Senior Software Developer (IoT)

Julkaistu 03.06.2020

Lahti Precision on punnituksen, materiaalien käsittelyn ja varastoinnin asiantuntijayritys. Strategisena tavoitteenamme on merkittävä kasvu punnitustoimialan digitaalisissa palveluissa sekä jäte- ja kiertotaloustoimialalla. Palvelukokonaisuutemme tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuo merkittäviä hyötyjä myös asiakkaiden asiakkaille ja kumppaneille. Toimintatapamme säästää energiaa ja luonnonvaroja. 

Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti. Lue lisää yrityksestä täällä: https://lahtiprecision.com/.

Etsimme Lahteen Senior Software Developeria osaksi 10 hengen mScales-kehitystiimiä. mScales on digitaalinen punnituspalvelu ja alusta, jonka kautta teollisuuden punnitukset voidaan automatisoida sekä hallita mobiilisti ja reaaliaikaisesti. mScales-pilvipalveluun voidaan liittää erilaisia vaakoja ja IoT-laitteita. mScales on käytössä laajasti asiakkaillamme ja heidän kumppaneillaan sekä kuljettajilla itsepalvelupunnituksissa. Tulevina vuosina panostamme etenkin kansainväliseen kasvuun ja palvelun skaalautumiseen – tarvitsemme sinut mukaan mahdollistamaan sen! 

Työnkuvasi on monipuolinen ja saat laaja-alaista vastuuta mScales-palvelun kehittämisessä. Olet mukana haastavissa kehitysprojekteissa, jotka liittyvät esimerkiksi vaakojen jatkuvan kunnonvalvonnan kehittämiseen, koneoppimiseen, datan hyödyntämiseen tai pilvipalveluiden kehittämiseen. Näiden projektien lisäksi kehität mScalesia asiakkailta tulleiden toiveiden mukaisesti. Osaamisesi mukaan voit saada vetovastuuta kehitystiimissä tai edellä mainituissa projekteissa. Palvelun skaalaaminen vaatii työtä arkkitehtuurin puolella, mihin pääset myös halutessasi mukaan.  mScales perustuu mikropalveluarkkitehtuuriin ja käytössä on mm. seuraavat teknologiat: Node.js, PostgreSQL, REST API, Angular ja Docker. Pääset osaksi nykyaikaista ohjelmistotuotantoa, jossa prosessit on pitkälle automatisoituja.  

Työskentelet DevOps-tiimissä, jossa vallitsee reipas tekemisen meininki sekä halu oppia ja kehittyä jatkuvasti. Kehitämme palvelua asiakkaiden tarpeiden mukaan ketterällä mallilla. Tiimissämme ei ole tarkkarajaisia roolijakoja, vaan pääset tekemään monipuolisia ohjelmistokehityksen tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Odotamme sinulta kokemuksen tuomaa näkemystä parhaiden ratkaisujen löytämiseksi sekä kykyä tukea muita tiimiläisiä.    

Hakijalta odotamme:

 • Halua ja kykyä oppia uutta sekä kehittää omaa osaamista
 • Muutaman vuoden työkokemusta ja laajaa ymmärrystä ohjelmistokehityksen kokonaisuudesta 
 • Osaamista käyttämistämme teknologioista (esim. Node, REST API, Docker, mikropalvelut, tietokannat ja -varastot, pilvipalvelut)
 • DevOps-toimintamallin tuntemusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Relevantin teknisen koulutuksen (AMK, yliopisto tai DI)

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan ja monipuolisen roolin kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä teollisuuden punnitusratkaisujen parissa
 • Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja syventyä esim. koneoppimisen, jatkuvan kunnonvalvonnan sekä arkkitehtuurin pariin. Osaamisesi mukaan voit saada myös vetovastuuta kehitystiimissä tai projekteissa 
 • Mahdollisuuden jättää kädenjälkesi palvelun kehitykseen ja yrityksen kasvuun
 • Nykyaikaisen ohjelmistokehitysympäristön, jossa prosessit on pitkälle automatisoituja ja teknologiat tätä päivää
 • Rennot työkaverit, jotka ottavat sinut lämpimästi vastaan ja antavat täyden tuen työllesi 
 • Joustavat työajat 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 16.6.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/lahti-precision-senior-software-developer-iot-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Mikäli sinulla on omia projekteja tai esimerkiksi GitHub-profiili, voit liittää nämä osaksi hakudokumenttejasi.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Soittoaika pe 5.6. klo. 10-11 sekä ke 10.6. klo. 11-12.  

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lahti Precisionin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen