Tarjouslaskija

Julkaistu 16.11.2020

Virel-Yhtiöt on vuonna 2011 perustettu Uudellamaalla, pääosin pääkaupunkiseudulla, toimiva talotekniikka-alan asiantuntijayhtiö, josta saa kaikki talotekniikkapalvelut suunnittelusta asennuksiin ja konsultoinnista ylläpitoon. Yhtiön tavoite on kohdata kaikki talotekniset haasteet mahdollisuuksina ja yhtiön palvelukonsepti perustuukin yksinkertaiseen perusajatukseen: asiakkaalla on tarve, Virel toteuttaa sen. Virelillä työskentelee kymmeniä talotekniikka-alan ammattilaisia sähkö-, lvi- ja kylmäasentajista sekä työnjohtajista, projektipäällikköihin, suunnittelijoihin ja muihin toimistotyöntekijöihin. Yhtiön liikevaihtokehitys on ollut vahvasti nousujohteista. Strateginen kasvu sen kun jatkuu ja vuonna 2020 yhtiö ylittää 10 miljoonan euron liikevaihdon rajapyykin. Virel muodostuu niin Sähkö-Virel Oy:stä kuin myös LVI-Virel Oy:sta. Nyt rekrytoiva LVI-Virel Oy onkin keskittynyt eritoten uudispuolen LVI- ja kylmäurakointiin, -huoltoon ja -kunnossapitoon tarjoten asiakkailleen lämpö-, vesi-, ilma- ja kylmäalan palveluja sekä tarvittaessa myös projektien kokonaistoteutuksia (KVR). Vastikään valmistunut 440 huoneen VALO Hotel & Work onkin yksi Virelin merkittävimmistä TaTe-urakoista (LVIS). Lue lisää VALOSTA sekä muista Virelin referensseistä osoitteessa: https://www.virel.fi/referenssit/

LVI-Virel Oy etsii numeroista ja laskemisesta innostunutta tarjouslaskijaa vahvistamaan yhtiön kasvavaa tarjoustoimintaa Vantaalle. LVI-Virel Oy on keskittynyt eritoten uudispuolen LVI- ja kylmäurakointiin, -huoltoon ja -kunnossapitoon tarjoten asiakkailleen lämpö-, vesi-, ilma- ja kylmäalan palveluja sekä tarvittaessa myös KVR-toteutuksia. Tarjouslaskijana päätehtäväsi onkin vastata niin julkisiin kuin myös yksityisiin tarjouspyyntöihin. Lasket tarjouksia ja projektien kustannuksia huomioiden ajantasaiset tarvikkeiden ja työn hinnat sekä toimialan käytänteet ja työehtosopimukset. Varsinaisten tarjousten lisäksi lasket myös tarvittaessa mahdollisia lisätöitä. Laskettavat kohteet keskittyvät uudisrakennuksiin ja ne sijaitsevat Uudellamaalla, pääosin pääkaupunkiseudulla. Projektit vaihtelevat suuruusluokaltaan pienemmistä omakotitaloista isoihin hotelleihin. Oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan voit laskemisen lisäksi myös ottaa osaa voitetun projektin johtoon, kuten hankintaan ja niihin liittyvien tarjouspyyntöjen laadintaan. Tarjouslaskijana sinulla onkin tärkeä rooli, sillä oikein laskettu tarjous ei ole pelkästään urakkasopimuksen, vaan myös onnistuneen projektin kannalta kriittinen!

Tarjouslaskentaan erikoistuneena laskijana teet tiivistä yhteistyötä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet rohkea ja reipas. LVI-Virel Oy arvostaa paitsi erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, myös numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea kyky keskittyä myös pienimpiinkin yksityiskohtiin. Olet lisäksi tietoteknisesti näppärä: hallitset tyypillisimmät MS Office-toimistotyökalut ja osaat tulkita suunnittelukuvia. 

Toimenkuvaa ja sen painotusta on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo selkeästi kokeneempi tarjouslaskennan ammattilainen –  mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin, utelias sekä innokas oppimaan uutta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa ja edelleenkehittyä tarjouslaskijana aina projektipäälliköksi. Työtunnit ja itse toimenkuva on myös tarvittaessa sovitettavissa esimerkiksi opiskelijan arkeen (22,5-37,5 h/vk).

Sinulta odotamme:

  • Relevanttia teknistä opintotaustaa
  • Kykyä tulkita LVI-teknisiä piirustuksia 
  • Numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
  • MS Officen hallintaa
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Eduksesi katsomme:

  • Aiemman kokemuksen vastaavista laskentatehtävistä
  • Toimialakohtaisen osaamisen LVI-tekniikan ja suunnittelun parista

Miksi LVI-Virel Oy:lle töihin?

Ylläpidämme henkilökuntamme osaamista säännöllisellä kouluttamisella, jotta olemme aina ajan tasalla taloteknisen alan muutoksista ja tulevaisuuden tuulista. Henkilökunta on tärkein resurssimme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Haluamme työskennellä nykyaikaisessa toimintaympäristössä, jossa kaikilla on käytössään laadukkaat ja ajantasaiset työvälineet huoltoautoista työkaluihin ja vaatetuksesta nykyaikaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin. Työkykyä ylläpitävä toiminta on meille osa arkea.

Lisäksi koemme tärkeäksi olla osaltamme mukana vahvistamassa ja tukemassa yhdenvertaisuutta sekä tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa. Olemme lahjoittaneet stipendit peruskoulun päättäville koululaisille, joiden vahvuus on kädentaidoissa, ahkeruudessa ja motivaatiossa, eikä niinkään teoreettisessa osaamisessa tai hyvissä arvosanoissa. Lisäksi tuemme useita yksittäisiä tahoja ja organisaatioita kuten MediHeliä. Haluamme myös vähentää turhan materian tuottamista, joten olemme suunnanneet vuotuiset liikelahjat yhteiskuntaa tukeville yhdistyksille ja apujärjestöille. Viimevuotinen valintamme oli SOS-Lapsikylä.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään tarjouslaskijan saappaat, lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa maanantaihin 30. marraskuuta 2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/lvi-virel-oy-tarjouslaskija-11-2020. Ilmoitathan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

LVI-Virel Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.virel.fi/lvi-tyot/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (mikaela.johanssona(at)atalent.fi, +358 50 351 2400). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan LVI-Virel Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tarjouslaskija

MagiCAD is now looking for a Product Development Engineer specialized in HVAC & Piping for the building industry to join their Product Development team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen