Tekninen asiantuntija / Teknisk expert

Julkaistu 11.12.2019

CSI Helsinki kehittää työkaluja asianajotoimistojen ja asiantuntijaorganisaatioiden toimeksiantojen hallintaan ja laskuttamiseen. Asiakkaat ovat CSI-ohjelmistojen kehitystyön ytimessä; ohjelmistoja hiotaan versio versiolta paremmiksi asiakkaiden kehittämistoiveiden, mutta myös uusien viranomaismääräysten ja teknologioiden pohjalta. 

Ohjelmistojemme kokonaisvaltaisella toiminnallisuudella ylläpidetään asiakkaiden ja toimeksiantojen tietoja, hinnoitellaan, koordinoidaan toimeksiantoon liittyvät tehtävät ja kirjataan tehdyt työt, viimeistellään laskutusaineisto ja laskutetaan sekä käsitellään maksusuoritukset.  Kiireiset käyttäjät tekevät kirjauksensa ohjelmistoihin myös mobiilisti tai erillisellä pikakirjaussovelluksella. Ohjelmistojen monipuolinen raportointi tarjoaa reaaliaikaista informaatiota sekä päivittäisen toiminnan että kehittämisen tueksi. Tarvittaessa ohjelmistomme integroituvat asiakkaan muihin järjestelmiin. 

CSI-ohjelmistoilla on jo runsaat 2500 käyttäjää Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Meillä on asianajotoimialasta yli 30 vuoden kokemus, joten edistyksellisten työkalujemme käytön tueksi tarjoamme myös asiantuntevat CSI-palvelut.

Etsimme nyt konsulttitiimiimme Sörnäisiin ruotsinkielentaitoista teknistä asiantuntijaa – kenties juuri sinua? Teknisenä asiantuntijana vastaat erityisesti ruotsalaisten, mutta myös muiden asiakkaidemme teknisistä tukitarpeista ja selvityksistä yhteistyössä ohjelmistokehityksen, asiakastuen ja muun konsulttitiimin kanssa. Työssäsi ratkot CSI-ohjelmistojen käyttöön, kirjautumiseen tai Windows-pohjaiseen järjestelmäympäristöön liittyviä “ongelmatapauksia”, jotka vaativat sekä teknistä että CSI-ohjelmiston osaamista ja usein myös ohjelmistokoodiin tutustumista. Monet asiakkaistamme ovat integroineet CSI-ohjelmistoon M-Files-dokumentinhallintajärjestelmän, jonka primäärituesta konsulttitiimimme on niinikään vastuussa. 

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi asiantuntija, sillä työnkuvaa voidaan muokata kokemus- ja osaamistasoasi vastaavaksi. CSI-ohjelmistojen osaamista kerryttämällä sinun on mahdollista kehittyä konsultin tehtäviin ja toimia järjestelmäasiantuntijana mm. ohjelmistojemme käyttöönottoprojekteissa.  

Tekninen osaaminen, kyky hahmottaa ja ratkoa ongelmia sekä lukea ohjelmistokoodia ovat perusedellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Tehtävässä korostuvat myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä englanniksi että molemmilla kotimaisilla kielillä – toimithan ohjelmistokehityksen, asiakastuen ja konsultoinnin rajapinnassa ja olet perehdyttämisvaiheen jälkeen yhteydessä myös asiakkaisiin. CSI on erinomainen paikka oppia uutta, joten sinun tulisi joka tapauksessa olla omatoiminen, utelias ja valmis kehittämään itseäsi järjestelmäkonsultoinnin asiantuntijana. Työtehtävien vaihtelevuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi monipuolisesti ja kartuttaa osaamistasi osaavan tiimin tuella.

CSI-tiimin monipuolisia osaajia yhdistää into turhien rutiinien eliminointiin ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille. Lisää meistä voit lukea täältä: http://www.csihelsinki.fi/csi-helsinki/tiimi.  

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia, esim. tietoteknistä, opintotaustaa 
 • Palveluhenkisyyttä ja mielenkiintoa asiakastyöhön
 • Teknistä suuntautumista ja ohjelmistokoodin lukutaitoa
 • Halua oppia uutta ja kehittyä 
 • Matkustusvalmiutta tarvittaessa
 • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös “flytande svenska” sekä “fluent English” 

Lisäksi eduksi luemme:

 • Aiemman asiakaspalvelukokemuksen
 • Ohjelmointiosaamisen, esim. C#:sta .NET-ympäristössä
 • Ymmärryksen tietokannoista, esim. Ms SQL Serveristä
 • Kokemuksen M-Files-dokumentinhallintajärjestelmästä

Tarjoamme sinulle: 

 • Mielekkään työn, jossa pääset kehittämään toimialan johtavaa ohjelmistoa yhä paremmaksi
 • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen tehtävään
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi järjestelmäkonsultoinnin asiantuntijana
 • Viihtyisät työtilat Sörnäisissä ja hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut

Oletko etsimämme tekninen asiantuntija? Lähetä CV:si ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 01.01.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/csi-helsinki-tekninen-asiantuntija-teknisk-expert-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi CSI Helsingille. 

Yrityksestä sekä CSI-ohjelmistoista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.csihelsinki.fi/. Hakuprosessia ja tehtävänkuvaa koskeviin kysymyksiin ajalla ajalla 11.-20.12.2019 aTalentin Recruitment Manager, Team Lead Mikaela Johansson (+ 358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Nopeasti kasvavalla ja kansainvälistyvällä WheelQ:lla on nyt tech-tiimissään paikka auki Frontend Developerille!

Haluaisitko päästä työskentelemään teknisenä asiantuntijana asiakasrajapinnassa? Bitmore etsii nyt kasvavaan joukkoonsa IT-asiantuntijaa!

DAIN Studios is now looking for a Data Engineer! As a Data Engineer you will be responsible for developing and providing technical solutions to solve business issues through the use and support of (big) data.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen