Sähkömarkkina-asiantuntija

Julkaistu 01.06.2020

Power-Deriva on sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö, toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Sekä omistajat että asiakkaat ovat vahvoja ja vakaita yhteisöjä, mikä antaa luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnalle. Power-Derivan markkina-asema on vahva ja vakaa, ja asiakassuhteet ovat pitkiä. Yritys on toiminut markkinoilla jo vuodesta 2000. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: http://power-deriva.fi/.

PD Power Oy on fyysisen sähkönhankinnan palveluihin ja tuotannon operointiin erikoistunut palveluyhtiö, myös PD Powerin toimipisteet ovat Helsingissä ja Harjavallassa. PD Powerin kautta asiakkaillemme ovat tarjolla laaja-alaiset sähkönhankintapalvelut, ympärivuorokautiset valvomopalvelut, energianhallintajärjestelmä ja palvelualtis ja osaava henkilökunta. 

Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi Helsinkiin tai Harjavaltaan. Tehtävä sijoittuu fyysisten sahkönhankintapalveluiden ennustetiimiin, joka tutkii markkinoita, analysoi markkinariskejä ja hoitaa operatiivisia ennustepalveluita. Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja mukautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi sähkönkulutuksen ennusteiden ja raporttien laatiminen asiakkaillemme olemassa olevilla malleilla ja työkaluilla. Tehtävässä kehittyessäsi toivomme sinulta löytyvän intoa ja ideoita analyysityökalujemme, raportointimme ja käytäntöjemme kehittämiseen. Lisäksi pääset mukaan asiakasprojekteihin sekä erilaisiin selvitys- ja kehityshankkeisiin. 

Voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Olet innostunut energiamarkkinoista ja haluat päästä kehittymään alalla pidemmällä tähtäimellä. Voit olla valmistunut tai teknillisten opintojen, kuten energiaratkaisujen, sähkötekniikan, fysiikan tai muun soveltuvan opintoalan, loppuvaiheessa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset analyyttisen ja kehittämisorientoituneen työskentelyotteen, jonka lisäksi toimit luontevasti osana tiimiä. Tekniset taidot datan käsittelyssä ja tietokantojen parissa (esim. VBA, R, SQL ja Python) katsotaan eduksesi. Toivomme, että pystyt sitoutumaan viikonlopputöihin noin kerran kuukaudessa sovittaessa. Tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää diplomi- tai gradutyöskentelyn osaksi työtä.

Power-Deriva on noin 30 hengen asiantuntijajoukko, joka tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä näkemään ja vaikuttamaan Suomen energiakenttään laaja-alaisesti. Tehtävässä kehityt nopeasti energiamarkkinan osaajaksi osana matalahierarkista ja ketterää yritystä. Työssäsi pääset toimimaan erityyppisten energiayhtiöiden rajapinnoissa ja kehittämään ratkaisuja muuttuvilla energiamarkkinoilla yhä tehokkaampaan suuntaan.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia teknisiä tai poikkitieteellisiä korkeakouluopintoja
  • Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä työskentelyotetta
  • Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
  • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Ohjelmointitaidot data-analyysiin liittyen (esim. VBA, R, SQL ja Python), tietokantaosaaminen
  • Soveltuva työkokemus energia-alalta, esimerkiksi kesätöiden parista

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi ja viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 14.6.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/power-deriva-sahkomarkkina-asiantuntija-6-2020. Mainitsethan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen töiden aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan PD Power Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Lahti Precision etsii nyt Senior Software Developeria (IoT) osaksi mScales-pilvipalvelun kehitystiimiään Lahteen!

Haemme UKKO.fi:n uuden liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen mukaan Project Manageria seuraamaan projektisuunnitelman etenemistä, luomaan liiketoimintaprosessien kuvauksia sekä pitämään projektin lankoja käsissään!

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen