Senior UX/UI Designer

Julkaistu 30.03.2021

Senior UX/UI Designer

Taiste rakentaa digitaaliset tuotteet yhdistämällä syvällisen teknologiaymmärryksen ja huipputason käyttökokemuksen. Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään alansa parhaiden tekijöiden kanssa haastavien projektien parissa. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja työllistää tällä hetkellä 40 ihmistä.

Etsimme Senior UX/UI Designeria vahvistamaan monialaista tiimiämme erilaisiin digitaalisten tuotteiden projekteihin. Pääset mukaan useisiin eri projekteihin suurista ja pitkäjänteisistä kokonaisuuksista aina pienempiin kehitysprojekteihin. Voit tutustua esimerkiksi UPM:n, Suunnon sekä Hesburgerin projekteihimme. Lisää projektejamme löydät täältä. Tuleva kollegasi kuvailee työskentelyä Taisteella seuraavanlaisesti:

“Taisteella pääsee tekemään mielenkiintoisia projekteja ja saa paljon henkilökohtaista vapautta. Työn laadukkuus on aina tärkeää. Meillä korostuvat itseohjautuvuus ja yhteinen intohimo tekemiseen.”
– Tiina Viljakainen, UX-suunnittelija

Senior UX/UI Designerina olet vetovastuussa monipuolisissa projekteissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä. Tuot lisäarvoa digitaaliseen tuotteeseen sen kaikissa vaiheissa; ideasta prototyyppiin ja aina visuaaliseen suunnitteluun ja käyttäjätestaukseen asti. Vetovastuun lisäksi työnkuvaasi kuuluu siis myös “kädet savessa” työskentelyä käyttöliittymien piirustusten parissa. Päätyökalunamme käyttöliittymäsuunnittelussa on Figma. Teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaiden että muiden sisäisten tiimiläisten, kuten ohjelmistokehittäjien sekä suunnittelijoiden, kanssa.

Etsimme jo kokemusta kerryttänyttä UX/UI-suunnittelija, jolla on paloa käyttöliittymien ja käyttäjäkokemuksen visuaaliseen suunnitteluun ja toteutukseen sekä projektien läpivientiin ja tiimin ohjaukseen. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja sinulla on kyky kontribuoida niin asiakastyön kuin Taisteen tiiminkin eteen. Voit työskennellä joko Turun tai Helsingin toimistolla, taikka osittain etänä.

Hakijalta odotamme:

 • Vähintään 3-5 vuotta relevanttia työkokemusta UX/UI-suunnittelun parista
 • Ymmärrystä ja kiinnostusta laajasti erilaisten digitaalisten tuotteiden suunnitteluun (esim. toiminnanohjausjärjestelmät, web-sivustot, mobiilisovellukset)
 • Visuaalista silmää ja paloa huipputason käytettävyyteen ja muotoiluun
 • Osaamista jonkin modernin käyttöliittymäsuunnittelun ohjelmiston parista (esim. Figma, Sketch)
 • Itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta sekä kykyä ottaa vetovastuuta
 • Portfoliota parhaista projekteistasi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Kokemuksen erilaisista Design Systeemeistä niin periaatteen kuin käytännönkin tasolla
 • Ymmärryksen front end -teknologioista
 • Kokemuksen käyttäjätestauksista
 • Kokemuksen muusta visuaalisesta suunnittelusta (esim. ikonit, kuvitukset)
 • Kokemuksen brändien sovittamisesta digitaaliseen ympäristöön

Mitä tarjoamme:

 • Vastuullisen työnkuvan ja haasteita kokeneelle ammattilaiselle
 • Rotaatiota erilaisten projektien välillä
 • Tukea kokeneilta kollegoilta, perehdytysohjelman sekä mentorointia tarpeesi mukaan
 • Mielenkiintoiset ja haastavat asiakkuudet ja projektit eri toimialoilla laidasta laitaan
 • Välittävän työyhteisön – kunnioitamme tiimin jäsenten mielipiteitä ja etsimme vastaavasti töihin ihmisiä, jotka välittävät siitä mitä tekevät
 • Kilpailukykyisen palkan, johon sisältyvät alan tavalliset edut. Näihin kuuluvat mm. ajantasaiset ja sinun tarpeisiisi räätälöidyt työkalut ja ohjelmistot, puhelin ja kuulokkeet, terveydenhuolto, liikunta- ja hyvinvointipaketti sekä mahdollisuus osallistua kerhojemme toimintaan ja erilaisiin tapahtumiin.
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Työnkuvaan voi sisältyä ajoittaista työskentelyä asiakkaiden tiloissa, mutta merkittävän osan työstä voit tehdä omalta toimistoltamme tai etänä, kun siltä tuntuu.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Taisteelle.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille LinkedIn-profiilisi tai CV:si 13.4. mennessä hakujärjestelmäämme. Linkkaathan myös portfoliosi hakemukseesi niin tutustumme siihen mielellämme. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta toimitetut hakemukset.

Pääset tutustumaan Taisteeseen tarkemmin täällä: https://www.taiste.fi/. Kurkkaa myös Taisteen työntekijäkokemuksen käsikirja. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen