Sähkösuunnittelija

Julkaistu 07.01.2020

Granlund Turku Oy aloitti toimintansa vuonna 2015. Toimipisteemme toimialoja ovat sähkö-, rakennus-automaatio-, LVI-suunnittelu sekä rakennuttaminen ja työmaavalvonta. Lisäksi Turussa työskentelee Granlund Oy:n ja Granlund Consultingin asiantuntijoita, jotka tekevät määrä- ja kustannuslaskentaa sekä kustannus-ohjausta, sähkösuunnittelua sekä energiatehokkuushankeselvityksiä. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, julkinen sektori sekä eri alojen yritykset ja rakennusliikkeet. Toimimme Turun seudun alueella ja teemme yhteistyötä tiiviisti myös Granlundin emoyhtiön kanssa.

Granlund Turku etsii nyt joukkoonsa sähkösuunnittelijaa. Tässä roolissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisissa suunnittelijan tehtävissä niin uudis- ja korjausrakentamisen kuin erilaisten muutostöidenkin parissa. Tehtävä tarjoaa erinomaiset puitteet laaja-alaiselle asiantuntijuuden kasvattamiselle, sillä pääset toimimaan tasaisesti kaikilla sähkösuunnittelun osa-alueilla. Sinulle avautuvat Granlundilla myös laajat sisäiset koulutusmahdollisuudet, joiden avulla osaamisesi pysyy kehityksen kärjessä.

Granlund on taloteknisen suunnittelun markkinajohtaja Suomessa, joten olet osana mielenkiintoisia ja näkyviä projekteja, unohtamatta asuntotuotantoa ja teollisuuslaitoksia. Itse suunnittelutyön lisäksi pääset nopeasti myös työmaille. Työskentelet projekteissa sekä osana tiimiä että itsenäisesti vastuuta ottaen. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi Granlund yrityksenä panostaa siihen, että viihdyt ja voit hyvin työssäsi. Tästä kertovat muun muassa tutkitusti korkea henkilöstön tyytyväisyys sekä laaja skaala työntekijöille tarjottavia etuja ja mahdollisuuksia. Voit tutustua Granlundin kattaviin etuihin tarkemmin täällä: https://www.granlund.fi/ura/etuja-ja-mahdollisuuksia-1/.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on tarkka työote sekä halua kasvaa sähkösuunnittelun asiantuntijaksi ja työskennellä asiakasrajapinnassa. Työkokemusta tärkeämmäksi näemme vastuuta pelkäämättömän ja motivoituneen asenteen. Tehtävä sopii myös sinulle, jonka opinnoista puuttuu viimeinen silaus: Granlundilla on mahdollisuus tehdä opinnäyte- tai diplomityö. Rooli on mukautettavissa niin vankan ammattitaidon omaavalle asiantuntijalle kuin uraansa aloittelevalle tekijälle.

Hakijalta odotetaan: 

 • Sähkötekniikan amk- tai yliopistotutkintoa tai meneillään olevia opintoja 
 • MagiCAD- tai CADS-osaamista
 • Halua kehittää osaamistaan
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi sähkösuunnittelun työkokemus
 • Ruotsin osaaminen

Tarjoamme sinulle: 

 • Työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti
 • Kotimaisen yrityksen, joka on 100 prosenttisesti henkilöstönsä omistama ja jonka koko henkilöstö on tulospalkkauksen piirissä  
 • Mahdollisuuden työskennellä suurten ja näkyvien hankkeiden parissa
 • Kattavat sisäisen koulutuksen mahdollisuudet 
 • Erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu ilman omavastuuosuutta, hieronta, henkilöstön virkistysmatkat sekä kattava työterveyshuolto  

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 21.1. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/granlund-turku-oy-sahkosuunnittelija-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Granlundista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.granlund.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme Granlund Turku Oy:n palvelukseen.  

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa tai rakennesuunnittelun projekti-insinööriä Tampereelle - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen