Franklin Oy

Sähkösuunnittelija monipuolisiin älykotihankkeisiin

Julkaistu 29.01.2021

Sähkösuunnittelija monipuolisiin älykotihankkeisiin

Franklin on kasvava, uuden sukupolven sähköurakoinnin asiantuntija. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kiinteistöjen ja rakennusten sähköteknisiä ratkaisuja tavoilla, jotka parantavat huomisen elämänlaatua jo tänään. Intohimomme on toteuttaa erottuvia kiinteistöratkaisuja, jotka lisäävät sekä asukkaan elämänlaatua että rakennettavan kohteen vetovoimaa. Uskomme yhteistyön voimaan ja käytössämme ovat uusimmat energiaviisaan rakentamisen vaatimuksiin vastaavat järjestelmät ja tuotteet.

Energiaviisaan sukupolven sähköurakoinnin suunnannäyttäjä Franklin etsii nyt aktiiviseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Sähkösuunnittelijaa. Roolissa pääset työskentelemään monipuolisissa sähkösuunnittelun tehtävissä älykkäiden sähköratkaisujen parissa. Pääasialliset työtehtäväsi liittyvät sähkösuunnitteluun, kohteiden työsuunnitteluun sekä tarjouslaskennan tukitehtäviin. Työ on projektiluontoista ja mielenkiintoisissa hankkeissa pääset työskentelemään yhdessä Suomen suurimpien rakennuttajien ja kiinteistökehittäjien kanssa. Hankkeet vaihtelevat uudiskohteista saneerauskohteisiin, pientaloista suuriin kerrostaloihin. Tällä hetkellä työpöydällä on mm. taloyhtiön oman käyttöliittymän sisältävä älytalokonsepti lauttasaarelaisessa kerrostalossa. Älykkäiden ratkaisujen edelläkävijänä Franklin tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet itsesi kehittämiseen sekä mahdollisuuden päästä mukaan rakennusalaa eteenpäin vieviin hankkeisiin.

Sähkösuunnittelijan vastuut pähkinänkuoressa:

 • Sähkösuunnittelu – Tehtävässä sinulla on projektivastuu omien kohteiden sähkösuunnittelusta. Tällä hetkellä Franklinillä käytetään mm. CADsia sekä JCADia.
 • Työsuunnittelu – Roolissa vastuullasi on työkohteiden työsuunnittelu työkuvien laadinnasta loppukuvien piirtämiseen.
 • Kehitystehtävät – Osallistut yhdessä Franklinin tiimissä yhtiön toiminnan kehitystyöhön ja pääset jättämään oman kädenjälkesi Franklinin menestystarinaan!

Työskentelet projekteissa itsenäisesti vastuuta ottaen sekä osana tiivistä asiantuntijajoukkoa, jossa jokainen tuo oman asiantuntijuutensa projekteihin. Sinun ei tarvitse olla sähkösuunnittelun konkari, mutta aiemmasta kokemuksesta sähkösuunnittelusta ja sähköasentajan töistä on etua. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on itseohjautuva ja tavoitteellinen työote sekä intoa olla mukana muokkaamassa ja luomassa tulevaisuuden suomalaista sähköalaa.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI)
 • Aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelusta
 • Paneutuvaa, aikaansaavaa ja itsenäistä työotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempaa työkokemusta sähköasennuksista

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoiset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistasi
 • Tulevaisuuteen katsovan ja tavoitteellisen työpaikan, joka on älykkäiden sähköratkaisujen edelläkävijä
 • Joustavan työkulttuurin, lounasedun ja mahdollisuuden etätöihin
 • Rennon työyhteisön, jossa ei pönötetä
 • Yhteistä vapaa-ajan tekemistä liikunnan muodossa – meillä on muun muassa yhteinen padel-vuoro kahdesti viikossa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 14.2.2021. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Frankliniin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://franklinoy.fi/ ja itse tiimiin pääset tutustumaan täältä https://franklinoy.fi/tiimi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Millan tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Franklin Oy:n palvelukseen.

Tuleva tiimisi:

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuuloistaisi kesä osana osana yhdeksänhenkistä, maankäyttö- ja projektiasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, vaihtelevien tehtävien parissa? Carunalla pääset kesän aikana seuraamaan laaja-alaisesti koko tiimin toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan koko Suomen energiamarkkinasta ja sähköverkon elinkaaren hallinnasta.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä monipuolisten, sähköteknistä osaamista vaativien tehtävien parissa? Carunan kesäharjoittelijana liityt osaksi sähköverkon hallintaan ja operointiin keskittyvän yksikön kuusihenkistä teknologiatiimiä, jonka vastuulla on muun muassa verkkomateriaalien tekninen määrittely ja ylläpito, suunnittelun ja rakentamisen ohjeet sekä verkostosuojauksen periaatteet.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen