(Senior) Fullstack Developer

Julkaistu 23.12.2019

Suomalainen Kamux on nopeasti kasvava, käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamuxin ensimmäinen autoliike avattiin vuonna 2003 Hämeenlinnaan, mutta nykyään Kamuxilla on digitaalisten kanavien lisäksi yli 70 autoliikettä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux työllistää yli 500 autokaupan ammattilaista, ja tällä hetkellä kasvatamme IT-tiimiämme Suomessa. Digitalisaatio tulee osaltaan mullistamaan myös autoalan käytäntöjä, joten Kamux aikoo vastata ja muuttaa palvelunsa vastaamaan markkinan muuttuvia tarpeita.

Fullstack Developerina Kamuxilla saat vastuuta laaja-alaisesti, ja tehtävänkuvaasi voidaan muokata kiinnostuksesi mukaan. Tässä roolissa tulet luomaan ja kehittämään web-palveluita, kuten esimerkiksi autokaupan verkkoalustaa, joka on Kamuxin ulkoisten asiakkaiden käytössä. Sisäisille sidosryhmille ja myyjille tulet jatkokehittämään toista alustaa, sisältäen esimerkiksi erilaisten analytiikan moduulien kehitystä. Lisäksi suunnittelet ja kehität joustavia integraatioratkaisuja, esimerkiksi viranomaisten portaaleja, tullia, analytiikan työkaluja ja kaupan järjestelmiä varten. Kehitystiimi pyrkii rakentamaan pitkäkestoisia ratkaisuja, joten Kamux kuulee mielellään juuri sinun ajatuksiasi ja kehitysideoitasi liittyen olemassa olevaan arkkitehtuuriin ja teknologioihin. 

Haemme tehtävään kokeneempaa kehittäjää, joka etsii nyt uusia haasteita uralleen. Koska Kamux rakentaa tällä hetkellä uutta tiimiä, omasta työstä omistajuuden ottaminen sekä itsenäisen työotteen tärkeys korostuvat. Apua on kuitenkin saatavilla sitä tarvitessasi, ja oman tiimin lisäksi tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä myös ulkoisten ohjelmistotalojen kanssa. Tähän asti Kamux on ulkoistanut suurimman osan kehitystyöstä näille yhteistyökumppaneille, mutta nyt aikeissa on kehittää oma sisäinen kehitystiimi, jonka suuntaan sinä voit työlläsi vaikuttaa.

Hakijalta toivomme löytyvän:

 • Itsenäisiä ohjelmointitaitoja JavaScriptillä (React ja/tai AngularJS ja/tai Vue.js) sekä .NET frameworkilla
 • Ymmärrystä jatkuvan integraation käytännöistä
 • Perusymmärrystä ohjelmistokehityksen arkkitehtuurista – ymmärrät kuinka luoda pitkäkestoisia ja skaalautuvia ratkaisuja
 • Muutama vuosi relevanttia työkokemusta ohjelmistokehityksen parista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi näemme:

 • Aiemman kokemuksen tai ymmärryksen Microsoft Azuresta ja Dockerista

Tämä positio ja Kamux tarjoavat sinulle:

 • Joustavan roolin, jota voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan – saat vastuuta niin paljon kuin haluat!
 • Mahdollisuuden vaikuttaa kansainvälisen yrityksen kehityssuuntaan ja teknologiavalintoihin
 • Nopeasti kasvavan, mutta vakaan työympäristön listatussa yrityksessä – Kamux on onnistunut säilyttämään startup-hengen nopeasta kasvusta huolimatta
 • Rennon ja matalahierarkisen työyhteisön, jossa tuki ja apu ovat lähellä
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Joustavat työtunnit ja etätyömahdollisuuden
 • Mahdollisuuden lähteä ajelulle, kun Ferrari parkkeeraa toimiston pihalle

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kamuxille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 6.1.2020 täällä: https://apply.atalent.fi/kamux-senior-fullstack-developer-12-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Jos sinulla on LinkedIn-, GitHub-, Stack Overflow- tai vastaava profiili, lisää myös linkit ansioluetteloosi. Otathan huomioon, että etenemme prosessissa jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Voit tutustua Kamuxiin tarkemmin täällä: https://www.kamux.fi/. Lisää tietoa tehtävästä ja rekrytointiprosessista saat aTalentin rekrytointipäällikkö Miili Reposelta (+358 50 475 4889, miili.reponen[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Mapita is now looking for a Frontend Developer to take part in developing Mapita’s Community Engagement Platform Maptionnaire!

Mapita is looking for a part-time Junior Frontend Developer to take part in developing Mapita’s Community Engagement Platform Maptionnaire!

Quanttos etsii nyt Software Developeria Ouluun osaksi JCAD-kehitystiimiään. Voit olla joko kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai uraasi aloitteleva tekijä, sillä rooli on muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen