Taloushallinnon assistentti

Julkaistu 09.12.2019

Kotikatu on paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Toimimme avoimesti viestien ja asiakkaamme lähellä, hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja toimintaamme. Yhtiömme muodostuu erityisesti asuinkiinteistöjen huoltoon erikoistuneista yksiköistä, jotka toimivat pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Lahdessa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon. Kotikatu työllistää yli 1300 ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa. Kotikatu Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kotikatu.fi/.

Etsimme uutta Taloushallinnon assistenttia liittymään Kotikadun taloushallinnon tiimiin! Taloushallinnon assistenttina työnkuvaasi sisältyy erilaiset taloushallinnon tehtävät, kuten ostoreskontraprosessiin osallistuminen, erilaiset kirjanpidon avustavat tehtävät ja osallistuminen yhteisiin sisäisiin kehittämisprojekteihin esimerkiksi digitalisaatioon liittyviin projekteihin. Olet mukana ostoreskontraprosessin vaiheissa ja erilaisissa selvitystehtävissä. Kirjanpidon avustavat tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi kuunvaihteen täsmäytystehtäviä ja tilinpäätöksissä avustamista. Etsimämme henkilö viihtyy nopeatempoisessa ympäristössä, eikä hätkähdä muutoksia. Toivomme reipasta ja kehittymishaluista asennettaa työntekoon!

Kotikatu tarjoaa sinulle monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä, sekä mahdollisuuden työskennellä menestyksekkäässä kasvuyrityksessä. Tiimissä saat tukea myös mukavilta kollegoilta ja tiimissä vallitsee hyvä työilmapiiri.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Kokemusta ostolasku- ja/tai kirjanpitojärjestelmän käytöstä
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta
  • Reipasta ja kehittymishaluista asennetta
  • Hyviä IT-taitoja
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 17.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/kotikatu-taloushallinnon-assistentti-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja etenemme prosessissa sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään heti!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi asiakasyritykseemme Kotikatu Oy.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Spinverse is looking for you, an active, courageous and development-driven Project Manager to join their international team in Espoo!

Are you interested in working with one of the most known global brands? Rovio is looking for a Business Controller to join their target driven and service minded finance team!

Grexel is looking for a tech-oriented Project Manager to join their talented and global team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen