Reskontranhoitaja

Julkaistu 25.02.2020

SFG Finance Oy on vuonna 2007 perustettu taloushallinnon palveluita tuottava suomalainen osakeyhtiö. SFG Finance tarjoaa ja toteuttaa laadukkaita ja nykyaikaisia kirjanpidon ja taloushallinnon palveluita kaikenlaisille yrityksille. Yrityksen palveluna on pitkälle kehitetty sähköinen taloushallinto, joka mahdollistaa nykyaikaisen tekemisen ja tarjoaa reaaliaikaista näkymää asiakkaille. SFG Finance kuuluu SFG Yhtiöiden konserniin. Viimeisimpänä SFG yhtiöiden tytäryhtiö Line Carrier Oy vahvisti teleoperaattorimarkkina-asemaansa hankkimalla Fujitsu Finlandilta teleliiketoiminnat. Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sfgfinance.fi/

Etsimme SFG Financelle kasvun keskellä uutta Reskontranhoitajaa! Tässä tehtävässä vastaat ensisijaisesti konserniyhtiöiden osto- ja myyntireskontrojen hoidosta, kuten ostolaskujen käsittelystä ja tiliöinneistä sekä myyntilaskutuksista ja raportoinneista. Tehtävässä olet myös aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin erityisesti konserniyhtiöiden laskutukseen liittyvissä asioissa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä tulkita lukuja asiakaslähtöisellä otteella. Taustastasi ja mielenkiinnostasi riippuen rooliisi voidaan sisällyttää myös ulkoisten asiakkaiden kirjanpito- ja/tai muita taloushallintotehtäviä. 

Tehtävässä menestyt yrittäjämäisellä asenteella sekä itsenäisellä työskentelyotteella. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran aiempaa työkokemusta reskontranhoidosta, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheilla olevat hakijat. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on kaksi muuta reskontranhoitajaa alusta alkaen. 

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa (esim. merkonomi/amk)
  • Jo kertynyttä kokemusta osto- ja/tai myyntireskontranhoidosta
  • Hyvät tietotekniset taidot, esim. Excelin osalta ja kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen hallintaa

Lisäksi eduksesi on:

  • Netvisor-ohjelmiston käyttökokemus
  • Aikaisempi kokemus muista taloushallinnon tehtävistä, esim. kirjanpidosta

SFG Financella panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin esimerkiksi liikunta- ja kulttuurisetelien tarjoamisella sekä lounasedulla. Toimitilat ovat viihtyisät ja modernit Espoon Keilaniemessä ja rakennuksesta löytyy myös kuntosali työntekijöiden vapaaseen käyttöön. Koska yritys kuuluu osaksi konsernia, se mahdollistaa etuja ja myös mahdollisuuksia tulevaisuuden kehittymiseen. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 9.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sfg-finance-reskontranhoitaja-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haethan tehtävään heti, koska täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä! 

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SFG Finance Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen