Software Developer

Julkaistu 21.10.2020

Quanttos Oy tarjoaa rakennus-, LVI- ja sähköalalle tehokkaita ratkaisuja määrälaskentaan, jonka avulla on mahdollista tehostaa, nopeuttaa ja helpottaa asiakasyritysten työtä. Määrälaskentaa hyödynnetään resursointisuunnittelussa: mitä tarvitsee tilata ja kuinka paljon sitä tarvitaan kussakin vaiheessa. Määrälaskenta on erityisosaamisaluettamme ja työkalumme siihen ovat markkinoiden kehittyneimpiä. 

Quanttos on perustettu vuonna 2012, mutta historia ulottuu 30 vuoden taakse. Tällä hetkellä Quanttoksella työskentelee yhteensä 20 henkilöä. Suomessa rakennus-, LVI- ja sähköalojen yritysasiakkaita Quanttoksella on jo yli 2000. Quanttos hakee jatkuvaa kasvua ja suuntaa tulevaisuudessa myös kansainvälisille markkinoille. Kokemus, moderni lähestymistapa ohjelmistokehitykseen ja asiakkaan arvostaminen tekevät yhdistelmän, joka on avain menestykseen.

Quanttos etsii nyt Software Developeria Ouluun osaksi JCAD-kehitystiimiään. Voit olla joko kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai uraasi aloitteleva tekijä, sillä rooli on muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Uutta tiimiläistä etsitään siis avoimin mielin, joten kerro meille, mitä osaamista sinulta löytyy ja mitä haluaisit päästä tekemään Quanttosilla, niin katsotaan, minkälainen match olisimme!  

Quanttos on käynnistänyt uuden CAD-pohjaisen tuotteen kehityksen määrälaskennan puolelle ja projekti on nyt edennyt vaiheeseen, jossa prototyyppi on olemassa. Käytännön toimeenpanon alkaessa kahden hengen kehitystiimi etsii joukkoonsa vahvistusta. Kyseessä on useamman vuoden laaja projekti, joten tekeminen ei Quanttosilla lopu kesken. Tuote luodaan skaalautuvaksi tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin suuremmille ja myös kansainvälisille markkinoille. Quanttosin tavoitteena on vähentää rakennustyömailla syntyvää materiaalihävikkiä ja näin tuoda lisäarvoa asiakkaille niin kustannustehokkuuden kuin ympäristövaikutustenkin näkökulmasta. 

Päivittäiset työtehtävät ovat erittäin monipuolisia ja kattavat koko tuotteen elinkaaren. Työnkuvaa ja vastuualueita voidaan muuttaa osaamisesi karttuessa ja tavoitteena on kehittää sinusta osaaja, joka hallitsee itsenäisesti isojakin kokonaisuuksia aina määrittelystä lopputestaukseen saakka. Tehtävä sopii erilaisia taustoja omaaville kehittäjille, kunhan .NET on tullut tutuksi joko omista projekteista tai työelämästä.

Mikäli olet jo hieman kokemusta kerryttänyt kehittäjä, voit hypätä projektiin mukaan jo varhaisessa vaiheessa, jolloin tehtäviisi sisältyy projektiympäristön rakentamista pitäen sisällään esimerkiksi tietokantojen ja pilvialustojen kehittämistä, mikäli tunnet nämä osa-alueet omiksi vahvuuksiksi. Pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin ja suunnittelemaan tuotteen arkkitehtuuria. Kiinnostuksestasi ja osaamisestasi riippuen tehtäväsi voivat myös liittyä alustan käyttöliittymäkehitykseen ja graafiseen kehitykseen.

Mikäli olet uraasi aloitteleva kehittäjä, haluamme auttaa sinua löytämään potentiaalisi, joten pääset tutustumaan eri ohjelmistokehityksen vaiheisiin laajasti. Mikäli opintosi ovat loppuvaiheessa, osa-aikaisuus on neuvoteltavissa, mutta toivomme, että pystyisit työskentelemään vähintään puolet viikosta. Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa osaamisesi karttuessa juuri sinua kiinnostavaan suuntaan.

Toivomme sinulta:

 • Sujuvaa ja itsenäistä ohjelmointiosaamista .NET frameworkilla (C#)
 • Näyttöä ohjelmointiosaamisesta (esim. aikaisempi työkokemus, harrasteprojektit)
 • Itsenäistä otetta työskentelyyn
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ohjelmointiosaaminen yhdellä tai useammalla seuraavista: C++, ASP.NET Core, WPF-kirjasto, JavaScript, HTML5, CSS tai muut web-kehityksen teknologiat
 • Ymmärrys tai kokemus pilviteknologioista ja/tai tietokannoista
 • Visuaalinen silmä ja kokemus tuotteen graafisesta kehityksestä/UI-kehityksestä
 • Opinnot relevantilta alalta
 • Rakennusalan toimialaymmärrys
 • Hyvä englannin kielitaito

Quanttos Oy tarjoaa:

 • Tilaisuuden päästä mukaan uuden tuotteen kehitysprojektiin alkumetreiltä sekä mahdollisuuden päästä näkemään, kuinka tuote lähtee vetämään markkinoilla
 • Vakaan ja turvatun työpaikan, missä tuotteen markkinat ovat jo tuttuja ja olemassa. Quanttoksen asiakkaita on jo yli 2000, muun muassa Hartela, Peab oy ja Caverion Oyj. Quanttos on vakaa yritys, jolla on kuitenkin potentiaalia lähteä startup-tyyppiseen kasvuun
 • Monipuolisen työnkuvan, jota on mahdollista kustomoida oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti
 • Vaikutusmahdollisuuksia pienessä ja tiiviissä kehitystiimissä – pääset jättämään kädenjälkesi uuteen tuotteeseen
 • Kokeneiden kollegoiden tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisesti ohjelmistokehityksen eri osa-alueilla
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut, kuten etätyömahdollisuus, lounasetu ja kuntosalietu

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään 4.11. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/quanttos-software-developer-10-2020. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Quanttos Oy:n palvelukseen.

Lue lisää yrityksestä täältä: https://www.jcad.fi/yritys. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen