Sales Trainee

Julkaistu 11.10.2018

Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE) tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja hyödyntäen Aalto-yliopiston osaamista. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Singaporessa. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella ja kehittää uuden aallon johtajia. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta.

Aalto EE etsii asiakkuustiimiinsä aktiivista ja tiedonhaluista Sales Traineeta. Asiakkuustiimi vastaa Aalto EE:n koko tarjooman myynnistä, erityisesti räätälöityjen ohjelmien osalta. Toimenkuvaasi kuuluu erilaisia myynnin tuen tehtäviä ja siihen voidaan yhdistää myös suoraa asiakaskontaktointia toiveidesi mukaan. Tehtävän tavoitteena on tukea asiakkuustiimiä myyntiprosessissa, esimerkiksi tarjousten työstössä, tiedonhaussa ja CRM-järjestelmän ylläpidossa.

Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva KTM tai sinulla on vastaava opintotausta. Mikäli viimeistelet vielä opintojasi, nelipäiväinen työviikko on myös mahdollinen. Toivomme kuitenkin, että sinulla on hiukan aiempaa kokemusta tai tietämystä myyntiin liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai opinnoista.

Tarjoamme sinulle kehittymispolun, joka mahdollistaa kasvun myynnin ammattilaiseksi kansainvälisessä ympäristössä kiinnostavalla toimialalla. Oppimistasi ja onnistumistasi tukevat mukavat ja asiantuntevat kollegat. Palkallinen trainee-jakso kestää 6 kuukautta, minkä jälkeen jatko on mahdollinen. Tavoitteena on, että Sales Trainee kasvaa tulevaisuudessa Account Managerin rooliin.

Tehtävään sopivalla henkilöllä on:

  • Liiketoiminnallista ja myynnillistä ymmärrystä
  • Korkeakoulututkinto (opintosi voivat olla vielä viimeistelyä vaille valmiit)
  • Kokemusta tai tuntemusta myynnin kentästä esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen puolesta
  • Yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta
  • Sujuvat MS Office-taidot, erityisesti PowerPoint- ja Excel-osaamista
  • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si 24.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/aalto-ee-sales-trainee-10-2018. Lisätietoa Aalto EE:n toiminnasta saat täältä: www.aaltoee.fi. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manager Annika Saloseen (annika.salonen[a]atalent.fi, 0503057375).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Scansatec hakee uransa alkupuolella olevaa, motivoitunutta Solution Consultantia kasvattamaan tiimiään Turkuun!

Hae viimeistään: 24.10.2018

Rakennuspetäjä etsii nyt Nuorempaa työnjohtajaa, joten jos haluat kehittyä rakennusalan osaajaksi asiantuntevan tiimin tuella, lue lisää ja hae viimeistään 4.11.!

Hae viimeistään: 24.10.2018

Blåkläder etsii nyt Sales Controlleria täydentämään taloustiimiään!

Hae viimeistään: 24.10.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...