä. Oletkin paitsi yrittäjähenkinen, myös rohkea, itseohjautuva ja ennakkoluuloton tekijä, joka ei pelkää tarttua toimeen.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan HGR Property Partnersin palvelukseen.

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista, oikeustieteellistä tai teknistä koulutusta, esim. KTM/tradenomi, OTM, arkkitehti/DI/insinööri
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta
 • Ymmärrystä rakennusalan sopimuskokonaisuuksista, kuten eri urakkamuodoista ja näihin liittyvistä eri sopimuksista
 • Erinomaisia MS Office-taitoja
 • Hyviä kirjallisia ja suullisia suomen sekä englannin kielen taitoja

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • Aiemman kokemuksen läpiviedystä kiinteistökehityshankkeista, erityisesti rakennuttamisen tai projektijohdon tehtävistä

HGR Property Partners tarjoaa sinulle:

 • Merkityksellisen roolin kotimaisessa kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiössä, joka on kuitenkin keskittynyt kansainvälisen kokoluokan investointeihin pääkaupunkiseudulla: tässä roolissa sinulla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisin kehityshankkeisiin ja jättää oma sormenjälkesi pääkaupunkiseudun merkittäviin kiinteistökohteisiin ja kaupunkialueisiin
 • Tilaisuuden edelleen kehittää ja laajentaa omaa kiinteistöalan osaamista ja johtajuutta
 • Matalahierarkkisen ja rennon työympäristön
 • Pienen, mutta kasvavan yrityksen aidosti joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut
 • Kilpailukykyisen palkan

Oletko etsimämme hankekehityksen moniosaaja? Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

HGR Property Partnerista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.hgrpp.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Operations Manager Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 6.10. klo 15.45-16.45, 11.10. klo 9.30-10.30 ja 14.10. klo 10-11.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen