Senior Fullstack Developer

Julkaistu 05.11.2020

UKKO-konserni tarjoaa korkealaatuisia palveluja itsensätyöllistämisen, pienyritysten taloushallinnon, henkilöstönhallinnan, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen alueilla. Kehitämme palveluja jatkuvasti ja otamme aktiivisesti kantaa itsensätyöllistämisen ympärillä käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun. Työskentelemme työelämän muutoksen etujoukoissa ja tavoitteenamme on, että Suomessa olisi enemmän kannattavia yrityksiä ja yrittäjiä, jotta ihmiset saisivat tehdä sitä mitä rakastavat. 

Liityt osaksi pientä ja ketterää tuotekehitystiimiämme, joka kehittää sekä UKKO Pro- että  UKKO.fi-palveluita. UKKO.fi:n liikevaihto oli vuonna 2019 noin 100 miljoonaa ja tällä hetkellä yritys työllistää Suomessa noin 60 työntekijää. UKKO Pro ja UKKO.fi yhdessä palvelee yli sataatuhatta aktiivista käyttäjää. Voit lukea lisää osoitteissa: www.ukkopro.fi ja www.ukko.fi/.

Etsimme rentoon ja asiantuntevaan joukkoomme Senior Fullstack Developeria kehittämään UKKO Pro-palvelua, joka kasvattaa nopeasti suosiotaan. UKKO Pro toimii pienyrittäjien tukena aina toiminimen perustamisesta taloushallinnon rutiineihin saakka tarjoten turvallista ja helppoa yrittämistä. UKKO Pro on apuna automatisoimassa toiminimen kirjanpidon, jotta yrittäjän oman osaamisen keskittymiseen jää enemmän aikaa.

Suunnittelet ja toteutat yhdessä tiimin kanssa parannuksia ja uusia toimintoja alustaan sekä toimeenpanet integraatioita. Tuotteen jatkokehittämisen lisäksi pääset osallistumaan myös täysin uusien ominaisuuksien ja kokonaisuuksien kehittämiseen. Frontendissä käytössämme on Vue.js ja backendissä PHP. Teet töitä pienessä muutaman hengen asiantuntevassa mutta rennonletkessä tuotekehitystiimissä Scrum-mallilla. Meillä näkemyksiäsi kuunnellaan aidosti – teemme isot ratkaisut aina yhteisen keskustelun kautta, joten pääset hyödyntämään omaa asiantuntijuuttasi ja vaikuttamaan millaisia ratkaisuja teemme. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo muutama vuosi työkokemusta ohjelmistokehityksestä osana kehitystiimiä. Olet kartuttanut asiantuntemustasi mieluiten jo useammassa eri projektissa ja nähnyt erilaisia järjestelmiä ja toimintatapoja. Tartut ennakkoluulottomasti ja ratkaisukeskeisesti monimutkaisiinkin teknisiin haasteisiin ja haluat kehittää omaa ammattitaitoasi. Tuot omat näkemyksesi esiin ja viihdyt ympäristössä, jossa uusia asioita kokeillaan rohkeasti ja viedään nopeasti eteenpäin. Meillä virheisiin suhtaudutaan suvaitsevaisesti – tärkeintä on kyky oppia ja kehittää omaa osaamista jatkuvasti eteenpäin.

Hakijalta odotetaan:

 • Muutamaa vuotta työkokemusta ohjelmistokehityksestä osana tiimiä
 • Vahvaa JavaScript- ja PHP-osaamista ja kokemusta joistakin niiden frameworkeista (esim. Vue.js, React, Laravel ja/tai Symfony)
 • Kokemusta tietokantojen parista
 • Tiimityötaitoa sekä kykyä toimia ketterässä tiimissä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
 • Kokemusta Unit ja feature testien kirjoittamisesta

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • E2E-testien kirjoittaminen
 • AWS-tuntemus

UKKO-konserni tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä avainroolissa, missä pääset aidosti vaikuttamaan tekemiseen ja luomaan täysin uusia ratkaisuja
 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vahvistamassa suomalaista yrittäjyyttä! Kevytyrittäjyys on nopeimmin kasvava työnteon muoto Suomessa ja pääset mukaan yritykseen, joka on alallaan markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä 
 • Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan sekä kouluttautua menestyäksesi roolissasi. Olemme kasvava startup, joten mahdollisuuksia riittää niin kehitystiimimme sisällä kuin uuden liiketoiminnan kehityksen puolella. Jos haluat, saat myös keskittyä siihen minkä jo osaat parhaiten. 
 • Rennon ilmapiirin sekä tiiviin ja matalahierakkisen porukan, jonka kanssa työskennellä. Tykkäämme tehdä yhdessä asioita, esimerkiksi järjestää peli-iltoja, virkistyspäiviä ja -matkoja sekä illanviettoja. Pizzaperjantaita unohtamatta! 
 • Osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuvan palkan. Lisäksi muihin etuihimme kuuluu mm. lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu, kuntosali, modernit työvälineet, joustava työympäristö ja etätyömahdollisuudet

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 19.11.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ukko-pro-senior-fullstack-developer-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi mahdollisen aloituspäivän. Mikäli sinulla on omia projekteja tai esimerkiksi GitHub-profiili, voit liittää nämä osaksi hakudokumenttejasi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö  Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Ukko Pro:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen