aTalent Recruiting logo

Recruitment Manager

Julkaistu 03.05.2021

Recruitment Manager

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta. Asiakkainamme on monipuolisesti eri kokoisia, eri toimialojen yrityksiä start-upeista kansainvälisiin korporaatioihin. Teemme rekrytointiyhteistyötä mm. Supercellin, Sakon, Aktian ja Hartwallin kanssa.

Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Meille aTalentilla on tärkeää, että olet aidosti innostunut nopeatempoisesta, projektiluontoisesta konsultointityöstä rekrytointialalla.

Millaista siis rekrytoijan työ on aTalentilla? Rekrytoijien arki rullaa asiakasyritystemme ja hakijoiden välimaastossa. Rekrytoijan tavalliseen työpäivään kuuluu esimerkiksi asiakasyritysten konsultointia, hakijoiden työhaastatteluita ja rekrytointiprosessien projektinhallintaa. Teemme yhteistyötä hyvin erilaisten yritysten kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että rekrytoijamme osaavat huomioida niin suurten yritysten kuin pienten startupien erityispiirteet sekä rekrytointiprosessien haasteet ja mahdollisuudet. Tämän lisäksi jokainen rekrytoijamme syventää ammattiosaamistaan toimialojemme mukaan: aTalentilla rekrytoimme korkeakoulutettuja osaajia vaihteleviin asiantuntijatehtäviin esimerkiksi IT-alalle, insinööritehtäviin sekä monipuolisiin liiketoiminnan tehtäviin.

Asiakasvastuullisessa Recruitment Manager -roolissa odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk tai yo) sekä aikaisempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Lisäksi tehtävässä menestyy tavoitteellisella ja itseohjautuvalla työskentelyotteella sekä rohkealla ja aktiivisella asenteella. Toivomme rekrytoijiltamme myös hyvää paineensietokykyä sekä halua kehittyä rekrytoinnin ammattilaisena. Lisäksi tehtävä edellyttää kokoaikaista työskentelyä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Aloitusajankohta tehtävässä voidaan sopia joko mahdollisimman pian tai elokuussa alkavaksi.

Mitä voimme tarjota sinulle? Tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan korkeakoulutettujen urakehitykseen sekä asiakasyritystemme menestykseen laadukkailla rekrytoinneilla. Meillä on matala hierarkia ja johtamistapa on coachaava. Työntekijöihimme luotetaan ja esihenkilöiden tehtävänä on poistaa esteet sinun menestyksesi tieltä. Lisäksi saat tukea, apua ja tsemppiä, silloin kuin sitä itse tarvitset. Teemme töitä tavoitteellisesti ja ammattimaisesti, jonka lisäksi panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin. Meillä onkin mm. joka toinen viikko erilaisia sisäisiä koulutuksia kaikille halukkaille osallistujille, erilaisia asiantuntijapuheenvuoroja, jonka lisäksi jaamme aktiivisesti tietoa eri tiimien välillä ja sparrailemme toisiamme eri aiheiden tiimoilta. Teemme paljon asioita yhdessä myös vapaa-ajalla ja viimeisimpänä suosiossa ovatkin olleet Trib3n yksityistreenit, yhdessä ulkoilu sekä erilaiset pelailut etäafterien merkeissä. Toimistomme sijaitsee keskellä Kamppia, josta löytyy merinäköalan lisäksi välipalatarjoilu. Perinteisimpiin etuihimme kuuluvat lounas- ja virike-etu. Recruitment Managerina pääset siis heti asiakasvastuullisiin tehtäviin ja annamme sinulle tukea kehittyä alasi huipuksi.

Tutustu lisää aTalentin kulttuuriin ja tiimiin blogimme: https://atalent.fi/blog ja somekanaviemme kautta (FB, LinkedIn ja IG: atalentrecruiting). Blogista löydät aTalent työnantajana -osion, josta pääset lukemaan mm. kahden rekrytiimiläisen, Lauran ja Miilin kertomana kokemuksia aTalentilla työskentelystä.

Innostuitko? Olisiko tämä urasi next step?  Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa 30.5.2021  mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. aTalentista ja rekrytiimistä kertoo lisää Recruitment Lead Laura Isosomppi (0445577737, laura.isosomppi(at)atalent.fi). Lauran tavoitat parhaiten seuraavina aikoina: 5.5. klo 15-16, 12.5. klo 9-10 ja 19.5. klo 13-14. Huomioithan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakudokumenttien lisäksi tulevat kollegasi toivoisivat tutustuvansa sinuun videotervehdyksen merkeissä. Toivomme, että lähettäisit mahdollisuuksien mukaan hakudokumenttien lisäksi max. 2 minuutin videon, jossa kerrot, mitä odotuksia sinulla olisi aTalentin rekrytointitiimissä Recruitment Managerina työskentelylle.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja voimme edetä rekrytoinnissa jo hakuajalla. Rekrytointiprosessiin sisältyy ensimmäinen haastattelu puhelimitse, toinen haastattelu videoitse tai kasvokkain sisältäen case-tehtävän, sekä soveltuvuusarviointi ja referenssien tarkistus.

Lue lisää Senior Recruitment Manager Jennin työstä täältä.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Recruitment

Granite Devices etsii nyt joukkoonsa ihmisläheistä People & Culture Manageria tukemaan yrityksen kasvua ja kehitystä! People & Culture Managerina otat vastuuta Granite Devicesin HR-asioista, keskittyen erityisesti rekrytointiin, työntekijöiden viihtymiseen sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen.

hartwall-atalent

Etsimme kokenutta HR-ammattilaista liiketoiminnan ytimeen varmistamaan, että Hartwallilla on kilpailukykyinen ja osaava henkilöstö, joka viihtyy töissä. Haussa on liiketoimintalähtöinen HR-kehitysjohtaja.

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen