Sales Manager (BI-ratkaisut)

Julkaistu 18.09.2018

Visma Consulting on ketterä ja nopeasti kasvava ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Rakennamme toimivia digitaalisia palveluratkaisuja ja tarjoamme konsultointia suomalaisille suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi DNA, ISS Palvelut, Paulig, Posti ja Valmet Automotive. Kuulumme pohjoismaiseen Visma-konserniin. Uskomme siihen, että menestys syntyy yhteistyöstä. Kollegoiksi tarjoamme aitoja ihmisiä rautaisella ammattitaidolla.  Höysteenä syntyy avoin ja mutkaton ilmapiiri, jossa voit helposti olla oma itsesi.

Visma Consulting etsii nyt Business Intelligence -ratkaisujen myyntitiimiinsä tavoitteellista ja kehittymishaluista Sales Manageria! Tässä roolissa vastaat koko B2B-myyntiprosessista uusasiakashankinnasta tarjousten laadintaan, ratkaisujen räätälöintiin ja asiakkaiden pitkäaikaiseen sitouttamiseen. Kontaktoit ja keskustelet asiakkaiden talous- ja IT-asiantuntijoiden kanssa, kartoitat haasteita ja tunnistat mahdollisia ratkaisuja BI-konsulttien tukemana. Kiinnostuksesi mukaan osallistut myös markkinoinnin edistämiseen esimerkiksi hankkimalla referenssejä ja kehittämällä sitä, miten Visma Consultingilla myyntiä tulevaisuudessa tehdään.

Etsimme ennen kaikkea toimeen tarttuvaa ja itseohjautuvaa henkilöä. Tunnet jo työkokemuksen kautta B2B-myyntiprosessin vaiheet ja olet innokas kehittämään osaamistasi myynnin ja BI-ratkaisujen saralla. Uskallat tarttua puhelimeen, haluat ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja motivoidut niin itsesi ylittämisestä kuin yhteisistä onnistumisista. Visma Consultingilla saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan omaan tekemiseen, mutta yksin ei tarvitse suoriutua, vaan onnistumistasi tukevat team lead ja osaavat BI-konsultit. Tarjoamme sinulle erinomaiset kehittymismahdollisuudet tulokselliseen B2B-myyntiin ja toivomme, että haluat sitoutua pitkäaikaisesti mukaan Visma Consultingin kasvuun

Visma Consulting tarjoaa sinulle:

 • Vaihtelevan ja joustavan tehtävänkuvan IT-ratkaisujen asiantuntijayrityksessä
 • Tilaisuuden kehittää B2B-myyntiosaamista ja oppia lisää sekä BI-ratkaisuista että erilaisista asiakkuuksista
 • Tiiviin myyntitiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan kannustavan työilmapiirin
 • Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet osaamisesi ylläpitoon ja kasvattamiseen
 • Pitkäjänteiseen tekemiseen motivoivan palkkamallin reilulla pohjapalkalla ja suoritukseesi perustuvalla provisiolla

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta B2B-myynnistä ja intoa kehittää omaa osaamista edelleen
 • Soveltuvaa kaupallista tai teknistä opintotaustaa (yo, amk)
 • Ratkaisukeskeisyyttä sekä kykyä kuunnella ja kiteyttää olennainen
 • Itseohjautuvaa työotetta
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • B-ajokorttia etu- tai takataskusta

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Kokemuksen IT-toimialalta ja/tai BI-ratkaisujen tuntemuksen
 • Kiinnostuksen ja osaamisen markkinoinnista

Oletko sinä etsimämme Sales Manager? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään ti 2.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/visma-consulting-sales-manager-bi-ratkaisut-9-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja saatamme edetä prosessissa nopeammin hakuajan aikana.

Visma Consultingiin ja Vismaan voit tutustua tarkemmin osoitteissa https://www.vismaconsulting.fi/ ja https://www.visma.fi/. Voit lukea lisää työskentelystä Vismalla täältä: https://www.visma.fi/ura-vismalla/tyopaikkana/.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Järvinen (+358 50 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae pian

Vastaavia avoimia hakuja

David Health Solutions is looking for a Junior Full-stack Developer to join their growing team!

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen