aTalent Recruiting logo

Recruitment Intern

Julkaistu 09.02.2021

Recruitment Intern

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettuihin osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta. Asiakkainamme on monipuolisesti eri kokoisia, eri toimialojen yrityksiä start-upeista kansainvälisiin korporaatioihin. Teemme rekrytointiyhteistyötä mm. Supercellin, Sakon, Aktian ja Hartwallin kanssa.


Etsimme aTalentin rekrytiimiimme oma-aloitteista ja joustavaa Rekrytointiharjoittelijaa! Viiden-kuuden kuukauden palkallisen harjoittelun aikana autat rekrytointitiimiämme varmistamaan, että aTalentin asiakasyritykset sekä motivoituneimmat ja osaavimmat työnhakijat kohtaavat toisensa, sekä huolehdit erinomaisen hakijakokemuksen toteutumisesta.

Pääasialliset tehtäväsi harjoittelujaksolla liittyvät työpaikkailmoitusten julkaisuun, hakujen markkinointiin työnhakijoille ja laadukkaaseen hakijaviestintään. Harjoittelujakson edetessä pääset myös osallistumaan monipuolisesti rekrytointiprosessin eri vaiheisiin, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen ja hakijoiden arviointiin. Mikäli osallistumme harjoittelujaksosi aikana virtuaalisiin rekrytointitapahtumiin, pääset myös mukaan edustamaan aTalentia. Lisäksi sinulla voi olla vastuullasi joitakin toimiston yleisiin asioihin liittyviä koordinointitehtäviä. Harjoittelujakso on ainutlaatuinen mahdollisuus kerryttää kokemusta rekrytointialasta, sekä seurata lähietäisyydeltä kasvuyrityksen toimintaa.

Meillä aTalentilla työskentely on joustavaa ja itsenäistä, joten pystyt yhdistämään työn opintojen oheen. Tehdessämme rekrytointia asiakkaidemme toimeksiannoista, rekrytointiprosessien nopeasti muuttuvat aikataulut vaativat kuitenkin meiltä myös joustavuutta. Parhaiten harjoittelu sopii, jos pystyt työskentelemään useampana päivänä viikosta joitakin tunteja päivässä. Viikoittainen työaika on 15-37,5h ja vaihtelee viikoittain ajankohtaisten rekrytointiprojektien määrän mukaan. Teemme nykyään hyvin joustavasti etätöitä, mutta myös toimistolla on ajoittain mahdollista työskennellä kokoontumisrajoitukset huomioiden. Harjoittelujaksolla saat kattavan perehdytyksen tehtävässä alkuun pääsemiseksi, minkä lisäksi tiimiläiset sekä tiiminvetäjä ovat tukenasi koko harjoittelujakson ajan.

Toivomme sinulta:

  • Intoa ja kiinnostusta oppia rekrytoinnista sekä kehittyä alan osaajaksi
  • Aktiivista, oma-aloitteista asennetta ja joustavuutta sekä työtehtäviä että työaikoja kohtaan
  • Päivittäistä organisointikykyä ja taitoa priorisoida tehtäviä
  • Palveluasennetta, sosiaalista rohkeutta sekä hyviä viestinnällisiä taitoja suomeksi ja englanniksi
  • Käynnissä olevia korkeakouluopintoja (yliopisto tai AMK)

Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan korkeakoulutettujen ja markkinoilla kysyttyjen ammattilaisten urakehitykseen sekä asiakasyritystemme menestykseen laadukkailla rekrytoinneilla
  • Matalan hierarkian ja luottamuksen työntekijöihimme: meillä ei mikromanageerata tai hengitetä niskaan. aTalentin Team Leadien tehtävä on poistaa esteet sinun menestymisesi tieltä, ja he ovat tukemassa sinua, kun tarvitset apua ja tsemppiä!
  • Ammattimaisen ja rennon työympäristön, jossa pääset kasvamaan rekrytoinnin ammattilaiseksi: koulutamme omaa henkilöstöämme jatkuvasti
  • Kasvavan ja kehittyvän yrityksen joustavuuden: emme ajattele “näin on aina tehty”, vaan kehitämme toimintatapojamme entistä paremmiksi
  • Loistavat etätyömahdollisuudet sekä modernit toimistotilat Kampin Autotalon ylimmässä kerroksessa merinäköaloineen ja välipalatarjoiluineen.

Haluatko hypätä rekrytoinnin maailmaan aTalentilla? Hae viimeistään 21.2.2021. Hakulomakkeella pyydetään lataamaan järjestelmään CV ja vastaamaan kolmeen kysymykseen nauhoitettavilla videovastauksilla. Kysymykset koskevat motivaatiotasi, opintojesi nykytilannetta ja suunnitelmiasi kesäkuukausille.

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävästä ja tiimistä voit kysyä lisää Recruitment Manager & Talent Acquisition Specialist Laura Sepältä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi) mm. seuraavina soittoaikoina: ke 17.2 klo 12.00-13.00 ja pe 19.2 klo 9.30-10.30

Haluatko lukea vielä lisää?
aTalentiin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme, minkä lisäksi kannattaa tsekata blogimme sisältöä, sekä oma rekrytoinnin podcastimme #rekrycast.

Lisäksi voit kurkata myös meininkiämme Instagramissa (@aTalentRecruiting) tai LinkedInissä (aTalent Recruiting) tai kysyä suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen