Tekninen myyjä Vaasaan (2 positiota)

Julkaistu 29.05.2019

Intolog on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntijaketju ja alansa markkinajohtaja. Intologin toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun sekä alan parhaisiin tuotemerkkeihin. Asiakkaitamme ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistiikka-alan yritykset. Palvelemme monipuolisesti myös julkishallinnon asiakkaita. Asiakkaidemme varastointiin ja työympäristöön liittyvät tarpeet ovat aina yksilöllisiä, joten tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja yksittäisistä tuotetarpeista kokonaisvaltaisten ratkaisujen suunnitteluun ja asennukseen saakka, myös ”avaimet käteen”-periaatteella. Intolog Vaasa toimii koko Pohjanmaan alueella, pääsääntöisesti Vaasan seudulla.

Intolog hakee nyt Vaasan alueen myyntitiiminsä vahvistukseksi kahta innostunutta ja aktiivista teknistä myyjää työskentelemään asiakasprojektien ja uusasiakastyön parissa. Teknisenä myyjänä pääset tapaamaan asiakkaita, esimerkiksi yritysten logistiikkapäälliköitä ja varastojen työnjohtajia, usein heidän tiloissaan, ja tutustumaan konkreettisesti asiakasyritysten nykyisiin sisälogistiikkaratkaisuihin ja muutostarpeisiin. Vastaat asiakasprojektien hallinnasta ja aikatauluista sekä varmistat palvelun laadun kokonaisuudessaan. Tehtävään kuuluu uusasiakashankintaa, minkä lisäksi saat vastuullesi myös vanhoja ja inbound-asiakkuuksia. Vastaat omista asiakkuuksistasi itsenäisesti, ja tukenasi ja käytettävissäsi on tietenkin koko muun myyntitiimin asiantuntijuus. Suurempia asiakasprojekteja tehdään myös työpareissa tai isommalla tiimillä.

Emme odota sinun olevan vielä kokenut myynnin tai projektinhallinnan konkari, vaan sinut perehdytetään hyvin tehtävään. Haemme ensisijaisesti sinua, jolla on hyvä tekemisen meininki – Intologilla ajatus on, että myynti käy juuri onnistuneen tiimityön tuloksena! Tekninen asiantuntijuutesi kasvaa myös koko ajan oppiessasi erilaisten asiakkuuksien ja projektien myötä yksittäisten tuotteiden myynnistä monimutkaisempiin muutossuunnitelmiin, jotka vaativat vahvempaa laajempien kokonaisuuksien hahmotuskykyä.

Hakijalta odotamme:

 • Hyvää kuuntelutaitoa ja aitoa innostusta asiakastyöhön
 • Pitkäjänteisyyttä asiakassuhteiden kehittämiseen ja projektien läpiviemiseen
 • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista opintotaustaa, esim. logistiikan AMK-tutkinto
 • Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa
 • Oman auton käyttömahdollisuutta

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Aiemman työkokemuksen logistiikka-alalta, myyntityöstä ja/tai muusta asiakastyöstä

Intolog tarjoaa sinulle:

 • Haastavia projekteja ja palkitsevia onnistumisen elämyksiä, kun projektit valmistuvat!
 • Kilpailukykyisen myytävän tuotteen
 • Erinomaisen urakehitysmahdollisuuden syventää asiantuntijuuttasi erikoistumalla tiettyyn tuotesektoriin oman kiinnostuksen mukaan ja edetä esim. Key Account Manageriksi tai tuotepäälliköksi
 • Jatkuvaa koulutusta, joka tukee onnistumistasi
 • Mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin, ei turhaa byrokratiaa
 • Joustavat työajat
 • Kiinteän kuukausipalkan sekä bonukset

Oletko juuri sinä tuleva Intologin Vaasan myyntitiimin jäsen? Lähetä meille lyhyt hakemuksesi, jossa kerrot motivaatiostasi tehtävään ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.6.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/intolog-tekninen-myyja-vaasaan-2-positiota-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloitusajankohdan.

Haethan tehtävään pian, sillä saatamme edetä haussa jo hakuaikana!

Intologista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.intolog.fi/. Tarkempiin tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

* This job ad is in Finnish because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Haemme nyt tuloshakuista myyntipäällikköä Helsingin seudun kauppakamarille digitaalisten palveluiden myyntiin.

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen!

Helsingin Teräs Asennus Oy etsii nyt tarjouslaskijaa pääkaupunkiseudulle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Blogissa Miili Reponen kertoo rekrytoijan työstä sekä omasta urapolustaan aTalent Recruitingilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen