Jones Lang LaSalle

Technology Support Engineer

Julkaistu 08.12.2021

Technology Support Engineer

Jones Lang LaSalle (JLL) on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö, jolla on yli 91 000 työntekijää 80 maassa. Suomessa JLL on maan johtava kiinteistökonsultoinnin yritys, jossa yli 70 asiantuntijaa palvelee arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia sekä käyttäjäyrityksiä. JLL on asiakkaidensa luotettu neuvonantaja kaikissa kaupallisissa ja teknisissä kiinteistökysymyksissä, kuten markkina-analyyseihin, kaupankäyntiin, arviointiin, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, liiketilakehitykseen, rakennuttamispalveluihin sekä vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Nyt myös sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi JLL:n modernia ja hauskaa työympäristöä!

Jones Lang Lasalle eli tuttavallisemmin JLL etsii nyt proaktiivista, asiakaspalveluhenkistä sekä ratkaisukeskeistä Technology Support Engineeriä vahvistamaan kansainvälistä Support-tiimiä Helsinkiin! Tässä tehtävässä pääset varmistamaan, että koko Suomen tiimin, eli yli 70 asiantuntijan, IT-asiat sujuvat mutkattomasti: huolehdit IT-infran toimivuudesta kokonaisuudessaan, kuten lisenssien ajantasaisuudesta, tikettien luonnista, verkkotuen hallinnasta sekä tietokantojen ylläpidosta. Tuet kollegoitasi uusien laitteiden käyttöönotossa, ratkaiset päivittäisiä, käytännön IT-ongelmia sekä ohjeistat erilaisten päivitysten asentamisessa. Työssäsi olet oma-aloitteinen etkä hätkähdä yllättävistä muutoksista kesken työpäivän: saatat yhtenä hetkenä avittaa ääni- ja videoneuvotteluiden laadukkaassa toteuttamisessa, kun taas toisena hetkenä keskustelet kansainvälisen tiimisi kanssa uusien teknologioiden käyttöönotosta ja toimintatapojen uusimisesta koko organisaation tasolla.

Monipuolisten työtehtävien lisäksi pääset työskentelemään kahden eri tiimin rajapinnassa. IT-tukitiimin lisäksi olet osa Research & Development -tiimiä, joka vastaa JLL:n datan keräämisestä, hallinnoimisesta, analysoimisesta ja raportoimisesta siten, että dataa pystytään hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla asiakastyössä. Viidesosa työajastasi kuluukin datan hallinnoinnin ja sen kehittämisen parissa. Pääset antamaan myös oman näkemyksesi erilaisiin kehitysprojekteihin ja osaamisesi karttuessa vastuualueesi voivat laajentua myös Data Engineer ja DevOps -roolien suuntaan. Työvälineinäsi hyödynnät mm. MySQL:ää, Exceliä sekä valmiita R- ja Python skriptejä. Osaaminen edellä mainituista työkaluista helpottaa työsi aloituksessa, mutta kaikki taidot voi oppia työn ohessa osaavan tiimien tuella.

Etsimämme henkilö on palvelualtis, positiivinen ja auttavainen tekijä, joka ei menetä hermojaan tiukassa tilanteessa. Toivomme sinun viihtyvän sosiaalisissa tilanteissa sekä omaavan sujuvat yhteistyötaidot, sillä työskentelet useiden eri sidosryhmien ja tiimien rajapinnassa. Siedät painetta ja pidät alati vaihtelevista ja rutiininomaisistakin tehtävistä, joissa pääset auttamaan tiimiläisiäsi. Datan hallinnan tehtävissä edellytämme tarkkuutta, analyyttisyyttä ja huolellisuutta. Etsimämme henkilö voi olla jo pidempään työelämässä ollut osaaja tai vasta uraansa aloitteleva tekijä – meille tärkeintä on motivaatiosi ja halusi oppia lisää ja kehittää omaa osaamistasi!

Tämä Technology Support Engineerin tehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen. Vastaat omasta joustavasta työajastasi ja pystyt myös hyödyntämään etätyömahdollisuutta työpäivästä riippuen. JLL toivoo sinun kykenevän aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian, mutta aloituksessa on joustonvaraa. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan JLL:n palkkalistoille.

JLL odottaa sinulta:

 • Työkokemusta IT- tai vastaavien tehtävien parissa työskentelystä
 • Osaamista Microsoftin käyttöjärjestelmäympäristöistä (Office 2019 & Window 10)
 • Ymmärrystä ja/tai kiinnostusta oppia lisää laitteistojen ja ohjelmistojen lisenssivaatimuksista sekä IT käyttöomaisuuden hallintatyökaluista
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi JLL katsoo eduksi (ei pakollisia):

 • Aiemman kokemuksen datan ja tietokantojen parissa työskentelystä

JLL tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisia työtehtäviä yhdistävän roolin, jossa pääset tutustumaan kahteen rooliin samanaikaisesti
 • Paikan kahdessa eri asiantuntijatiimissä, joiden ammattilaisilta oppia lisää
 • Mahdollisuudet laajentaa omaa roolia ja vastuita sekä edetä uralla
 • Matalahierarkisen työyhteisön, jossa yhteisiä merkkipäiviä ja menestymisiä juhlistetaan yhdessä
 • Innostavan ja haastavan sekä vakituisen ja kokoaikaisen työn kansainvälisessä yrityksessä
 • Modernin ja avoimen työympäristön, jossa on vahva ja auttava tiimihenki
 • Joustavat työajat
 • Hydridityön, eli mahdollisuuden työskennellä osittain etänä

Oletko sinä JLL:n seuraava IT- ja data-asiantuntija? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään maanantaina 27.12 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

JLL:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.jll.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Chief Operating officer Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana parinkymmenen hengen käyttökeskustiimiä, monipuolisten työtehtävien parissa? Carunan käyttökeskus hallinnoi sähköverkkoa ja vastaa verkon optimaalisesta käytöstä ja valvonnasta, turvallisuudesta sekä sähköverkkojen käyttötoimenpiteiden johtamisesta - eli käytännössä siitä, että suomalaisten arki pyörii ilman sähkökatkoja.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen