Technical Sales

Julkaistu 04.10.2019

MRC Global (Finland) Oy on osa amerikkalaista MRC Global Inc. -pörssiyritystä. MRC Global on yksi maailman johtavista putkistotuotteiden, teollisuusventtiileiden ja muiden virtauksensäätölaitteiden varastoijista ja jakelijoista. Pohjois-Amerikan ja Euroopan lisäksi yrityksellä on toimipisteitä mm. Kauko-Idässä ja Oseaniassa. MRC Global (Finland) Oy aloitti toimintansa vuonna 2007. Tämän reilun kymmenen vuoden aikana olemme tasaisesti kasvattaneet asiakaskuntaamme ja olemme tulleet tunnetuksi luotettavana ja asiakaskeskeisenä yhteistyökumppanina. Konttorimme ja varastomme sijaitsevat Vantaalla lentokentän kupeessa.

MRC Global etsii joukkoonsa aktiivista myyjää vahvistamaan MRC Globalin Itä-Suomen alueen myyntiä! Technical Sales -roolissa pääset kokonaisvaltaisesti mukaan erilaisiin myyntitilanteisiin kuten nopeampi syklisempään tuotemyyntiin sekä isompien projektien pariin. MRC tarjoaa monipuolisesti tuotteita hyllytavarasta asiakkaille räätälöitäviin tuotteisiin, sekä osallistuu asiakkaiden suurempiin projekteihin kuten esimerkiksi tehtaan rakennusprojekteihin.

Tässä roolissa pääset hoitamaan myyntiprosessia alusta loppuun, vastaten sekä uusasiakashankinnasta, että jo olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta. Olet aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin ja otat selvää mahdollisista uusista asiakkuuksista, esimerkiksi seuraamalla alueella tapahtuvia investointeja ja muutoksia. Noin puolet työstä on myös jo toiminnassa olevien asiakkuuksien hoitamista, kuten tarjousten ja tilausten tekemistä, mutta tässä puolessa sinulla on tukenasi tiimin Inside Sales -vastaavat. 

Toivomme, että sinut on varustettu aktiivisella, joustavalla ja periksiantamattomalla asenteella sekä erinomaisilla vuorovaikutus- ja esiintymistaidoilla. Et hätkähdä erilaisia asiakastilanteita, vaan hyppäät mielelläsi mukaan erilaisiin asiakaskontakteihin. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran työkokemusta B2B-myynnistä, esimerkiksi prospektoinnista ja buukkaamisesta tai koko myyntiputken hallinnasta. Koska olet tekemisissä teknisen alan ammattilaisten kanssa niin toivomme, että omaat jo teknistä osaamista esimerkiksi opintojen, työelämän tai muun kiinnostuksen kautta. MRC:llä kuitenkin tuetaan toinen toisia ja autetaan jokainen omien vahvuusalueiden mukaisesti – kuten myös perehdytetään tämän toimialan saloihin! 

Hakijalta odotetaan:

  • Aiempaa työkokemusta B2B-myynnistä
  • Kokemusta tai ymmärrystä tekniseltä alalta, suora kokemus venttiliialalta nähdään etuna  
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja halua työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Matkustusvalmiutta Itä-Suomen alueella kuukausittain

Tarjoamme sinulle:

  • Menestyksellisen ja vakavaraisen yrityksen turvallisuuden ja sen tarjoamat kehittymismahdollisuudet
  • Tiiviin työyhteisön ja joustavan tiimin, jossa töitä ja tuloksia tehdään yhdessä 
  • Monipuolisen ja avoimen tehtäväkentän – MRC Globalin asiakasprojektit suunnitellaan ja räätälöidään asiakaskohtaisesti, joten pääset myynnin lisäksi oppimaan uutta myös eri toimialoista ja asiakkaiden liiketoiminnasta
  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut sekä joustavat työajat
  • Mahdollisuuden luoda uusia kontakteja ympäri maailmaa

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 20.10.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/mrc-global-technical-sales-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

MRC Globalista voit lukea lisää täältä: https://www.mrcglobal.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 75 08821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) torstaista 10.10. lähtien klo 9-17 välillä. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme MRC Globalin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Oletko koskaan pohtinut, miten Netflixin ja Viaplayn kaltaiset sovellukset on saatu sovitettua televisioosi? Mikäli uusi...

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen