Senior Data Analyst

Julkaistu 27.09.2021

Senior Data Analyst

PunaMusta Digital Oy on osa PunaMusta Media Oyj -konsernia, joka on kotimainen media-, näkyvyys- ja painoliiketoiminnan ammattilainen. PunaMusta Digital tarjoaa palveluita digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseksi, erikoisaloinaan markkinointi ja viestintä. Yrityksen palveluiden avulla asiakkaat pääsevät harppauksin kohti tiedolla johdettua markkinointia ja saavat markkinointitoimenpiteistään, materiaaleistaan ja viestinnästään entistä enemmän irti. Alan huippuammattilaiset auttavat asiakkaitaan niin verkkopalveluiden ideoinnissa ja kehittämisessä kuin palveluiden käytön ja onnistumisen analysoinnissa sekä analytiikasta saatavan tiedon hyödyntämisessä. PunaMusta Digital työllistää tällä hetkellä 12 henkeä ja nyt he etsivät osaajiensa joukkoon Senior Data Analystia!

PunaMusta Digital Oy etsii nyt joukkoonsa kehitysmyönteistä ja oma-aloitteista Senior Data Analystia! Liityt osaksi data- ja analytiikkatiimiä, jonka tehtävänä on tukea ja kehittää konsernin toimintaa analysoimalla tuotannon, talouden, myynnin ja markkinoinnin tunnuslukuja. Tässä monipuolisessa roolissa olet avainasemassa kerätyn datan mallintamisessa ja visualisoinnissa hyödylliseen muotoon. Toimit merkittävänä linkkinä konsernin liiketoimintayksiköiden ja analytiikan välillä, ja löydät laajasta tietomäärästä oivalluksia ja vastauksia liiketoiminnan kysymyksiin. Lisäksi pääset osallistumaan kehityshankkeisiin ja tarjoamaan myös ulkoisille asiakkaille näkemyksesi heille sopivista analytiikkaratkaisuista.

Olet etsimämme henkilö Senior Data Analystin tehtävään, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta laajojen datakokonaisuuksien käsittelystä ja visualisoinnista, ja näet data-analytiikan mahdollisuutena kehittää liiketoimintaa. Tehtävässä käsittelet ja mallinnat dataa Azure- ja Snowflake-ympäristöissä SQL:ää hyödyntäen ja visualisoit havaintoja Power BI -työkalulla. Hallitset nämä työkalut sujuvasti, mutta myös vastaavien teknologioiden osaaminen tukee tehtävässä onnistumista. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi sekä liiketoimintayksiköiden kanssa, joten toivomme sinulta hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea toivomme, että olet motivoitunut tukemaan ja kehittämään PunaMusta-konsernia analyyttisellä ja liiketoimintalähtöisellä työotteellasi, ja tuot esiin parannusehdotuksia niin analytiikan kuin konsernin toiminnan kehittämiseksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Ketterän yrityksen joustavat toimintamallit, yhteisöllisyyden, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä matalan hierarkian
 • Monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää ja suunnata omaa toimenkuvaasi kiinnostuksesi mukaan
 • Mahdollisuuden osallistua merkittäviin kehityshankkeisiin sekä tuoda omaa osaamistasi ja näkemystäsi analytiikkaratkaisujen eteenpäin viemiseksi
 • Välittävän työyhteisön, jossa henkilöstön viihtyvyyteen panostetaan muun muassa yhteisten aktiviteettien, kuten kehittämis- ja teemapäivien merkeissä
 • Joustavat etätyömahdollisuudet

Hakijalta toivomme:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Aikaisempaa työkokemusta laajojen datakokonaisuuksien mallintamisesta, analysoinnista ja visualisoinnista
 • Analytiikka- ja tietokantaosaamista (esimerkiksi Power BI ja Snowflake)
 • Sujuvaa SQL-osaamista
 • Kokemusta pilviympäristöistä, mieluiten Azure
 • Analyyttistä sekä liiketoiminnallista ajattelutapaa, sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Pythonin tuntemuksen datan hyödyntämisessä ja tilastollisessa mallinnuksessa
 • Kiinnostuksen media- tai markkinointialaa kohtaan

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan PunaMusta Digital Oy:n palvelukseen. Tiimisi työskentelee Tampereen toimistolla, mutta myös Joensuun ja pääkaupunkiseudun toimistot ovat käytettävissäsi. Tarjoamme myös joustavan etätyömahdollisuuden, joten tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen. Toivomme sinulta kuitenkin valmiutta ajoittaiseen lähityöskentelyyn Tampereen toimistolla yhdessä tiimisi kanssa.

Mikäli kiinnostuit Senior Data Analystin tehtävästä PunaMusta Digital Oy:lla, lähetä CV:si sekä hakemuksesi viimeistään 10.10.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

PunaMustan toimintaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://punamustadigital.fi/ sekä https://www.punamusta.com/ . Tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä tarkemmin aTalentin rekrytointipäällikkö Kiira Ojalalta (kiira.ojala(at)atalent.fi, +358 50 553 7760).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Senior

ICECAPITAL etsii nyt määrätietoista ja kehittymishaluista Associatea Helsingin M&A neuvonantotiimiinsä. Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään ICECAPITAL Investointipankin monipuolisten ja merkittävien asiakastoimeksiantojen parissa etenkin energia- ja infrastruktuurisektoreilla, koko ICECAPITALin tiimin tukemana.

Senior

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen