Software Developers, EdTech

Julkaistu 10.02.2020

Olemme oppimateriaalikustantajien teknologiakumppani ja haluamme kehittää digitaalisen oppimisen kokemuksia. Palvelussamme yhdistyvät sekä pitkälle kehittynyt verkkopohjainen oppimissisällön tuottaminen että skaalautuva pilvi-infrastuktuuri.  Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme kasvavaa kansainvälistä asiakaskuntaa kattaen tällä hetkellä useita eurooppalaisia kustantajia. Lue lisää täältä!

Cloubi etsii kasvunsa tueksi Software Developereita kehittämään parempia digitaalisia oppimisratkaisuja! Tässä roolissa tulet työskentelemään oman palvelumme, Cloubi-oppimateriaalialustan, parissa, joka mahdollistaa oppimisen tuen hyödyntämällä muun muassa analytiikkaa, adaptiivisuutta ja pelillisyyttä. Työskentelemme Suomessa kahdella eri paikkakunnalla, Tampereella ja Helsingissä vaikka nopeasti kasvavana kansainvälisenä yrityksenä olemme laajentuneet myös Euroopan markkinoille. Tällä hetkellä meillä on asiakkaita kymmenessä Euroopan maassa.

Tällä kerralla etsimme vahvistusta erityisesti Helsingin toimiston tiimiin. Työ sisältää monipuolisesti ohjelmistojen toteutuksen lisäksi määrittelyä, suunnittelua ja testausta sekä sisäisessä tuotekehityksessä että ketterissä asiakasprojekteissa. Projektimme ovat kestoltaan pääsääntöisesti melko pitkiä, mikä mahdollistaa syvällisen perehtymisen yhteen kokonaisuuteen kerrallaan. Roolisi on kuitenkin räätälöitävissä sekä toiveidesi että  vahvuuksiesi mukaan.

Toivomme sinun olevan opintojesi loppusuoralla. Voit myös olla jo kokeneempi tekijä ohjelmistokehityksen saralla, sillä työ tarjoaa erilaisia kehittymismahdollisuuksia, ja sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan teknologisiin ratkaisuihimme. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Java-kehityksen parista, mutta toivomme sinun omaavan osaamista myös web-teknologioista, kuten JavaScriptistä, HTML5:sta sekä CSS:stä. Lisäksi odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

 Toivomme sinulta:

 • Itsenäistä ohjelmointiosaamista Javalla, JavaScriptillä, HTML5:lla ja CSS:llä
 • Ymmärrystä relaatiotietokannoista
 • Yhteistyökykyä ja hyviä kommunikaatiotaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Kokemuksen käyttöliittymien toteuttamisesta (Vue.js)
 • Osaamisen JavaScriptin kirjastoista (esim. jQuery ja RequireJS)
 • Ymmärryksen Linuxista, Tomcatista ja Nginxistä 

Cloubi tarjoaa:

 • Mielenkiintoisia työtehtäviä sekä asiakasprojektien että sisäisen tuotekehityksen  parissa digitaalisen oppimisen alalla
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omalta osaltasi oppimisen digitalisaation kehittymiseen
 • Vastuullisen roolin sekä mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistaan entistä haastavampiin työtehtäviin, pitkällä tähtäimellä myös johdon rooleihin
 • Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden
 • Asiantuntevan ja kansainvälisen tiimin tuen kasvuyrityksessä
 • Toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä meille CV:si sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään ma 24.2.2020 mennessä osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/cloubi-software-developers-edtech-2-2020. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen aloitusajankohtasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Cloubin palvelukseen.

Lue lisää yrityksestä täältä: http://cloubi.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

David Health Solutions is looking for a Junior Full-stack Developer to join their growing team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen