Technical Project Manager

Julkaistu 02.06.2021

Technical Project Manager

Apix Messaging Oy on juuriltaan suomalainen verkkolaskutuksen teknologinen edelläkävijä ja kansainvälisesti toimiva verkkolaskuoperaattori. Tällä hetkellä yli 35 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa käyttävät verkkolaskutuspalveluitamme, ja järjestelmämme kautta kulkee lähes 200 000 eri yrityksen laskutustapahtumia kuukausittain. Haluamme pysyä teknologisen kehityksen aallonharjalla, jotta pystymme tarjoamaan toimivia sekä innovatiivisia palveluja asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa, jossa toimimme 19 henkilön voimin. Apix Messaging on osa Accountor Groupia.

Apix Messaging hakee Technical Project Manageria liittymään tiimiinsä Espooseen. Tehtävässä vastaat asiakasprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta itsenäisesti sekä yhteistyössä projekti-insinööreistä koostuvan tiimin kanssa. Määrittelet vaatimukset ja ratkaisut projekteille tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, kommunikoit asiakkaan kanssa projektien toimituksesta ja vastaat sekä omasta että tiimin implementointityöstä. Projektit sisältävät muun muassa järjestelmän käyttöönottoon liittyviä tehtäviä, kuten konfigurointia, ohjelmointia, visualisointia ja testaamista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta teknisestä projektityöskentelystä asiakasrajapinnassa. Sinulla on valmius kantaa kokonaisvastuu sekä projektien toimituksesta että projekti-insinöörien töiden koordinoinnista, jotta ratkaisut toteutetaan asiakkaille luvatulla tavalla. Osaat myös ohjelmoida tai vähintäänkin hahmotat ohjelmointilogiikan, tietokantojen ja Linuxin perusteet järjestelmien implementoinnissa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi itseohjautuvan työskentelytavan ja hyvät vuorovaikutustaidot. Emme edellytä aiempaa kokemusta verkkolaskutusratkaisuista, mutta se luetaan eduksi.

Uutena Technical Project Managerina pääset vastuulliseen ja monipuoliseen työtehtävään matalahierarkkisessa ja rennossa työyhteisössämme. Olemme nopeasti kasvava yritys osana isoa konsernia ja korkea henkilöstötyytyväisyytemme kertoo siitä, että ihmiset kokevat meillä työskentelyn mielekkääksi. Uudessa toimistossamme tulet tutuksi muun muassa biljardi-, PC-peli- ja rentoutumishuoneiden kanssa, sillä haluamme panostaa työntekijöidemme viihtyvyyteen myös yhteisten aktiviteettien muodossa.

Hakijalta odotetaan:

  • Kokemusta asiakasprojekteissa työskentelystä
  • Projektihallinnan kokemusta
  • Kokemusta tietoteknisistä ratkaisuista esimerkiksi opintojen, työkokemuksen tai harrastusten kautta
  • Ohjelmoinnin, tietokantojen ja Linux-ympäristön perusosaamista
  • Itseohjautuvaa työskentelytapaa ja halua kehittyä jatkuvasti
  • Asiakas- ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi työkokemus verkkolaskutusjärjestelmien parista
  • Ruotsin kielitaito

Kiinnostuitko Technical Project Managerin tehtävästä Apixilla? Lähetä CV:si ja valinnainen hakemuskirjeesi pdf-muodossa viimeistään 15.6.2021. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Apix Messaging Oy:n palvelukseen.

Apixista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apix.fi/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. 0400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).

This job ad is in Finnish because this particular job requires fluent Finnish language skills.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Technical

Onko sinulla kokemusta projektienhallinnasta sekä kiinnostusta annostelujärjestelmiä kohtaan? Annostus- ja punnitusteknologian innovatiivisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille tarjoava Dosetec hakee Nastolaan tiimiinsä kokenutta Projektipäällikköä. Tässä tehtävässä vastaat projektien johtamisesta ja pääset tekemään yhteistyötä tunnettujen yritysten kanssa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuuloistaisi kesä osana osana yhdeksänhenkistä, maankäyttö- ja projektiasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, vaihtelevien tehtävien parissa? Carunalla pääset kesän aikana seuraamaan laaja-alaisesti koko tiimin toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan koko Suomen energiamarkkinasta ja sähköverkon elinkaaren hallinnasta.

Technical

Enfuce is now looking for an experienced and diligent Project Manager to join our friendly, open-minded, and forward-thinking B2B fintech hypergrowth company. As a Project Manager, your main responsibility is to lead customer implementation projects while making sure that the process is smooth, efficient, and in line with our Project Management Model. You will be in charge of the full project lifecycle, from initiation through implementation.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen