Employer Branding & Talent Attraction Manager

Julkaistu 27.11.2018

RELEX on vahvassa kasvussa oleva kotimainen ohjelmistotalo, joka kehittää omia vähittäiskaupan ja toimitusketjun suunnittelun ratkaisuja. Tarkalla kysynnän ennustamisella, täydennystilausten automatisoinnilla, vallankumouksellisella tilan- ja valikoimanhallinnalla, sekä työvoiman optimoinnilla RELEX auttaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään markkinoiden nopeista muutoksista huolimatta. SaaS-ratkaisumme mahdollistavat nopean sijoitetun pääoman tuoton, ja niitä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä kokonaisvaltaiseen suunnitteluun. Konkreettisina esimerkkeinä mainittakoon mm. merkittävä ruokahävikin vähentäminen.

RELEXiin luottavat monet johtavat yritykset, kuten kotimaiset S-Ryhmä, Musti ja Mirri, Stockmann, Lumene, Atria ja Apetit sekä kansainvälisesti esim. ICA (Ruotsi), Morrisons (Iso-Britannia), Casino (Ranska) ja Delhaize (USA). Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi RELEXillä on toimistoja Pohjois-Amerikassa ja useissa Euroopan maissa.

RELEX etsii nyt Employer Branding & Talent Attraction Manageria luomaan ja jalkauttamaan RELEXin työnantajabrändiä ja rekrytointimarkkinoinnin strategiaa sekä lisäämään tunnettuutta relevanttien kohderyhmien, erityisesti IT-alan osaajien keskuudessa! Pääset siis todella ideoimaan, mistä RELEXin työnantajamielikuvamarkkinointi rakentuu. Tässä roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä niin rekrytointi-, tuote- kuin markkinointitiimienkin kanssa. Roolissa työtehtäviisi kuuluu vastata RELEXin työnantajamielikuvasta suunnittelusta toteutukseen ja ”ylläpitoon”, luoda sosiaalisen median sisältöä ja hallinnoida suhteita relevanttien sidosryhmien, kuten median, ainejärjestöjen ja korkeakoulujen kanssa. Pääset myös koordinoimaan erilaisten rekrytointitapahtumien järjestämistä ja osallistumaan niihin. Haemme lähitulevaisuudessa tech-tiimiimme merkittävää kasvua, joten halutessasi pääset osallistumaan myös ohjelmoijarekrytointien toteuttamiseen.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on jo jotain aiempaa kokemusta työnantajamielikuva- ja rekrytointiviestintäkampanjoiden toteuttamisesta sekä kiinnostusta työskennellä IT-rekrytointimarkkinoinnin parissa kasvavassa yrityksessä. Olet itsenäinen ja luova tekijä, joka ei pelkää ajatella rekrytointiviestintää uudesta kulmasta. Nautit viestinnästä useiden eri sidosryhmien kanssa aktiivisella otteella ja rakennat luontevasti suhteita opiskelijajärjestöihin ja mediaan; erityisesti aikaisemmasta kokemuksesta sidosryhmäyhteistyöstä median kanssa on sinulle hyötyä tässä tehtävässä. Kestät kasvavan yrityksen vauhtia ja pystyt monen asian samanaikaiseen hallintaan ilman ongelmia. Roolia on mahdollista osittain muovata omien kiinnostustesi mukaan. Vaikka toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, lähitiimisi toimii mielellään sparrailuapunasi.

Hakijalta odotetaan:

 • Kokemusta, näkemystä ja näyttöjä työnantajamielikuva- ja rekrytointiviestintäkampanjoiden toteuttamisesta
 • Kykyä ajatella luovasti ja ideoida RELEXin työnantajamielikuvaa sekä rekrytointistrategiaa uudesta kulmasta
 • Markkinointiymmärrystä ja sosiaalisen median kanavien tuntemusta
 • Itsenäistä työotetta
 • Erinomaisia viestinnällisiä taitoja
 • Relevanttia korkeakoulutaustaa (esim. kaupalliselta tai viestinnän alalta)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus kasvuyrityksessä ja/tai IT-alan ympäristössä työskentelystä markkinoinnin, viestinnän tai rekrytoinnin parissa

RELEX tarjoaa sinulle:

 • Uuden ja kiinnostavan roolin, jonka sisältöä pääset rakentamaan ja muokkaamaan alusta alkaen itse
 • Ainutlaatuisen urakehitysmahdollisuuden kasvuyrityksessä, jossa hierarkiaa on erittäin vähän ja jossa IT- ja muut tekniikan alan positiot ovat avainasemassa
 • Kilpailukykyisen kompensaation arvokkaasta työpanoksestasi
 • Joustavat etätyömahdollisuudet – sinä itse tiedät parhaiten, minkälainen työskentely-ympäristö inspiroi sinua eniten!

Voisiko juuri sinulla on ideoita ja näkemystä RELEXin employer brandingin kehittämiseksi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään– mennessä osoitteessa:  https://apply.atalent.fi/relex-employer-branding-talent-attraction-manager-11-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäiväsi.

RELEXistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.relexsolutions.com/fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (+358 50 401 9387, erkko.vanhakartanoi[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme RELEXille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Hoodies and other swag, organizing around the office environment, searching for venues, greeting fans, and things you can’t even imagine - no day is the same for an Admin Intern at Supercell! If you love to think, talk and play games, this might be the place for you.

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta ostoreskontranhoitajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen