Tekninen asiantuntija (junior)

Julkaistu 12.02.2019

MORS Software on suomalainen, yksityisomisteinen pankkisektoria palveleva ohjelmistoyritys. Yrityksen kehittämä, kansainvälisesti useana vuonna palkittu ohjelmisto MORS auttaa pankkeja taseen hallinnassa. MORS Software palvelee pankkitoimialan asiakkaita sekä Pohjoismaissa että kansainvälisesti. Ohjelmistoa on kehitetty vuodesta 1996 ja yrityksen toimintaideologia perustuu pitkäjänteiseen tuotekehitykseen.

MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia asiantuntevaan joukkoonsa kasvamaan! Tällä hetkellä noin 20 henkinen tiimi työskentelee oman ohjelmiston tuotekehityksen ja asiakasprojektien parissa tehden keskenään tiivistä yhteistyötä. Teknisen asiantuntijan rooli on täysin uusi ja siten tehtävänkuvaa on mahdollista myös muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Pidemmällä tähtäimellä rooli voi kehittyä joko teknisempään suuntaan ja syvemmin tuotekehitykseen tai asiakasvastuuseen implementaatioprojekteista vastaamaan. MORS toivookin nyt löytävänsä ennen kaikkea kehittymishaluisen ja työyhteisöön sitoutuvan tiimipelaajan.

Aloittaessasi MORSilla tulet työskentelemään ainakin kolmentyyppisten tehtävien parissa:

 • Otat vastaan asiakkailtamme ja partnereiltamme teknisen tuen kautta saapuvia yhteydenottoja ja selvität mistä on kysymys. Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa itse, ohjaat sen edelleen kokeneempien kollegoidesi ratkaistavaksi.
 • Tuet asiakkaitamme järjestelmän versiopäivityksissä, kuukausittaisissa tietokantatehtävissä sekä muissa teknisissä operatiivisissa tehtävissä.
 • Osallistut kaikkeen, mitä liiketoiminnassamme tapahtuu osaamisesi mukaan ja pääset oppimaan käytännössä kaikesta mitä teemme. Voit tehdä asiakasprojekteissa esimerkiksi järjestelmäasennuksia ja konfigurointia, auttaa myyntiä demokantojen kanssa, sekä osallistua suunnitteluun, testaukseen ja dokumentointiin.

Tehtävässä vaaditaan vahvaa SQL-osaamista ja hyvää ymmärrystä relaatiotietokannoista, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä kokenut asiantuntija, sillä apua ja tukea on aina tiimissä tarjolla. Toivomme, että olet kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi ja etsit paikkaa missä pääset pidempiaikaisesti rakentamaan uraasi. MORS Software kuuluu toimialallaan useampana vuonna peräkkäin palkittuun kärkijoukkoon maailmassa ja koko tiimi on työssään huippuasiantuntijoita. Haluatko sinä osaksi tätä joukkoa?

Hakijalta odotetaan:

 • Teknisiä, taloudellisia tai poikkitieteellisiä korkeakouluopintoja.
 • Vahvaa ymmärrystä relaatiotietokantojen (SQL) toimintalogiikasta sekä käytännön kokemusta esim. opinnoissa harjoitustöistä tai aiemman työkokemuksen kautta tietokantojen pyörittelystä.
 • Hyvää Excel-osaamista.
 • Oppimishalukkuutta ja tehtäviin oma-aloitteisesti tarttuvaa työskentelyotetta. Lisäksi aitoa kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, sekä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja luontaista intoa ongelmanratkaisuun.
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suomen kielen hallintaa työskentelykielen tasolla.
 • Valmiutta työmatkustukseen muutamia kertoja vuodessa (ensisijassa hyödynnämme etäneuvottelumahdollisuuksia).

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Työkokemus IT-projektien parista ja/tai teknisestä tuesta.
 • BI-työkalujen tuntemus (esim. Access, Click View, Power BI tai vastaava).
 • Aiempi kokemus Microsoft Azure pilvipalvelualustan kanssa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen roolin, jossa pääset työskentelemään liiketoiminnan ytimessä ja samalla perehtymään laajasti koko yrityksen toimintaan. Lisäksi pääset oppimaan kollegoiltasi, rautaisilta asiantuntijoilta.
 • Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisesti palkitun tuotteen kehityksen parissa sekä tyytyväisten asiakkaiden kanssa.
 • Mahdollisuuden muokata tehtäväkenttääsi osaamisesi ja toiveidesi mukaan.
 • Pitkällä tähtäimellä useita erilaisia mahdollisuuksia kehittyä uralla ja ammattilaisena eteenpäin.
 • Tiiviin työporukan, jossa työskennellään yhdessä ja jeesataan kaveria.
 • Modernit toimistotilat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla.
 • Osaamisesi mukaan määräytyvän ja ammattitaitosi karttumisen huomioivan palkkakehityksen sekä pitkäaikaiseen sitoutumiseen kannustavat, loistavat edut.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 26.2.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/mors-software-tekninen-asiantuntija-junior-2-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

MORS Softwaresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.morssoftware.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Laura Isosomppi (puh. 044 557 7737, laura.isosomppi[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan MORS Softwaren palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

David Health Solutions is looking for a Junior Full-stack Developer to join their growing team!

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

Etsimme Linux SysAdminia työskentelemään PayiQ:n matkalippujärjestelmän parissa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen