Sales Manager

Julkaistu 22.01.2020

Visma Consulting on ketterä ja nopeasti kasvava ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Rakennamme toimivia digitaalisia palveluratkaisuja ja tarjoamme konsultointia suomalaisille suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi DNA, ISS Palvelut, Paulig, Posti ja Valmet Automotive. Kuulumme pohjoismaiseen Visma-konserniin. Uskomme siihen, että menestys syntyy yhteistyöstä. Kollegoiksi tarjoamme aitoja ihmisiä rautaisella ammattitaidolla.  Höysteenä syntyy avoin ja mutkaton ilmapiiri, jossa voit helposti olla oma itsesi.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden ja erilaisten räätälöityjen ratkaisujen avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visma on noteerattu myös Great Place to Work® -sertifioinnilla. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä

Visma Consulting etsii Business Intelligence -ratkaisujen myyntitiimiinsä Sales Manageria! Sales Managerina vastaat koko B2B-myyntiprosessista uusasiakashankinnasta tarjousten laadintaan, ratkaisujen räätälöintiin ja asiakkaiden sitouttamiseen. Tiedolla johtamisen (BI) ratkaisut pitävät sisällään esimerkiksi analytiikkaa, tiedon visualisointia, budjetointia ja ennustamista sekä tiedon varastointia. Ratkaisut ovat usein laajoja ja kaupat kooltaan merkittäviä. Työssäsi keskustelet pitkäjänteisesti asiakkaiden talous- ja IT-asiantuntijoiden kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat haasteita ja tunnistat asiakkaille parhaita ratkaisuja BI-konsulttien tukemana. Kiinnostuksesi mukaan osallistut myös markkinoinnin edistämiseen esimerkiksi hankkimalla referenssejä ja kehittämällä sitä, miten Visma Consultingilla myyntiä tulevaisuudessa tehdään.

Etsimme ennen kaikkea tavoitteellista, toimeen tarttuvaa ja itseohjautuvaa henkilöä. Tunnet B2B-myyntiprosessin vaiheet ja olet innokas kehittämään osaamistasi. Uskallat tarttua puhelimeen, haluat ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja motivoidut itsesi ylittämisestä. Visma Consultingilla saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan omaan tekemiseen, mutta yksin ei tarvitse suoriutua, vaan onnistumistasi tukevat team lead sekä BI-konsultit. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet tulokselliseen B2B-myyntiin ja toivomme, että haluat sitoutua pitkäaikaisesti mukaan Visma Consultingin kasvuun.

Visma Consulting tarjoaa sinulle:

  • Tilaisuuden kehittää B2B-myyntiosaamista ja oppia BI-ratkaisuista ja erilaisista yritysasiakkuuksista – erinomaiset valmiudet nousujohteiselle uralle!
  • Tiiviin myyntitiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan työilmapiirin
  • Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet osaamisesi ylläpitoon ja kasvattamiseen
  • Pitkäjänteiseen tekemiseen motivoivan palkkamallin reilulla pohjapalkalla ja suoritukseesi perustuvalla provisiolla sekä hyvät työsuhde-edut

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta B2B-myyntityöstä sekä intoa kehittyä edelleen 
  • Soveltuvaa opintotaustaa (esim. kaupallinen/tekninen)
  • Itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä otetta myyntityöhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • B-ajokorttia etu- tai takataskusta

Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Kokemuksen IT-toimialalta ja/tai BI-ratkaisujen tuntemuksen 

Jos sinulla on tahtoa ja drivea menestyä Sales Managerina, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 6.2. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/visma-consulting-sales-manager-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja saatamme edetä prosessissa jo ennen hakuajan päättymistä. 

Visma Consultingiin ja Vismaan voit tutustua tarkemmin osoitteissa https://www.vismaconsulting.fi/ ja https://www.visma.fi/. Voit lukea lisää työskentelystä Vismalla täältä: https://www.visma.fi/ura-vismalla/tyopaikkana/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Vuorinen (+358 50 513 4740, vilma.vuorinen[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Visma Consultingin palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Tahdotko päästä työskentelemään monipuolisissa lujuuslaskennan tehtävissä yhdessä Suomen kiinnostavimmista ja arvostetuimmista pörssiyhtiöistä? Neteram Oy etsii nyt lujuuslaskijaa asiakkaalleen KONE Oyj:lle korikategorian tuotteiden pariin.

Helon Kuumasinkitys Oy etsii nyt joukkoonsa Raumalle aktiivisen otteen omaavaa teknistä myyjää.

Oletko kiinnostunut sähkö- ja energiamarkkinoista? Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi Helsinkiin tai Harjavaltaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen