Pelican Rouge

Sales & Financial Assistant

Julkaistu 14.05.2021

Sales & Financial Assistant

Pelican Rouge lukeutuu Euroopan johtaviin kahvi- ja palveluautomaattialan toimijoihin. Pelican Rouge myy vuosittain yli 25 000 tonnia kahvia ja kahvituotteita sekä palvelee päivittäin 10 miljoonaa kahvinystävää 16 eri Euroopan maassa. Pelican Rouge räätälöi sopivat laiteratkaisut, palvelumuodot sekä maistuvat, sertifioidut Pelican Rouge, Starbucks sekä Lavazza -kahvit työpaikoille. Laadukkaiden kahvilaitteiden lisäksi Pelican Rougen valikoimasta löytyy myös raikasta kotimaista lähdevettä ja välipalalaitteet yritysten toimitilojen tarpeisiin. Yrityksille suunnatun toiminnan lisäksi Pelican Rouge tunnetaan myös vähittäiskaupassa tummapaahtoisista UTZ sekä Reilu Kauppa -sertifioiduista kahveistaan.

Pelican Rougen liiketoiminnan ja menestyksen ytimessä on monipuolinen ja taitava joukko omistautuneita ammattilaisia. Maailmanlaajuisesti konsernissa työskentelee yli 10 000 työntekijää 16 maassa. Nyt juuri sinun panostasi kaivataan, sillä Pelican Rouge etsii Vantaan konttorilleen kuuden hengen talous- ja hallintotiimiin oppimishaluista ja toimeen tarttuvaa talous- ja myyntiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä osallistut myynnin tukitehtäviin, kuten myyntisopimusten hallintaan sekä laitelaskutuksen hoitamiseen. Tehtävässä kehittyessäsi voit laajentaa vastuualueitasi tehtäväkentässäsi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kiinnostusta myynnin ja taloushallinnon avustaviin tehtäviin, jonka lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen sekä nautit työskentelystä tiiviissä työyhteisössä. Tehtävässä menestyminen ei lähtökohtaisesti vaadi aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, vaan asenteesi ja avoimuutesi uuden oppimista kohtaan ratkaisee! Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian – viimeistään kesäkuun aikana. Työtehtäviä on mahdollista suorittaa etänä, mutta etsimme ensisijaisesti aktiiviseen lähityöskentelyyn kykenevää henkilöä.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden tehdä vastuullista työtä itsenäisesti kansainvälisessä yrityksessä
  • Viihtyisän työympäristön
  • Kannustavan ja osaavan tiiviin tiimin tuen
  • Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Paahdon verran parempaa Pelican Rouge -kahvia

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa, esim. tradenomin tai muuta kaupallisen alan tutkintoa
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja, kuten Excel–osaamista
  • Oma-aloitteista ja oppimishaluista työskentelyotetta sekä halukkuutta työskennellä myynnin tukitehtävien parissa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ja taloushallinnon järjestelmien käytöstä

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Pelican Rougen palvelukseen.

Kiinnostuitko Sales Assistentin tehtävästä Pelican Rougella? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 24.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Pelican Rougesta voit lukea lisää täältä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. +358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Digital Audit Company on nuori ja kasvava sähköinen tilintarkastusyhteisö. He etsivät nyt joukkoonsa motivoituneita osa-aikaisia Tilintarkastusassistentteja! Tilintarkastusassistenttina olet mukana tiedonhakuun, aineiston läpikäyntiin, sen tarkastukseen ja dokumentointiin liittyvissä tehtävissä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen