Civilpoint Oy

Talous- ja hallintopäällikkö

Julkaistu 09.08.2021

Talous- ja hallintopäällikkö

Civilpoint Oy on johtava rakennusalan ohjelmistotalo Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen alan parhaat suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitetut ohjelmistot. Yritys toimii aktiivisesti alan kehityshankkeissa Suomessa ja Baltiassa ja asiakkaina toimivat suunnittelu- ja konsulttitoimistot, infra-alan asiantuntijayritykset ja tilaajaorganisaatiot. Civilpoint on Trimble- ja Autodesk-ohjelmistojen valtuutettu jälleenmyyjä ja tarjoaa ohjelmistoasiakkailleen myös kattavat tuki-, koulutus- ja konsultointipalvelut.

Point Group on osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia, johon kuuluvat Suomessa Civilpointin lisäksi myös talonrakentamisen ohjelmistojen asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisuja tarjoava Assetpoint Oy. Point Groupilla saat työskennellä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Konserni työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Point Group huolehtii, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa.

Civilpoint Oy etsii nyt Talous- ja hallintopäällikköä monipuolisiin työtehtäviin ja aidosti kansainväliseen toimintaympäristöön, Espoon toimipisteelle. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään rakennetun ympäristön osaajakeskittymässä, jonka tuotteet ovat maailman huippua. Kasvavan konsernin talous- ja hallintopäällikön roolissa saat vastuullesi monipuolisesti Suomen liiketoiminnan osalta erilaisia taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtäviä, sekä pääset tukemaan organisaation operatiivista toimintaa myös johtoryhmän jäsenenä.

Talous- ja hallintopäällikön tehtävässä teet viikoittaista yhteistyötä Ranskassa sijaitsevan konsernin kansainvälisen johdon kanssa mm. budjetointiin ja sen seurantaan liittyvissä toimissa. Taloushallinnon osalta vastaat myös erilaisten ennusteiden ja budjettien laatimisesta sekä yhteydenpidosta ulkoistetun taloushallinnon palveluntarjoajaan. Henkilöstöhallinnon puolelta vastuullasi ovat taas henkilöstötyytyväisyyden ja työnantajamielikuvan ylläpito ja kehittäminen sekä rekrytointiprosessien läpivienti. Point Groupin ketterässä organisaatiossa työnkuvaa on mahdollista kehittää valitun henkilön omien mielenkiintojen mukaisesti.

Arvostamme hakijalta erityisesti positiivista, oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta. Olet etsimämme henkilö, mikäli ymmärrät kokonaisvaltaisesti talouden tunnuslukuja ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Odotamme sinulta kykyä toimia hallintotiimin vastuuhenkilönä ja tukea myös muita tiimiläisiä onnistumaan. Roolin kansainvälisen yhteistyön vuoksi toivomme sinun omaavan sujuvat kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi. Rooli on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko) ja toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen roolin, jossa pääset tekemään kansainvälistä yhteistyötä sekä kehittymään ja haastamaan itseäsi
 • Kannustavan työympäristön ja innostuneiden työkavereiden tuen organisaatiossa, jonka henkilöstön tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa 2020 Point Groupin kokonaisarvosana työpaikkana oli 4,61, asteikolla 1-5, ja lähes kaikki vastaajista suosittelevat Point Groupia työpaikkana.
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Viihtyisät toimitilat Espoossa ja laadukkaat työskentelyvälineet
 • Kiinteän kuukausipalkan ja kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän
 • Vapaa-ajan vakuutusturvan ja kattavan työterveyshuollon
 • Hyvät etenemismahdollisuudet kansainvälisen ja kasvavan organisaation sisällä

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvia opintoja
 • Aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
 • Tarkkaa ja joustavaa työskentelyotetta sekä hyvää oman työn organisointikykyä
 • Hyviä MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista
 • Vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksesi katsotaan:

 • Visma Netvisor ja Oracle Netsuite -ohjelmistojen tuntemus
 • Aiempi kokemus rekrytoinneista ja/tai esihenkilönä toimimisesta

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 22.8. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Civilpoint Oy:n palvelukseen. Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://civilpoint.fi/. Tehtävään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Point Groupin Toimitusjohtajaan Kirsi Palmroosiin (+358 40 518 4055) tiistaina 17.8. klo 10-11. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 13.8. klo 11-12 ja 19.8. klo 11-12.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in renewable energy and creating markets for clean technologies? Do you want to work in a meaningful and future-oriented arena? Grexel is looking for an enthusiastic Junior Operations Specialist to join their talented and global team.

Talous-

Juli Living is now looking for a Letting Trainee to be a part of their Juli Living team in fall 2021! In this versatile and goal-oriented role, you will have an essential role in customer experience for our potential customers who are thinking of leasing a Juli Living apartment.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen