Tekla Developer

Julkaistu 14.12.2020

Tekla Developer

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!
Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

A-Insinöörit etsii rakennesuunnittelun toimialan ja BIM/VDC -tiimin kasvun tueksi tietoteknisesti näppärää Tekla Developeria Tampereelle, Espooseen, Kuopioon tai Ouluun. Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa!

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen sekä uudis- että korjaushankkeisiin monipuolisia suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita hankkeesta riippuen aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Suunnittelu nojaa hankkeissa vahvasti digitaalisuuteen ja moni rakennushankkeista on tietomallipohjaisia ja niissä käytetään Tekla-ohjelmistoja. Onnistuneen – puhumattakaan maailman parhaana palkitun – hankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä onkin oikeat suunnittelutyökalut ja niiden edelleenkehitys.

Tekla Developerina työskentelet osana suunnitteluyksikön BIM/VDC-tiimiä, jossa monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat paitsi Tekla Structures -suunnitteluohjelmiston sekä sen eri toiminnallisuuksien kehittämistä ja ylläpitoa, myös ohjelmiston ympäristön kehittämistä ja testausta. Varsinaisten Tekla Open API -rajapinnassa tapahtuvien kehitys- ja ylläpitotehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluvat olennaisesti käyttäjätukeen sekä sisäisiin koulutuksiin liittyvät tehtävät. Tarkempi työnkuva sekä vastuualueet ovat räätälöitävissä: Tekla Structures on vain yksi A-Insinööreillä käytettävistä suunnittelutyökaluista, joten osaamisen ja kiinnostuksen mukaan sinun on mahdollista ottaa jatkossa haltuun myös muita Trimble-ohjelmistoperheen tuotteita sekä niihin liittyvää kehitystyötä. Riippumatta työnkuvan painotuksesta keskeisin tavoitteesi on kuitenkin varmistaa suunnittelutyöhön käytettävien työkalujen ajantasaisuus sekä ratkoa rakennesuunittelun haasteita, ja siten osallistua ensiluokkaisiin hankekokonaisuuksiin jättäen oman sormenjälkesi ympärillesi rakennettaviin rakennuksiin!

Tekla Developerina teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet joustava tiimipelaaja, joka toimii niin itsenäisesti kuin myös yhteistyökykyisesti muiden kanssa. Olet myös tarkka ja sinulla on valmius pitää kaikki langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. A-Insinööreillä on paitsi uusin tietotaito kaikkien rakennemateriaalien suunnitteluun, myös alan uusin teknologia, joten tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea opintojen tai työn puolesta kerrytetty ohjelmointiosaaminen, esim. C#, Microsoft Visual Studio, Git, SQL, .Net Framework, .Net Core, ASP.NET, REST, Azure. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten sinun tulisi olla utelias sekä innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana.

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Osaamista sekä näyttöjä ohjelmoinnista
 • Matkustusvalmiutta A-Insinöörien eri toimipisteiden välillä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
 • Rakennusalan tuntemuksen joko opintojen tai työn kautta
 • Tekla Structures tai muiden vastaavien suunnitteluohjelmistojen tuntemuksen

Miksi A-Insinööriksi?

 • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo: saat käyttöösi alan parhaimmat työkalut ja tekniikan!
 • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
 • Mahdollistamme reilusti tilaa vaikuttaa omaan työhön: meillä ideasi saa toteutua!
 • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
 • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista: hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
 • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Haluatko taklata rakennesuunnittelun haasteita digitaalisuuden keinoin? Lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä myös viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 7.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän, ja toimitathan myös näytteitä ohjelmointiosaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi. Hakuprosessia ja aikataulua koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) 17.12., 22.12. ja 5.1. klo 9-10.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen