Taloushallinnon assistentti

Julkaistu 09.12.2019

Kotikatu on paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Toimimme avoimesti viestien ja asiakkaamme lähellä, hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja toimintaamme. Yhtiömme muodostuu erityisesti asuinkiinteistöjen huoltoon erikoistuneista yksiköistä, jotka toimivat pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Lahdessa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon. Kotikatu työllistää yli 1300 ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa. Kotikatu Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kotikatu.fi/.

Etsimme uutta Taloushallinnon assistenttia liittymään Kotikadun taloushallinnon tiimiin! Taloushallinnon assistenttina työnkuvaasi sisältyy erilaiset taloushallinnon tehtävät, kuten ostoreskontraprosessiin osallistuminen, erilaiset kirjanpidon avustavat tehtävät ja osallistuminen yhteisiin sisäisiin kehittämisprojekteihin esimerkiksi digitalisaatioon liittyviin projekteihin. Olet mukana ostoreskontraprosessin vaiheissa ja erilaisissa selvitystehtävissä. Kirjanpidon avustavat tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi kuunvaihteen täsmäytystehtäviä ja tilinpäätöksissä avustamista. Etsimämme henkilö viihtyy nopeatempoisessa ympäristössä, eikä hätkähdä muutoksia. Toivomme reipasta ja kehittymishaluista asennettaa työntekoon!

Kotikatu tarjoaa sinulle monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä, sekä mahdollisuuden työskennellä menestyksekkäässä kasvuyrityksessä. Tiimissä saat tukea myös mukavilta kollegoilta ja tiimissä vallitsee hyvä työilmapiiri.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Kokemusta ostolasku- ja/tai kirjanpitojärjestelmän käytöstä
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta
  • Reipasta ja kehittymishaluista asennetta
  • Hyviä IT-taitoja
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 17.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/kotikatu-taloushallinnon-assistentti-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja etenemme prosessissa sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään heti!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi asiakasyritykseemme Kotikatu Oy.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Playtomic on Euroopan suurin urheilukeskusten varaussovellus ja markkinapaikka.  Sovelluksella tenniksen, padelin, sulka...

Liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja tarjoava Aalto EE etsii myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta Helsinkiin!

Liiketoimintamme ja tuotteidemme kysynnän kasvaessa etsimme Asiakkuus- ja myyntijohtajaa liittymään pieneen tiimiimme!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen