Sales Manager

Julkaistu 22.01.2020

Visma Consulting on ketterä ja nopeasti kasvava ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Rakennamme toimivia digitaalisia palveluratkaisuja ja tarjoamme konsultointia suomalaisille suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi DNA, ISS Palvelut, Paulig, Posti ja Valmet Automotive. Kuulumme pohjoismaiseen Visma-konserniin. Uskomme siihen, että menestys syntyy yhteistyöstä. Kollegoiksi tarjoamme aitoja ihmisiä rautaisella ammattitaidolla.  Höysteenä syntyy avoin ja mutkaton ilmapiiri, jossa voit helposti olla oma itsesi.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden ja erilaisten räätälöityjen ratkaisujen avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visma on noteerattu myös Great Place to Work® -sertifioinnilla. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä

Visma Consulting etsii Business Intelligence -ratkaisujen myyntitiimiinsä Sales Manageria! Sales Managerina vastaat koko B2B-myyntiprosessista uusasiakashankinnasta tarjousten laadintaan, ratkaisujen räätälöintiin ja asiakkaiden sitouttamiseen. Tiedolla johtamisen (BI) ratkaisut pitävät sisällään esimerkiksi analytiikkaa, tiedon visualisointia, budjetointia ja ennustamista sekä tiedon varastointia. Ratkaisut ovat usein laajoja ja kaupat kooltaan merkittäviä. Työssäsi keskustelet pitkäjänteisesti asiakkaiden talous- ja IT-asiantuntijoiden kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat haasteita ja tunnistat asiakkaille parhaita ratkaisuja BI-konsulttien tukemana. Kiinnostuksesi mukaan osallistut myös markkinoinnin edistämiseen esimerkiksi hankkimalla referenssejä ja kehittämällä sitä, miten Visma Consultingilla myyntiä tulevaisuudessa tehdään.

Etsimme ennen kaikkea tavoitteellista, toimeen tarttuvaa ja itseohjautuvaa henkilöä. Tunnet B2B-myyntiprosessin vaiheet ja olet innokas kehittämään osaamistasi. Uskallat tarttua puhelimeen, haluat ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja motivoidut itsesi ylittämisestä. Visma Consultingilla saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan omaan tekemiseen, mutta yksin ei tarvitse suoriutua, vaan onnistumistasi tukevat team lead sekä BI-konsultit. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet tulokselliseen B2B-myyntiin ja toivomme, että haluat sitoutua pitkäaikaisesti mukaan Visma Consultingin kasvuun.

Visma Consulting tarjoaa sinulle:

  • Tilaisuuden kehittää B2B-myyntiosaamista ja oppia BI-ratkaisuista ja erilaisista yritysasiakkuuksista – erinomaiset valmiudet nousujohteiselle uralle!
  • Tiiviin myyntitiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan työilmapiirin
  • Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet osaamisesi ylläpitoon ja kasvattamiseen
  • Pitkäjänteiseen tekemiseen motivoivan palkkamallin reilulla pohjapalkalla ja suoritukseesi perustuvalla provisiolla sekä hyvät työsuhde-edut

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta B2B-myyntityöstä sekä intoa kehittyä edelleen 
  • Soveltuvaa opintotaustaa (esim. kaupallinen/tekninen)
  • Itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä otetta myyntityöhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • B-ajokorttia etu- tai takataskusta

Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Kokemuksen IT-toimialalta ja/tai BI-ratkaisujen tuntemuksen 

Jos sinulla on tahtoa ja drivea menestyä Sales Managerina, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 6.2. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/visma-consulting-sales-manager-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja saatamme edetä prosessissa jo ennen hakuajan päättymistä. 

Visma Consultingiin ja Vismaan voit tutustua tarkemmin osoitteissa https://www.vismaconsulting.fi/ ja https://www.visma.fi/. Voit lukea lisää työskentelystä Vismalla täältä: https://www.visma.fi/ura-vismalla/tyopaikkana/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Vuorinen (+358 50 513 4740, vilma.vuorinen[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Visma Consultingin palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Aarno etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa projektipäällikköä vastaamaan eri peruskorjaushankkeiden projektitehtävistä sekä niiden koordinoinnista!

DAIN Studios is now looking for a Data Engineer! As a Data Engineer you will be responsible for developing and providing technical solutions to solve business issues through the use and support of (big) data.

Hae mukaan puunjalostusteknologiaan erikoistuneen Jartekin Trainee -ohjelmaan, jonka tavoitteena on tutustuttaa ja kasvattaa sinut Projektipäällikön rooliin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen