Technical Support Specialist

Julkaistu 03.10.2019

Logmaster Oy on Suomen johtavia logistiikka-alan tietojärjestelmien toimittajia. Erityisalaamme ovat varastonhallintajärjestelmät ja logistiikkaketjun tiedonvälityksen integrointi. Jokainen järjestelmä on modulaarinen ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kasvuyrityksenä katsomme vankasti tulevaisuuteen ja haluamme olla alan kärkeä! Meillä pääset osaksi pientä ja joustavaa työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan rooliisi ja kehittää ammatillista osaamistasi. Sijaitsemme Turun keskustan tuntumassa ja työllistämme tällä hetkellä 7 IT-alan osaajaa.

Etsimme kehittymishaluista Technical Support Specialistia teknisen tuen tiimiimme Turkuun. Tässä tehtävässä ratkot asiakkailtamme tulevia teknisiä tukipyyntöjä ja ongelmatilanteita kehittämiimme logistiikka-alan tilaus- ja varastonhallintajärjestelmiin liittyen. Pääset paneutumaan erityyppisiin ongelmatilanteisiin, jotka saattavat juontaa juurensa esimerkiksi  johonkin vikaan ohjelmassa tai sen rakenteissa. Luet siis koodia, tulkitset mitä järjestelmässä tapahtuu ja mistä mahdollinen ongelma johtuu. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tietokantojen käsittelyä, datan analysointia, raporttipohjien tekoa sekä asiakkaiden koulutusta ja neuvontaa. Olet asiakkaisiin yhteydessä puhelimen ja viestien välityksellä. Tukipyynnöt tulevat keskitetysti tukitiimin sähköpostiin, josta ne ohjataan tiimin ratkottavaksi. 

Tässä tehtävässä pääset kehittämään IT-osaamistasi kokeneiden teknisen tuen ja ohjelmistokehityksen eksperttien kanssa. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit suunnata rooliasi jatkossa myös koodauksen pariin esimerkiksi integraatioiden ja rajapintojen kehitykseen ja kasvaa kanssamme ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi! Tällä hetkellä meillä käytössä olevia teknologioita ovat mm. C#, PHP, JavaScript, Angular, HTML, CSS, ja SQL.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi uransa alkupuolella olevalle henkilölle, jolla on positiivista asennetta ja kehittymispotentiaalia. Ennen kaikkea odotamme, että olet kiinnostunut teknisestä ongelmanratkaisusta. Lisäksi toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä palveluhenkisyyttä, sillä olet tiiviisti yhteydessä niin asiakkaisiin kuin työkavereihisi Logmasterilla. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka voi työskennellä täysipäiväisesti, mutta tarvittaessa voimme neuvotella osa-aikaisuudesta (työaika vähintään 3 päivää viikossa). 

Odotamme sinulta:

 • Palveluhenkisyyttä ja mielenkiintoa tekniseen ongelmanratkaisuun
 • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia
 • Perustason ohjelmointiymmärrystä: kykyä lukea ja käsitellä koodia 
 • Perustason tietokantaosaamista (SQL)
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi

Katsomme eduksesi:

 • Aiemman kokemuksen ohjelmoinnista
 • Hyvät kommunikointitaidot englanniksi

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan kehittyvällä ja kilpailulla logistiikka-alalla mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Katsomme vankasti tulevaisuuteen ja haluamme olla alan kärkeä! 
 • Joustavan ja rennon työympäristön, jossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja kehittämään osaamistasi ilman valmiiksi määriteltyjä lokeroita  
 • Mahdollisuuden oppia uutta ja ura-mahdollisuuksia esimerkiksi ohjelmoinnin parissa
 • Perehdytystä, apua ja tukea koko tiimiltä
 • Kilpailukykyisen palkan

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Logmasterin palvelukseen.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi (PDF-muodossa) viimeistään 17.10.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/logmaster-technical-support-specialist-10-2019. Jos sinulla on  LinkedIn-, Github-, ja Bitbucket -profiili, linkkaathan ne mukaan niin tutustumme niihin mielellämme. 

Voit lukea lisää Logmasterista osoitteessa: https://www.logmaster.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen