Franklin Oy

Sähkösuunnittelija monipuolisiin älykotihankkeisiin

Julkaistu 29.01.2021

Sähkösuunnittelija monipuolisiin älykotihankkeisiin

Franklin on kasvava, uuden sukupolven sähköurakoinnin asiantuntija. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kiinteistöjen ja rakennusten sähköteknisiä ratkaisuja tavoilla, jotka parantavat huomisen elämänlaatua jo tänään. Intohimomme on toteuttaa erottuvia kiinteistöratkaisuja, jotka lisäävät sekä asukkaan elämänlaatua että rakennettavan kohteen vetovoimaa. Uskomme yhteistyön voimaan ja käytössämme ovat uusimmat energiaviisaan rakentamisen vaatimuksiin vastaavat järjestelmät ja tuotteet.

Energiaviisaan sukupolven sähköurakoinnin suunnannäyttäjä Franklin etsii nyt aktiiviseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Sähkösuunnittelijaa. Roolissa pääset työskentelemään monipuolisissa sähkösuunnittelun tehtävissä älykkäiden sähköratkaisujen parissa. Pääasialliset työtehtäväsi liittyvät sähkösuunnitteluun, kohteiden työsuunnitteluun sekä tarjouslaskennan tukitehtäviin. Työ on projektiluontoista ja mielenkiintoisissa hankkeissa pääset työskentelemään yhdessä Suomen suurimpien rakennuttajien ja kiinteistökehittäjien kanssa. Hankkeet vaihtelevat uudiskohteista saneerauskohteisiin, pientaloista suuriin kerrostaloihin. Tällä hetkellä työpöydällä on mm. taloyhtiön oman käyttöliittymän sisältävä älytalokonsepti lauttasaarelaisessa kerrostalossa. Älykkäiden ratkaisujen edelläkävijänä Franklin tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet itsesi kehittämiseen sekä mahdollisuuden päästä mukaan rakennusalaa eteenpäin vieviin hankkeisiin.

Sähkösuunnittelijan vastuut pähkinänkuoressa:

 • Sähkösuunnittelu – Tehtävässä sinulla on projektivastuu omien kohteiden sähkösuunnittelusta. Tällä hetkellä Franklinillä käytetään mm. CADsia sekä JCADia.
 • Työsuunnittelu – Roolissa vastuullasi on työkohteiden työsuunnittelu työkuvien laadinnasta loppukuvien piirtämiseen.
 • Kehitystehtävät – Osallistut yhdessä Franklinin tiimissä yhtiön toiminnan kehitystyöhön ja pääset jättämään oman kädenjälkesi Franklinin menestystarinaan!

Työskentelet projekteissa itsenäisesti vastuuta ottaen sekä osana tiivistä asiantuntijajoukkoa, jossa jokainen tuo oman asiantuntijuutensa projekteihin. Sinun ei tarvitse olla sähkösuunnittelun konkari, mutta aiemmasta kokemuksesta sähkösuunnittelusta ja sähköasentajan töistä on etua. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on itseohjautuva ja tavoitteellinen työote sekä intoa olla mukana muokkaamassa ja luomassa tulevaisuuden suomalaista sähköalaa.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI)
 • Aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelusta
 • Paneutuvaa, aikaansaavaa ja itsenäistä työotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempaa työkokemusta sähköasennuksista

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoiset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistasi
 • Tulevaisuuteen katsovan ja tavoitteellisen työpaikan, joka on älykkäiden sähköratkaisujen edelläkävijä
 • Joustavan työkulttuurin, lounasedun ja mahdollisuuden etätöihin
 • Rennon työyhteisön, jossa ei pönötetä
 • Yhteistä vapaa-ajan tekemistä liikunnan muodossa – meillä on muun muassa yhteinen padel-vuoro kahdesti viikossa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 14.2.2021. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Frankliniin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://franklinoy.fi/ ja itse tiimiin pääset tutustumaan täältä https://franklinoy.fi/tiimi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Millan tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Franklin Oy:n palvelukseen.

Tuleva tiimisi:

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

KSBR etsii kasvunsa tueksi sähköinsinööriä älykkäisiin uusiutuvan energian projekteihin Lappeenrantaan tai muihin KSBR:n toimipisteisiin – kenties juuri sinua?

Sähkösuunnittelija

Lasinjalostusteollisuuden pioneeri Glaston etsii automaatiosuunnittelijaa osaksi noin kymmenhenkistä tiimiään Tampereelle. Tehtävässä osallistut yhdessä tiimisi kanssa suunnitteluprojekteihin, joissa roolisi painottuu PLC-ohjelmointiin sekä järjestelmien parametrointiin. Riippuen osaamistasostasi pääset myös mukaan räätälöityjen ratkaisujen suunnitteluun, joissa pääset haastamaan itseäsi vahvemmin ohjelmoinnin parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Valio on perinteinen suomalainen yritys, joka on vuosien varrella piirtänyt monen ammattilaisen urapolut harjoittelujaks...

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen