Taloushallinnon assistentti

Julkaistu 09.12.2019

Kotikatu on paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tarjoaa kaikki ison toimijan palvelut, resurssit ja toimitusvarmuuden vaivattomasti ja luotettavasti. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Toimimme avoimesti viestien ja asiakkaamme lähellä, hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja toimintaamme. Yhtiömme muodostuu erityisesti asuinkiinteistöjen huoltoon erikoistuneista yksiköistä, jotka toimivat pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Lahdessa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon. Kotikatu työllistää yli 1300 ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa. Kotikatu Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kotikatu.fi/.

Etsimme uutta Taloushallinnon assistenttia liittymään Kotikadun taloushallinnon tiimiin! Taloushallinnon assistenttina työnkuvaasi sisältyy erilaiset taloushallinnon tehtävät, kuten ostoreskontraprosessiin osallistuminen, erilaiset kirjanpidon avustavat tehtävät ja osallistuminen yhteisiin sisäisiin kehittämisprojekteihin esimerkiksi digitalisaatioon liittyviin projekteihin. Olet mukana ostoreskontraprosessin vaiheissa ja erilaisissa selvitystehtävissä. Kirjanpidon avustavat tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi kuunvaihteen täsmäytystehtäviä ja tilinpäätöksissä avustamista. Etsimämme henkilö viihtyy nopeatempoisessa ympäristössä, eikä hätkähdä muutoksia. Toivomme reipasta ja kehittymishaluista asennettaa työntekoon!

Kotikatu tarjoaa sinulle monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä, sekä mahdollisuuden työskennellä menestyksekkäässä kasvuyrityksessä. Tiimissä saat tukea myös mukavilta kollegoilta ja tiimissä vallitsee hyvä työilmapiiri.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Kokemusta ostolasku- ja/tai kirjanpitojärjestelmän käytöstä
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta
  • Reipasta ja kehittymishaluista asennetta
  • Hyviä IT-taitoja
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 17.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/kotikatu-taloushallinnon-assistentti-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja etenemme prosessissa sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään heti!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi asiakasyritykseemme Kotikatu Oy.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Haemme UKKO.fi:n uuden liiketoiminnan suunnitteluun ja kaupallistamiseen mukaan Project Manageria seuraamaan projektisuunnitelman etenemistä, luomaan liiketoimintaprosessien kuvauksia sekä pitämään projektin lankoja käsissään!

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen