Talouspäällikkö

Julkaistu 21.12.2018

Vahvan kasvunsa myötä Tilaisuuksien ideointi- ja toteuttamistoimisto TAPAUS hakee nyt innostavan mukaansatempaavaan tiimiinsä yrityksen talousasiat rutiinilla hallitsevaa ja kehityshakuista talouspäällikköä. Kaipaamme tiimiimme Sinua, joka omalla kokemuksellasi ja potentiaalillasi kykenet päivittäisen talouden pyörittämisen ohella myös kehittämään yrityksemme taloushallintoa entistä toimivammaksi. Tässä työnkuvassa pääset vastaamaan yrityksemme talouden eri osa-alueista itsenäisesti. Työnkuvasi koostuu talouden rutiinitehtävistä, erilaisista raportoinneista johdolle ja hallitukselle, budjetoinnista, yhtiönhallinnollisista tehtävistä sekä yhteistyöstä niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien kanssa. Tässä tehtävässä saat täyden vapauden ja vastuun luoda uusia toimintatapoja organisaatioomme, tavoitteenasi sujuvoittaa ja tehostaa prosessejamme esimerkiksi automatisoimisen kautta. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Toivomme sinun olevan palveluhenkinen tiimipelaaja niin omien kollegoiden kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa toimiessasi, joten oletkin kotonasi erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Sinussa yhdistyvät vankka rutiinitason talousosaaminen sekä vahva halu kehittää ja kehittyä. Viihtyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla mukavuusalueellasi päivittäisten taloushallinnon rutiinien hoitamisessa, mutta et karta myöskään haastavampia tehtäviä. Kaikkea emme toki odota sinun hallitsevan täydellisesti ja tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen varmistaaksemme sujuvan sisäänajon tehtäväkenttään.  

Edellytämme aiempaa vähintään muutaman vuoden työkokemusta yrityksen taloushallinnon parissa sekä vankkaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä. Mikäli koet hallitsevasi yrityksen taloudenhallinnan periaatteet ja perusasiat jo hyvällä varmuudella ja haluaisit ottaa seuraavan askeleen talousammattilaisen urallasi meidän kanssamme, niin älä epäröi! Kokeneemmallekin konkarille uskallamme luvata tässä roolissa haastavan ja mielenkiintoisen työn sisällön.

TAPAUS tarjoaa Sinulle:

 • Täyden vapauden ja vastuun toteuttaa rooliasi parhaiten katsomallasi tavalla etätyömahdollisuuksineen
 • Mahdollisuuden merkittävään ammatilliseen kehittymiseen laajan ja vastuullisen toimenkuvan kautta
 • Mahdollisuuden päästä Tapauksen vahvaan kasvutarinaan mukaan
 • Ykkösluokan asiakkaat
 • Huimat työtilat ja mukaansatempaavan tiimin
 • Henkilöstöönsä paljon satsaavan organisaation tapahtumien, matkojen, vakuutuksien ja työterveyden kautta

TAPAUS odottaa sinulta:

 • Ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoista tutkintoa (esim. KTM/tradenomi)
 • Taloushallinnon perusasioiden rautaista hallitsemista työkokemuksen kautta
 • Halua ja kykyä viedä yritystämme eteenpäin oman talousosaamisen ja -näkemyksen kautta  
 • Loistavaa Excel-osaamista ja yleisesti ottaen nykyaikaisia IT-taitoja
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa

TAPAUS lukee eduksesi:  

 • Kokemuksen yrityksen talousfunktion kehittämisestä

Mikäli olet oikea henkilö ottamaan haasteen vastaan, lähetä hakemuksesi sekä CV:si 9.1.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/tapaus-talouspaallikko-12-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tapauksesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.tapaus.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälältä (044 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Tapauksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Playtomic on Euroopan suurin urheilukeskusten varaussovellus ja markkinapaikka.  Sovelluksella tenniksen, padelin, sulka...

Terveystalo etsii nyt joukkoonsa ongelmanratkaisusta ja monien sidosryhmien kanssa työskentelystä motivoituvaa Business analystia/Business development manageria!

GRENKE etsii nyt Sopimuskäsittelijää määräaikaiseen tehtävään kesäkuun 2020 loppuun leasingsopimusten aktivointiin ja eri toimipisteiden myyntitiimien tueksi

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tässä podcastissa keskustelemme #mimmitkoodaa ohjelman Milja Köpsin kanssa tavoista saada enemmän naisia ohjelmistoalalle.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen