Service Manager

Julkaistu 18.02.2020

Compentek Oy on paljetasaimiin ja kuumuudenkestäviin tuotteisiin erikoistunut yritys, jolla on alan historiaa ja osaamista jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Asiakkaitamme ovat Suomen voimalaitokset ja prosessiteollisuus sekä laitevalmistajat. Tärkeä osa toimintaamme on asiakkaiden laitoksissa tehtävät paljetasainten asennukset ja korjaukset. Toimistomme sekä tuotanto sijaitsevat Tuusulassa hyvien yhteyksien päässä. 

Compentek etsii nyt tiimiinsä hyvän asenteen omaavaa Service Manageria! Työtehtäväsi koostuvat paljetasainten ja muiden tuotteiden loppukäyttäjämyynnistä sekä asennusten koordinoinnista voimalaitos- ja prosessiteollisuuden asiakkaille. Tärkeä osa työtä on myös kunnossapidon kartoitus, asennusvalvonta sekä ohjeistusten laatiminen. Pääset myös tekemään myyntityötä tarjousvaiheesta projektien toteutukseen asti.  

Matkustusvalmius on tässä tehtävässä välttämätöntä. Matkat sijoittuvat Suomen sisälle. Toimistopäivinä teet läheisesti yhteistyötä muiden compentekilaisten kanssa toimistollamme Tuusulassa. Toimit osana teknistä tiimiämme, jossa työnkuva räätälöityy henkilön vahvuuksien mukaan. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi jo kosketuspintaa voimalaitoksiin ja/tai prosessiteollisuuteen. Toivomme myös teknisten piirustusten lukutaitoa ja eduksesi on kokemus 3D tai 2D suunnitteluohjelmista. 

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen ja käytännönläheinen ongelmien ratkaisija, jolla on luotainen motivaatio tarttua ripeästi toimeen kuin toimeen. Olet ajan tasalla tietotekniikasta ja kädessäsi pysyy myös työkalu. 

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutustausta esim. kone- tai energiatekniikan insinööri  
  • Aiempaa kokemusta asiakastyöstä ja/tai teollisuusympäristöstä 
  • Valmiutta matkustaa pääasiallisesti Suomen sisällä
  • B-ajokorttia 
  • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista  

Tarjoamme sinulle:

  • Osaamistasi ja tavoitteitasi mukailevan roolin asiantuntevassa organisaatiossa
  • Aidon mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä Comptentekin kouluttamana
  • Kilpailukykyiset edut ja haasteellisen tehtävänkuvan
  • Mahdollisuuden perehtyä Suomen energia- ja prosessiteollisuuteen paikan päällä 
  • Työsuhdeauton 

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään ma 2.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/compentek-service-manager-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Compentekista voit lukea lisää osoitteessa: https://compentek.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Vanhempi rekrytointipäällikkö Cécil Fagerström (puh. 050 5053170 cecil.fagerstromi[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Compentekille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Motoral etsii tiimiinsä tekniikasta ja autoilusta kiinnostunutta Tuotehoitajaa vastaamaan ja kehittämään Motoralin tuoteportfoliota!

Rouvari etsii tiimiinsä useita kehittymishaluisia Työnjohtajia pääkaupunkiseudun monipuolisiin saneeraus- ja peruskorjauskohteisiin.

Peltonen Ski etsii nyt Tuotantoinsinööriä työskentelemään Heinolan tehtaalle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen