Talent Research Specialist & Recruitment Manager

Julkaistu 25.11.2020

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta.

Etsimme tiimiimme hakusanavelhoa ja salapoliisityöstä syttyvää Talent Research Specialistia, sekä nopeatempoisesta projektityöstä nauttivaa ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista innostuvaa Recruitment Manageria! Rekrytoimme korkeakoulutettuja osaajia vaihteleviin asiantuntijatehtäviin teollisuuden aloille, IT-alalle, sekä monipuolisiin liiketoiminnan tehtäviin.

Talent Research Specialistina vastaat asiakkaidemme tarpeisiin löytää työntekijöitä kaikkein haastavimpiin osaamisprofiileihin. Tehtäviesi ytimessä on etsiä asiakkaiden kanssa yhdessä määriteltävän hakijaprofiilin mukaisia ehdokkaita, saada hakijat kiinnostumaan haettavasta tehtävästä ja yhdistää tehtävästä kiinnostuneet potentiaaliset ehdokkaat rekrytoivan yrityksen kanssa jatkokeskusteluihin. TRS-rooli on yhdistelmä itsenäistä tutkimustyötä sekä sosiaalista hakijoiden ja asiakkaiden kanssa viestintää. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkuuksista vastaavien Account Managerien ja rekrytointiprosesseista vastaavien Recruitment Managerien kanssa.

Recruitment Managerina vastaat monien eri alojen yritysten rekrytointiprosessien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tunnistat asiakkaan rekrytointitarpeet ja viet rekrytointiprosessin alusta loppuun asti. Vastaat itsenäisesti ilmoituksen kirjoittamisesta, hakijoiden läpikäynnistä ja haastatteluista sekä huolehdit erinomaisesta hakijakokemuksesta. Yhteistyössä Account Managerien ja Talent Research Specialistien kanssa varmistatte, että aTalentin asiakkaat saavat juuri heidän tarpeisiin räätälöityä, parasta mahdollista palvelua.

Meille aTalentilla tärkeintä on, että olet aidosti innostunut projektiluontoisesta konsultointityöstä rekrytointialalla. Aiempi kokemus on iso plussa, mutta eniten arvostamme halukkuutta oppia jatkuvasti lisää rekrytoinnin maailmasta ja kehittää omaa osaamistasi aktiivisesti. Rohkeus tarttua uusiin asioihin ennakkoluulottomasti on vahvasti osa kulttuuriamme!

Toivomme sinulta:

 • Innostusta sosiaaliseen ja nopeatempoiseen rekrytoinnin asiantuntijatyöhön, jossa menestyt hyvillä viestintä- ja projektinhallintataidoilla, sekä kyvyllä heittäytyä uusiin tilanteisiin
 • Uteliaisuutta ja ennakkoluulottomuutta eri alojen rekrytointitarpeita sekä osaajamarkkinoita kohtaan
 • Tavoitteellista, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä halua kehittyä rekrytoinnin ammattilaisena
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • Aiempi työkokemus rekrytoinnin tai konsultoinnin parista on eduksi

Tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan uransa alkuvaiheen ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen laadukkailla rekrytoinneilla
 • Vahvasti arvopohjaisen työskentelykulttuurin: luottamus, jatkuva kehittyminen ja inhimillisyys toteutuvat arjessamme
 • Ammattimaisen, mutta rennon työympäristön, jossa pääset kehittymään tiimiläistesi tuella rekrytoinnin ammattilaisena
 • Matalan hierarkian ja luottamuksen työilmapiirin: vapaus ja vastuu omien työtehtävien toteuttamisessa kulkevat käsi kädessä – meillä ei mikromanageerata
 • Kasvavan ja kehittyvän yrityksen joustavuuden: emme halua jumiutua “aina on tehty näin” -ajatteluun, vaan kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti paremmiksi, ja pääset itse mukaan vaikuttamaan tähän kehitykseen.
 • Helsingin parhaan näköalapaikan (Kampin Autotalon ylin kerros merinäköaloineen!) ja välipalat sekä muut toimistoherkut. Perinteisiin etuihimme kuuluvat lounas- ja virike-etu.

Haluatko päästä osaksi aTalentin rekrytointitiimiä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.12.2020 mennessä. Mainitsehan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut ensisijaisesti Talent Reasearch Specialist vai Recruitment Manager -tehtävästä. Kerro hakemuksessasi motivaatiostasi ja kiinnostuksestasi sekä tehtävää että aTalentia kohtaan ja lisäksi, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Ilmoita hakemuksessasi myös aikaisin sinulle mahdollinen aloitusajankohta.

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävää, tiimiä, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa pe 27.11. klo 10:30-11:30, ma 30.11. klo 14-15 tai ke 2.12. klo 16-17 välillä aTalentin Recruitment Lead Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi[ät]atalent.fi).

Lue lisää rekrytoijan työstä IT-rekrytointeihin erikoistuneen Miili Reposen kertomana blogistamme. aTalentiin voit tutustua tarkemmin mm. täällä, minkä lisäksi kannattaa tsekata myös blogimme muuta sisältöä, sekä rekrytoinnin podcastimme #rekrycast. Voit kurkata myös meininkiämme Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja LinkedInissä (aTalent Recruiting) tai kysyä suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Haun vaiheet:

 • Hakuaika päättyy 6.12.2020
 • Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo haun aikana saapumisjärjestyksessä, mutta käymme kaikki hakuajalla saapuneet hakemukset läpi
 • Haastattelut valittujen hakijoiden kanssa aTalentin toimistolla tai videoitse tilanteesta riippuen (haastattelun kesto on noin 2h, sisältää case-tehtävän)
 • Soveltuvuusarviointi ja tulosten läpikäynti
 • Päätös tehtäviin valittavista pyritään tekemään ennen joulua

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen