Software Developer (Tampere)

Julkaistu 28.01.2019

eTaskulaiset ovat vuodesta 2012 lähtien auttaneet yrityksiä ja tilitoimistoja taistelussa kuittirumbaa vastaan! Tarjoamme käyttäjillemme parhaan mahdollisen palvelun sekä käyttäjäkokemuksen tämän hermoja raastavan ongelman ratkaisemiseksi. Nykypäivänä yli 15 000 yritystä toimittaa kuitteja, matkalaskuja sekä muita kirjanpidon dokumentteja eTaskun avulla. Lisäksi yli 2 000 tilitoimistoa käsittelee näitä kirjanpidon materiaaleja eTaskun pilvipohjaisessa ratkaisussa.

Haemme seitsemän henkilön kehitystiimiimme Software Developeria yrittäjien ja kirjanpitäjien välisen kuittirumban helpottamiseksi rakennetun softamme kehitykseen. Tärkeimpinä työkaluina tässä tehtävässä toimivat Javascript (React, Redux) ja Python (Django) ja aikaisempi kokemus näistä teknologioista luetaankin eduksi. Koska tiimimme on tiivis, pääset todellakin kehittämään taitojasi full-stack -henkeen. Työskentelemme käyttäjälähtöisesti ja softan loppukäyttäjiltä saamamme palaute ohjaa työtämme vahvasti. Julkaisemme eTaskuun jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja pienempiä parannuksia – isompana työn alla olevana kokonaisuutena mainittakoon koneoppimisen hyödyntäminen ja kuittien käsittelyn kokonaisvaltaisempi automatisaatio.

Toivomme, että pystyt kehittymään kokonaisvaltaiseksi osaajaksi, joka pystyy hoitamaan tehtävänsä aina käyttäjäkokemuksen suunnittelusta tuotantovalmiiksi koodiksi. Et ole kuitenkaan missään nimessä yksin, vaan kokeneemmat koodarimme tarjoavat sinulle tukea ja mentorointia. Etsimämme henkilö voi hyvin olla uraansa aloitteleva juniorimpi tekijä – tärkeintä on uteliaisuus, halu oppia sekä oma-aloitteinen asenne! Tässä tehtävässä työllistyt suoraan eTaskun työntekijäksi.

Arvostamme:

 • Jotain aikaisempaa kokemusta web-ohjelmistokehityksen parista. Toivomme, että voit esitellä esimerkiksi jotain omia projektejasi tai pystyt kertomaan kokemuksestasi meille tarkemmin
 • Kiinnostusta käyttökokemusta kohtaan – työskentelytyylimme on hyvin käyttäjälähtöinen
 • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä osallistumaan koko tuotekehitysprosessiin alusta loppuun saakka
 • Mahdollisuuden työskennellä modernien teknologioiden parissa ja koodata jotain, josta on oikeasti hyötyä ja joka menee välittömästi tuhansien käyttäjien käyttöön
 • Rennon työympäristön – hommia meillä toki riittää, mutta emme ota niistä turhaa stressiä (voit vakoilla meininkiä meidän Instagram-tililtämme @etaskusolutions)  
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Rekrytointiprosessin vaiheet:

 • Lyhyt puhelinhaastattelu aTalentin kanssa, jolloin käymme läpi vähän taustatietoja ja mietimme, voisiko tämä tehtävä vastata toiveitasi
 • Ainakin yksi haastattelu eTaskulla, jolloin pääset tutustumaan eTaskun tiimiin ja juttelemaan mukavia. Mikäli sinulla on esitellä jotain omia projekteja, on tämä myös loistava tilaisuus siihen!
 • Tarvittaessa annamme sinulle pienen, yhdessä illassa toteutettavan “kotitehtävän”, jonka avulla pystymme arvioimaan osaamistasi vielä paremmin
 • Mahdollinen toinen tapaaminen tehtävän läpikäymistä varten

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä esimerkiksi linkki Github-profiiliisi tai muita näyttöjä osaamisestasi PDF-formaatissa tänne: https://apply.atalent.fi/etasku-software-developer-1-2019 mahdollisimman pian tai viimeistään 10.02. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 405845425, hanna.vaisanen[a]atalent.fi). Pääset tutustumaan eTaskuun tarkemmin täällä: https://www.etasku.fi.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Pidätkö ongelmanratkaisusta ja haluaisit päästä kehittämään osaamistasi IT-alalla? Optomed Oy etsii innokasta ja palveluhenkistä tekijää IT-palvelu- ja tukitehtäviin.

We are currently looking for a passionate Game Developer to join the ever growing ranks of Small Giant Games!

Benemen, a Finnish new generation cloud-based software company, is now looking for a Test Engineer to maintain and further develop their test environments!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen