Sales Growth Manager

Julkaistu 18.09.2018

KLOK on videoihin erikoistunut luova toimisto. Tuotamme moderneja videoita ja luomme tuloksia asiakkaillemme kertomalla tarinoita, joita heidän asiakkaansa haluavat nähdä. Palvelemme sekä kuluttaja- että yritysbrändejä, mainostoimistoja ja heidän asiakkaitaan sekä mediaverkostoja maailmanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Finnair, Finavia, Neste, Valio, Kesko ja Kone. Muodostamme ainutlaatuisen ja kokeneen tiimin, jossa yhdistyvät syvällinen ymmärrys laadukkaiden videoiden tuottamisesta sekä pitkän ajan osaaminen mainonnasta. Viime vuonna kasvoimme 87% ja sama tahti jatkuu tänäkin vuonna. Siksi etsimme nyt uutta vahvistusta tiimiimme tukemaan kasvuamme!

KLOK kasvaa nopeasti ja etsii nyt myyntitiimiinsä aktiivista ja kunnianhimoista Sales Growth Manageria siivittämään vauhdikasta kasvuaan! Tässä tehtävässä työskentelet tiiviisti KLOKin toimitusjohtajan kanssa uusasiakashankintaan ja myynnin kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Tehtävä sisältää alkuun paljon tapaamisten buukkausta ja liidien lämmittelyä sekä asiakastapaamisiin osallistumista. Tavoitteena on, että pääset oppimaan ja ymmärtämään alasta ja sen myyntiprosessista sekä sille sopivista myyntitekniikoista. Uusasiakashankinnan lisäksi tehtäviisi kuuluu esimerkiksi KLOKin edustamista alan messuilla. Rooli on uusi, joten pääset vaikuttamaan sen muotoutumiseen ja vastuun rakentumiseen. KLOK haluaa myös aktiivisesti kehittää omaa myyntiään, joten tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan siihen miten myyntiä tulevaisuudessa tehdään.

Hyvät kommunikointi- ja argumentointitaidot sekä oma-aloitteinen ote työskentelyyn auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Et pelkää tarttua puhelimeen ja sinulla on kärsivällisyyttä pitkäjänteiseen myyntityöhön ja asiakkuuksien kasvattamiseen. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta myynnistä ja mahdollisesti jopa asiantuntijapalveluiden parista. Videomaailman ei tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu, mutta sinulla on halua ja kiinnostusta oppia siitä KLOKin tiimin avustuksella. KLOK haluaa myös tukea kasvuasi ja saat tarvittaessa sparrailuapua kokeneemmilta kollegoilta.

KLOK etsii henkilöä, jolla on:

 • aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
 • toimeen tarttuva ote työhön ja halua kehittää sekä omaa että yrityksen toimintaa
 • aitoa kiinnostusta videoita ja somea kohtaan
 • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsotaan:

 • aikaisempi kokemus asiantuntijapalveluiden myynnistä
 • ruotsin kielen taidot
 • liiketoiminnallinen koulutustausta

 KLOK tarjoaa sinulle:

 • roolin, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään sekä aidosti vaikuttamaan yrityksen toimintaan
 • työyhteisön, joka koostuu alansa huipuista ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvista kollegoista. Töitä tehdään hyvällä ja kunnianhimoisella meiningillä. Tästä esimerkkeinä:
  • tuotantomme – käy tutustumassa siihen tarkemmin täällä
  • #LIFEINHEL-kampanja, josta toimme pronssisen Cannesin Leijona-patsaan kotiin
 • monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset tekemään yhteistyötä erilaisten sidosryhmien ja Suomen merkittävimpien brändien kanssa
 • paikan nopeatempoisessa ja vauhdilla kasvavassa firmassa, jossa urakehitykselle ei ole kattoa
 • viihtyisät ja modernit työskentelytilat ja satunnaisten toimistokoirien seuraa

Mikäli olet KLOKin etsimä Sales Growth Manager lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa: https://apply.atalent.fi/klok-sales-growth-manager-9-2018 mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.10.2018. Laitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Lue lisää KLOKista täältä tai kurkkaa meininkiä Instagramista @klokcreative. Tehtävästä voit kysyä tarkemmin KLOKin Director of Strategy Tuomas Jäälinojalta (tuomas.jaalinoja@klok.fi, +358 40 8468 592). Tavoitat hänet parhaiten ti-to klo 13-16 välillä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (0504350807 jasmin.shams[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen