Software Architect

Julkaistu 24.05.2021

Fiare Consulting on Fiare-konsernin IT-konsultointia tarjoava yksikkö, joka koostuu IT-alan kokeneista ammattilaisista. Olemme Amazon Web Services konsulttipartneri ja palveluntarjoajakumppani Suomessa.

Fiarella pääset työskentelemään Suomen vilkkaimpien verkkopalvelujen kanssa kiinnostavissa ja haastavissa rooleissa, osana kokenutta tiimiä. Työssäsi pääset vaikuttamaan satojen tuhansien loppukäyttäjien päivittäisiin rutiineihin.

Fiare Consulting etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista ja osaavaa Software Architectia työskentelemään digitaalisia palveluita ja mainonnan ratkaisuja tarjoavan Nettixin nettiauto.com palvelukokonaisuuden parissa! Nettiauto.com on yksi Suomen suurimmista verkkopalvelimista ja sivustolla vierailee yli 150 miljoonaa kävijää kuussa, joten tehtävä tarjoaa harvinaislaatuisen mahdollisuuden haastaa taitosi teknisesti hyvin mielenkiintoisen ja monipuolisen kokonaisuuden parissa. Fiare toimii nettiauto.comin luotettuna ja strategisena kumppanina, joka vastaa koko palvelukokonaisuuden kehittämisestä – Fiarella pääpaino onkin pitkäjänteisessä kehittämisessä ja tiiviissä yhteistyössä tavanomaisemman konsultoinnin sijaan.

Tehtävässä työskentelet Nettixin kokeneen ohjelmistoarkkitehdin työparina ja osallistut nettiauto.comin ohjelmistoarkkitehtuurin suunnitteluun sekä kehittämiseen. Viikottaisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa erilaisten ohjelmistokehitystehtävien priorisointia, kolmannen tason vianselvitystä ja ongelmanratkaisua sekä tehtävien delegoimista ja ohjaamista Fiaren 30-henkiselle kansainväliselle kehitystiimille. Tehtäviisi voi kuulua myös muita koodausprojekteja ja kehitystehtäviä, mutta pääpaino on nettiauto.comin palvelukokonaisuuden kehittämisessä, suunnittelussa ja tehtävien koordinoinnissa. Software Architectina pääset toimimaan osana kokenutta tiimiä, joten tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden oppia, kasvaa ja kehittää osaamistasi laaja-alaisesti. Fiaren teknologia-stackiin kuuluvat mm. React, PHP, Python, SQL, AWS sekä Cloudfare ja uusia teknologioita ja versioita otetaan käyttöön jouhevasti.

Roolissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa niin nettiauto.comissa kuin Fiarellakin, joten toivomme sinun olevan vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Sinulle on jo kertynyt työkokemusta soveltuvien tehtävien parista ja pystyt ottamaan uusia tehtäviä haltuu nopeastikin. Emme kuitenkaan ole lukkiutuneita tiettyyn koulutustaustaan, teknologioihin tai kokemusvuosiin, sillä uskomme, että tehtävässä voi loistaa monenlaisilla taustoilla. Osaamisen ohella arvostamme ennen kaikkea kehittymishalua sekä valmiutta hypätä mukaan haastaviinkin tehtäviin.

Fiare tarjoaa sinulle:

 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joissa pääset haastamaan itsesi sekä oppimaan jatkuvasti uutta
 • Harvinaislaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja kehittää verkkopalvelua, jonka laajuus hakee Suomessa vertaistaan
 • Suunnitelmalliseen kehittämiseen sitoutuneen työpaikan, jossa otetaan ketterästi käyttöön uusia työkaluja ja pyritään ajattelemaan laatikon ulkopuolelta
 • Ratkaisukeskeisen, luottamuksellisen ja rennon työilmapiirin – Fiarella viihdytään tutkitusti!
 • Hyvän perehdytyksen sekä kokeneen työparin ja tiimin tuen
 • Tiiviin työyhteisön, joka viihtyy yhdessä vapaa-ajalla niin lenkkipolulla kuin erilaisten lajikokeilujenkin parissa – viimeisimpinä on testattu hot joogaa sekä karatea
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
 • Hyvät työsuhde-edut sekä Fiarella että Nettixillä

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa työkokemusta soveltuvista tehtävistä
 • Relevanttia koulutusta tai vahvaa harrastuneisuutta
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Tuntemus käytössä olevista teknologioista (mm. React, PHP, Python, SQL, AWS, Cloudfare)
 • Kyky ottaa vastuuta alusta alkaen

Kiinnoistuitko? Hienoa! Lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa tai linkitä Linkedin- profiilisi viimeistään 6.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi, aikaisimman mahdollisen aloituspäivän ja lyhyen perustelun, miksi tehtävä kiinnostaa. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Fiare Consultingin palvelukseen.

Fiare Consultingista voit lukea lisää osoitteessa: fiareconsulting.com. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Software

Loomis is looking for a Lead Developer, Scrum Master to lead the product development team in Vantaa. You’ll be working on the Loomis SafePoint Ecosystem together with a team consisting of product owners, a technical architect, and software developers.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

 AX-Suunnittelu on insinööritoimisto, joka toimittaa asiakkailleen tilaratkaisuja julkisiin ja teollisiin rakennuskohtei...

Palvelualojen ammattiliitto PAMin trainee-paikat tarjoavat korkeakouluopiskelijoille loistavan tilaisuuden startata työu...

Lapsuudessa Jennin tulevaisuuden ammatiksi povattiin uraa joko pappina tai poliitikkona, koska hän puhui niin paljon. To...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen