Strategi

Julkaistu 20.05.2019

Wörks tarjoaa markkinoinnin suunnittelua ja brändäystä ketterillä menetelmillä. Wörks perustettiin vuonna 2011. Sen toiminnan perustana ovat ketterät toimintamallit ja lean-ajattelu. Työ tehdään tiiviisti ja ketterästi yhdessä asiakkaan kanssa, usein asiakkaan luona, mikä takaa sujuvuuden. Wörksin ydinosaamista ovat brändäys, mainonta sekä myynnin muotoilu. Tällä hetkellä Wörksillä työskentelee 23 markkinoinnin suunnittelijaa.

Wörks valittiin Vuoden Toimistoksi 2019. Vuoden Toimisto nimettiin yritysten asiakkaiden antamien arvosanojen perusteella ja tutkimukseen osallistui 61 toimistoa Suomesta. Wörksista voit lukea lisää täältä ja  lyhyen esittelyvideon luovista referensseistä löydät täältä. 

 

Wörks etsii nyt strategia kasvavaan joukkoonsa! Strategina hyppäät tasavertaiseen, itseohjautuvaan porukkaan, jossa lean-ajattelu ohjaa kaikkia projekteja. Strategin tehtävässä keräät tietoa markkinoista, teet dataan perustuvaa analyysia ja luot ratkaisuskenaarioita yhdessä muun suunnittelutiimin kanssa. Toimit osana Wörksin asiakkuustiimejä, työskennellen asiakasta osallistavissa suunnittelusprintteissä. Wörksin kokeneemmat suunnittelijat toimivat mentoreinasi, ja löydätkin aina henkilön, jota voit tarvittaessa nykäistä hihasta avun tarpeessa.

Wörksillä Strategin lopullinen työnkuva muotoutuu valittavan henkilön vahvuuksien mukaan. Voit olla esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden konsultti, joka etsii aihetta lopputyön tekemiseen osa-aikaisesti tai jo muutaman vuoden kokemusta kerryttänyt ammattilainen valmiina seuraaviin haasteisiin urallasi. Toivomme sinulta löytyvän kaupallisen tai teknisen yliopistotutkinnon tuomia analyyttisiä valmiuksia, mutta poikkitieteellisistä opinnoista ei ole haittaa, sillä strategin monipuolisessa työnkuvassa menestyt generalistina parhaiten.

Etsimme henkilöä, joka jakaa Wörksiläisen asenteen: itseohjautuvuuden, kunnianhimon, ulospäinsuuntautuneisuuden ja inhimillisyyden. Ennen kaikkea wörksiläisenä sinun tulee kyetä kohtaamaan asiakkaasi konsultoivalla otteella ja esittelemään työsi tulokset silmiin katsoen. Numeroiden hallitseminen ja analyyttinen mieli yhdistyvät sinussa uteliaisuuteen, luovaan ongelmanratkaisutaitoon ja kykyyn ajatella nykynormien ulkopuolella.

Wörksin strategina odotamme sinulta:

  • Relevantteja yliopisto-opintoja (esim. kauppatieteet tai tuotantotalous)
  • Ymmärrystä liiketoiminnan kehityksestä sekä kiinnostusta markkinatrendejä kohtaan
  • Hyviä MS Office -ohjelmien käyttötaitoja ja myönteistä asennetta uusien teknologioiden opettelua kohtaan
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoja
  • Työkokemuksesta asiakasrajapinnassa on etua, mutta se ei ole vaatimus

Wörksiltä saat vastineeksi:

  • Wörksin innostavan ja asiantuntevan työporukan sekä työpaikan, jossa välitetään työntekijöistä. Jokainen saa mahdollisuuden kehittää itseään ja organisaatiota omien kykyjensä puitteissa
  • Hyvän elämän tasapainon töiden, vapaa-ajan ja muiden kiinnostusten kohteittesi kanssa. Wörksillä vältetään ylitöitä kuin ruttoa; niihin ei ole tarvetta eikä kukaan halua tehdä niitä. Tasapainoinen elämä auttaakin kaikkia wörksiläisiä enemmän kuin ylityöpuristukset ikinä voisivat tehdä
  • Vastuuta saat siinä tahdissa, kun jaksat sitä kantaa
  • Vakituisen työsopimuksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja tilanteestasi riippuen mahdollisuuden lopputyön tekemiseen
  • Mahdollisuuden kehittää eteenpäin koko yritystä, jos se sinua kiinnostaa. Wörks on vasta aloittanut matkansa, eikä kukaan meistä vielä tiedä, kuinka hienoja asioita se tulevaisuudessa tekee!

Mikäli kiinnostuit tilaisuudesta toteuttaa uudenlaista markkinointia Wörksin kanssa, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 02.06.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/works-strategi-5-2019  Kerrothan alustavan palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan. Työ- ja opintotilanteestasi riippuen työllistyt joko aTalentin vuokratyöntekijäksi osa-aikaiseen työsuhteeseen tai suoraan kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme Wörksin palvelukseen.

Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja antaa Recruitment Manager Laura Seppä sähköpostitse osoitteessa laura.seppa[at]atalent.fi tai puhelimitse numerosta +358 40 557 9389.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen!

Helsingin Teräs Asennus Oy etsii nyt tarjouslaskijaa pääkaupunkiseudulle!

bonusway-atalent

Bonusway is now looking for a Communications Specialist to join their team located in Helsinki.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Blogissa Miili Reponen kertoo rekrytoijan työstä sekä omasta urapolustaan aTalent Recruitingilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen