Sähkömarkkina-asiantuntija

Julkaistu 01.06.2020

Power-Deriva on sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö, toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Sekä omistajat että asiakkaat ovat vahvoja ja vakaita yhteisöjä, mikä antaa luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnalle. Power-Derivan markkina-asema on vahva ja vakaa, ja asiakassuhteet ovat pitkiä. Yritys on toiminut markkinoilla jo vuodesta 2000. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: http://power-deriva.fi/.

PD Power Oy on fyysisen sähkönhankinnan palveluihin ja tuotannon operointiin erikoistunut palveluyhtiö, myös PD Powerin toimipisteet ovat Helsingissä ja Harjavallassa. PD Powerin kautta asiakkaillemme ovat tarjolla laaja-alaiset sähkönhankintapalvelut, ympärivuorokautiset valvomopalvelut, energianhallintajärjestelmä ja palvelualtis ja osaava henkilökunta. 

Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi Helsinkiin tai Harjavaltaan. Tehtävä sijoittuu fyysisten sahkönhankintapalveluiden ennustetiimiin, joka tutkii markkinoita, analysoi markkinariskejä ja hoitaa operatiivisia ennustepalveluita. Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja mukautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi sähkönkulutuksen ennusteiden ja raporttien laatiminen asiakkaillemme olemassa olevilla malleilla ja työkaluilla. Tehtävässä kehittyessäsi toivomme sinulta löytyvän intoa ja ideoita analyysityökalujemme, raportointimme ja käytäntöjemme kehittämiseen. Lisäksi pääset mukaan asiakasprojekteihin sekä erilaisiin selvitys- ja kehityshankkeisiin. 

Voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Olet innostunut energiamarkkinoista ja haluat päästä kehittymään alalla pidemmällä tähtäimellä. Voit olla valmistunut tai teknillisten opintojen, kuten energiaratkaisujen, sähkötekniikan, fysiikan tai muun soveltuvan opintoalan, loppuvaiheessa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset analyyttisen ja kehittämisorientoituneen työskentelyotteen, jonka lisäksi toimit luontevasti osana tiimiä. Tekniset taidot datan käsittelyssä ja tietokantojen parissa (esim. VBA, R, SQL ja Python) katsotaan eduksesi. Toivomme, että pystyt sitoutumaan viikonlopputöihin noin kerran kuukaudessa sovittaessa. Tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää diplomi- tai gradutyöskentelyn osaksi työtä.

Power-Deriva on noin 30 hengen asiantuntijajoukko, joka tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä näkemään ja vaikuttamaan Suomen energiakenttään laaja-alaisesti. Tehtävässä kehityt nopeasti energiamarkkinan osaajaksi osana matalahierarkista ja ketterää yritystä. Työssäsi pääset toimimaan erityyppisten energiayhtiöiden rajapinnoissa ja kehittämään ratkaisuja muuttuvilla energiamarkkinoilla yhä tehokkaampaan suuntaan.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia teknisiä tai poikkitieteellisiä korkeakouluopintoja
  • Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä työskentelyotetta
  • Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
  • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Ohjelmointitaidot data-analyysiin liittyen (esim. VBA, R, SQL ja Python), tietokantaosaaminen
  • Soveltuva työkokemus energia-alalta, esimerkiksi kesätöiden parista

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi ja viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 14.6.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/power-deriva-sahkomarkkina-asiantuntija-6-2020. Mainitsethan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen töiden aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan PD Power Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa tai rakennesuunnittelun projekti-insinööriä Tampereelle - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen