aTalent Recruiting logo

Recruitment Intern

Julkaistu 18.10.2021

Recruitment Intern

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Omistusrakenne näkyy myös arvopohjassamme: Meillä työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja tulosta halutaan saada aikaiseksi, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Tiimimme koostuu 45:stä rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta.

Etsimme aTalentin rekrytiimiimme oma-aloitteista ja joustavaa Rekrytointiharjoittelijaa! Viiden kuukauden palkallisen harjoittelun aikana autat rekrytointitiimiämme varmistamaan, että aTalentin asiakasyritykset sekä motivoituneimmat ja osaavimmat työnhakijat kohtaavat toisensa, sekä huolehdit erinomaisen hakijakokemuksen toteutumisesta. Harjoittelujakso on ainutlaatuinen mahdollisuus kerryttää kokemusta rekrytointialasta, sekä seurata lähietäisyydeltä kasvuyrityksen toimintaa.

Pääasialliset tehtäväsi harjoittelujaksolla liittyvät työpaikkailmoitusten julkaisuun, hakujen markkinointiin työnhakijoille ja laadukkaaseen hakijaviestintään. Harjoittelujakson edetessä pääset myös osallistumaan monipuolisesti rekrytointiprosessin eri vaiheisiin, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen ja hakijoiden arviointiin. Mikäli osallistumme harjoittelujaksosi aikana rekrytointitapahtumiin, pääset myös mukaan edustamaan aTalentia. Lisäksi sinulla voi olla vastuullasi joitakin toimiston yleisiin asioihin liittyviä koordinointitehtäviä.

Meillä aTalentilla työskentely on joustavaa ja itsenäistä, joten pystyt yhdistämään työn opintojen oheen. Tehdessämme rekrytointia asiakkaidemme toimeksiannoista, rekrytointiprosessien nopeasti muuttuvat aikataulut vaativat kuitenkin meiltä myös joustavuutta. Parhaiten harjoittelu sopii, jos pystyt työskentelemään useampana päivänä viikosta joitakin tunteja päivässä. Viikoittainen työaika on 15-37,5h ja vaihtelee ajankohtaisten rekrytointiprojektien määrän mukaan. Teemme hyvin joustavasti töitä sekä toimistolla että etätöinä. Harjoittelussa saat kattavan perehdytyksen tehtävässä alkuun pääsemiseksi, minkä lisäksi tiimiläiset sekä tiiminvetäjä ovat tukenasi koko harjoittelujakson ajan.

Toivomme sinulta:

  • Intoa ja kiinnostusta oppia rekrytoinnista sekä kehittyä alan osaajaksi
  • Aktiivista, oma-aloitteista asennetta ja joustavuutta sekä työtehtäviä että työaikoja kohtaan
  • Päivittäistä organisointikykyä ja taitoa priorisoida tehtäviä
  • Palveluasennetta, sosiaalista rohkeutta sekä hyviä viestinnällisiä taitoja suomeksi ja englanniksi
  • Käynnissä olevia korkeakouluopintoja (yliopisto tai AMK)

Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan korkeakoulutettujen ja markkinoilla kysyttyjen ammattilaisten urakehitykseen sekä asiakasyritystemme menestykseen laadukkailla rekrytoinneilla
  • Matalan hierarkian ja luottamuksen työntekijöihimme: meillä ei mikromanageerata tai hengitetä niskaan. aTalentin Team Leadien tehtävä on poistaa esteet sinun menestymisesi tieltä, ja he ovat tukemassa sinua, kun tarvitset apua ja tsemppiä!
  • Ammattimaisen ja rennon työympäristön, jossa pääset kasvamaan rekrytoinnin ammattilaiseksi: koulutamme omaa henkilöstöämme jatkuvasti
  • Kasvavan ja kehittyvän yrityksen joustavuuden: emme ajattele “näin on aina tehty”, vaan kehitämme toimintatapojamme entistä paremmiksi
  • Loistavat etätyömahdollisuudet sekä modernit toimistotilat Kampin Autotalon ylimmässä kerroksessa merinäköaloineen ja välipalatarjoiluineen.

Haluatko hypätä rekrytoinnin maailmaan aTalentilla? Hae viimeistään 1.11.2021. Hakulomakkeella pyydetään lataamaan järjestelmään CV ja vastaamaan kolmeen kysymykseen nauhoitettavilla videovastauksilla. Kysymykset koskevat motivaatiotasi, opintojesi nykytilannetta ja toivetta työn aloitusajankohdasta.

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävästä ja tiimistä voit kysyä lisää HR & Recruitment Director Laura Isosompilta (+358 44 5577 737, laura.isosomppi(at)atalent.fi) seuraavina soittoaikoina: ke 20.10 klo 13.00-14.00 ja pe 28.10 klo 9.00-10.00.

Haluatko lukea vielä lisää?

aTalentiin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme, minkä lisäksi kannattaa tsekata blogimme sisältöä sekä oma rekrytoinnin podcastimme #rekrycast.

Lisäksi voit kurkata myös meininkiämme Instagramissa (@aTalentRecruiting) tai LinkedInissä (aTalent Recruiting) tai kysyä suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen