Sähkösuunnittelija marine-projekteihin (Turku)

Julkaistu 21.10.2019

Comatec Group on suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluita tuottava ja kehittävä insinööritoimisto. Alansa johtava yritys on tunnettu erityisesti kyvystään toteuttaa teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen haastavia toimeksiantoja.

Comatecin vahvuus meriteollisuuden alueella on mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu myyntiprojektivaiheesta valmistussuunnitteluun asti. Toteutamme tarvittaessa koko laivan sähkö- ja automaatiosuunnittelun tai kokonaissuunnittelun tietylle suunnittelualueelle, esimerkiksi konehuoneelle. Lisäksi teemme vaativaa suunnittelua ja lujuuslaskentaa esimerkiksi laivojen ruoripotkurijärjestelmiin.

Vuonna 1986 toimintansa aloittaneen Comatec Groupin palveluksessa on yli 600 asiantuntijaa. Konsernilla on toimipisteet 21 paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Puolassa ja Romaniassa. 

 

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin Turun seudulle!  Mahdollisesti juuri sinua? 

Insinööritoimisto Comatec toteuttaa meriteollisuudelle vaativia mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun toimeksiantoja. Comatecin Sähkösuunnittelijana sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan laivanrakennukseen erikoistuneen asiakkaamme projektiin. Projektissa teet laivan erilaisten järjestelmien sähkösuunnittelua, johon kuuluu mm. kaapelointikuvien sekä piirikaavioiden tekoa. Tulet saamaan tukea työhösi asiantuntevalta tiimiltäsi, mutta osaamisesi karttuessa myös roolisi itsenäistyy. 

Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa (AMK/DI) esimerkiksi sähkö- tai automaatiotekniikan parista. Sinulla on osaamista sähkösuunnittelusta esimerkiksi aiemman työkokemuksen, harjoitteluiden tai opinnäytetyön kautta. Toivomme, että sinulla olisi jo hieman vastaavaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, vaikkakin asenteesi on avainasemassa. Emme jätä sinua yksin haastavien projektien pariin, vaan tulet saamaan työhösi tukea kokeneemmalta mentorilta.

Hakijalta odotetaan: 

  • Teknistä korkeakoulutaustaa (AMK/DI) esim. sähkö- tai automaatiosuunnittelun parista
  • Osaamista suunnitteluohjelmista (esim. AutoCAD, CADS)
  • Sinulla on ymmärrystä kaapelointi- ja piirikaaviosuunnittelusta
  • Oma-aloitteisuutta sekä kykyä tarttua haasteisiin

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus sähkösuunnittelusta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnitteluprojektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Comatecin verkostoitunut tapa työskennellä mahdollistaa työnkiertoa ja työssä kehittymistä entistä paremmin sekä helpottaa uransa alkuvaiheessa olevien suunnittelijoiden pääsemistä helpommin sisään alalle ja mukaan tuotekehitykseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun.
 

Tarjoamme sinulle: 

  • Asiantuntevan tiimin tuen sekä hyvät puitteet omalle urakehitykselle
  • Mielenkiintoisia työtehtäviä kehittyvällä ja monipuolisella toimialalla
  • Joustavat työajat sekä joustoa elämäntilanteesi mukaan
  • Kattavat työsuhde-edut (esim. Smartum-kortti)

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään su 3.11. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/comatec-oy-sahkosuunnittelija-marine-projekteihin-turku-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Comatecista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.comatec.fi/ ja meriteollisuuden osaamisesta osoitteessa: https://www.comatec.fi/toimialat/meriteollisuus/ tai https://studio.kauppalehti.fi/comatec/comatec-montako-insinooria-tarvitaan-valtamerilaivan-sahkoistamiseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (050 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Comatecin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Oletko koskaan pohtinut, miten Netflixin ja Viaplayn kaltaiset sovellukset on saatu sovitettua televisioosi? Mikäli uusi...

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen