Sales Specialist (PSA)

Julkaistu 28.02.2019

Visma Solutions etsii nyt voimakkaan kasvunsa tueksi kehittymishaluista Sales Specialistia osaksi Professional Service Automation (PSA) -myyntitiimiä! PSA:n ValueFrame ja Severa ovat markkinoiden johtavat tuotteet asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen. Tässä roolissa myyt ValueFrame-tuotetta pienille ja keskisuurille insinööri- ja suunnittelutoimistoille ja myöhemmin pääset ottamaan haltuun myös muut asiantuntijatoimialat sekä Severa-tuotteen. Lue lisää ValueFramesta ja Severasta!

Sales Specialistina tehtäviesi pääpaino on B2B-myynnissä ja keskeisin tavoitteesi on yritysasiakaskunnan kasvattaminen ratkaisukeskeisen uusasiakashankinnan keinoin kattaen kaiken prospektoinnista ja buukkaamisesta kasvokkaisiin asiakastapaamisiin ja kauppojen ”klousaamiseen”. Keskustelet asiantuntijayritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat nykyiset toimintamallit myynnistä laskutukseen sekä etsit kehityskohteita, joissa PSA voi auttaa automatisoimalla ja tehostamalla prosesseja. Perustelet ja demoat kullekin asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun sekä sen tuomat hyödyt. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta tai SaaS-tuntemusta tärkeämpää on halu ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja rohkeus tarttua toimeen. Olet osa kuuden hengen myyntitiimiä ja motivoidut niin itsesi ylittämisestä kuin yhteisistä onnistumisista.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B/B2C), mutta ennen kaikkea innostusta aktiiviseen myyntityöhön
 • Ratkaisukeskeistä ja kärsivällistä otetta
 • Halua oppia uutta ja siten kehittyä sekä kehittää – sinulla on tärkeä rooli ratkaisujen parantamisessa edelleen antamalla kehitystiimille palautetta markkinoiden nykyisistä ja tulevista tarpeista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Tehtävään soveltuvan opintotaustan (esim. kaupallinen)
 • Liiketoimintaymmärryksen (esim. insinööritoimistot)
 • ERP-tuntemuksen
 • Kiinnostuksen SaaS-ratkaisuja kohtaan
 • Sujuvan ruotsin kielen taidon

Visma Solutions tarjoaa sinulle:

 • Vaihtelevan ja joustavan tehtävänkuvan pilvipalveluna tuotettujen SaaS-ratkaisujen asiantuntijayrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää B2B-myyntiosaamista ja oppia lisää sekä toiminnanohjauksen automatisoinnista että erilaisista yritysasiakkuuksista – erinomaiset valmiudet nousujohteiselle uralle!
 • Tiiviin myyntitiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan kannustavan työilmapiirin: “Visma Solutions asettaa korkeita tavoitteita ja antaa työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä”
 • Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet osaamisesi ylläpitoon ja kasvattamiseen
 • Pitkäjänteiseen tekemiseen motivoivan palkkamallin reilulla pohjapalkalla ja suoritukseesi perustuvalla provisiolla

Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Specialistina yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään su 17.3.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/visma-solutions-sales-specialist-psa-2-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa työt. Haku on ensisijaisesti Helsinkiin, mutta hakemukset myös Lappeenrantaan otetaan huomioon!

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaavat aTalentin Recruitment Manager Vilma Järvinen (+358 50 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Huomasithan, että Visma Solutions etsii myös kahta Sales Specialistia osaksi Netvisor-myyntitiimiä – sekä SME- että Enterprise-puolelle. Lue lisää tehtävistä: https://atalent.fi/open-position/sales-specialist-netvisor-sme ja https://atalent.fi/open-position/sales-specialist-netvisor-enterprise.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visma on noteerattu myös Great Place to Work® -sertifioinnilla. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen