hartwall-atalent

Trade Marketing Manager (Export)

Julkaistu 05.07.2021

Hartwallin tehtävä on virkistää Suomea. Hartwallilla uskotaan siihen, että kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Menestyksen taustalla on 700 kunnianhimoista ammattilaista ja välillisesti Hartwall työllistää Suomessa 11 000 ihmistä. Moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa ja pääkonttori Helsingissä. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. He edistävät vastuullista juomakulttuuria ja pitävät huolen siitä, että sekä juomat että teot ovat hyviä. Lue lisää Hartwallista täältä.

Hartwall tavoittaa, yhdessä asiakkaidensa kanssa, koko Suomen, ja klassikkobrändejä rakastetaan myös kotimaan ulkopuolella. Vientitiimissämme haetaan nyt työkaveria vastaamaan siitä, miltä Hartwallin tuotteiden brändit ja markkinointi näyttää Suomen markkinan ulkopuolella eli haussa on uusi Trade Marketing Manager Hartwallin pääkonttorille Pitäjänmäkeen!

Viennin markkinointipäällikkönä pääset vaikuttamaan Hartwallin brändien näkyvyyteen Ruotsissa ja Baltian maissa sekä Travel Retail -kaupassa, eli laivoilla, lentokentillä ja rajakaupassa. Roolissasi saat omistajuuden laajasta kokonaisuudesta ja työskentelet monipuolisesti markkinointitehtävien parissa aina strategisesta suunnittelusta toteutukseen ja pitkäjänteiseen kehitystyöhön. Vastaat siitä, miltä Hartwallin brändien pakkaukset sekä aktivoinnit ja promootiot näyttävät Suomen markkinan ulkopuolella: vastaat niiden ylläpidosta ja kehittämisestä, samoin kuin sosiaalisen median koordinoinnista. Myös uutuusjuomiemme tuominen vientimarkkinoille kuuluu tontillesi: vastuullasi ovat tuotetiedot, pakkauskehitys, rekisteröinnit ja pakkausmerkinnät. Työstät markkinointisuunnitelmia yhdessä asiakkaiden ja hartwallilaisten kanssa ja varmistat, että vientipäälliköillä on käytössään toimivat myyntimateriaalit. Tehtävässäsi et jää yksin, vaan työskentelet rinta rinnan niin vientipäälliköiden, kuin asiakkaidemme markkinointitiimien kanssa. Työtäsi tukee myös Hartwalin tutkimus- ja markkinointitiimi, sekä mainos- ja mediatoimistokumppanit, joiden kanssa voit sparrailla ideoitasi ja jolta saat varmasti tukea. Emme malta odottaa, että pääsemme oppimaan myös sinulta uutta!

Millaista tyyppiä etsimme?

Etsimämme henkilö on korkeakoulututkinnolla ja markkinoinnin työkokemuksella varustettu osaaja, jolle työskentely kuluttajabrändien ja markkinoinnin lainalaisuuksien parissa on jo tuttua. Meillä arvostetaan osaajia, joilla on lasi puoliksi täynnä – osaat kääntää haasteetkin mahdollisuuksiksi, haluat oppia koko ajan lisää ja ajattelet luovasti, sillä hyville ideoille on aina tilaa! Toivomme sinulta löytyvän halua kasvaa ja kehittyä ammattilaisena, ja saavuttaa työssäsi loistavia tuloksia. Sen lisäksi arvostamme:

  • Vahvaa kaupallista osaamista, jolla varmistat Hartwallin menestyksen vientimarkkinoilla
  • Ruotsin kuluttajamarkkinan ja trendien tuntemus on iso etu, kuten myös kokemus FMCG-alalta
  • Ruotsin kielen osaamista

Työhön kuuluu paljon sidosryhmäyhteistyötä: vaikuttamista ja vakuuttamista tarvitaan niin asiakkaiden suuntaan kuin talon sisälläkin. Siksi erinomaiset projektinhallintataidot, kyky sietää painetta sekä sujuvat tiimityö- ja neuvottelutaidot niin suomeksi kuin englanniksi ovat tehtävän perusedellytyksiä. Työssä tarvitaan myös tuloshaluista työskentelyotetta ja kykyä viedä asioita itsenäisesti eteenpäin.

Hartwallilla rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa!

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Hartwallilla uskotaan, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Heidän tavoitteensa on olla koko maan virkistävin työpaikka ja tämän eteen tehdään kovasti töitä.

Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja Hartwallilla viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdallaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Hartwallilta saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja. Lisäksi Hartwall satsaa erityisesti osaamisen kehittämiseen: tarjolla on laaja kattaus koulutuksia ja valmennuksia.

Työpisteesi on Hartwallin pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä, mutta hartwallilaiset ovat ketteriä työskentelemään etänä– etätöihin tarjoamme joustavat mahdollisuudet nyt ja jatkossa. Työ viennin parissa tarkoittaa myös mahdollisuutta päästä matkustamaan ja olemaan läsnä vientimarkkinoilla: käytännössä matkustamista kertyy joitakin päiviä kuukaudessa.

Innostuitko? Huippua!

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 21.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tuleva esihenkilösi, Vientijohtaja Janne Heiniö, vastaa kysymyksiisi perjantaina 9.7 klo 9.00-12.00 välisenä aikana. Jannen tavoitat numerosta 040 577 0198. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ke 7.7. klo 10-11 ja to 15.7. klo 9-10.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Hartwallin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Trade

We are looking for a driven full-time Global Account Executive in Helsinki. You will be an integral part of Aibidia’s Sales team, and work as part of the wider Revenue team including Marketing, Customer Success, and Product. Your role as Global Account Executive is to generate new business via different channels and manage leads from our high-performing SDR team.

Rinki etsii nyt digitaalisen viestinnän ammattilaista, joka ymmärtää myös markkinointia. Yhdessä viestintäpäällikön kanssa vastaat viestinnän strategiasta ja suunnittelusta sekä näiden toteutumisesta. Tärkein tehtäväsi on koordinoida, toteuttaa ja mitata Ringin digitaalista viestintää.

aTalent Recruiting logo

Etsimme määrätietoista Community Manageria monipuolisiin ja laaja-alaisiin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin. Roolissa astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin. Tehtävänäsi on löytää väyliä tavoittaa uusia yhteistyökumppaneita ja yleisöjä, ja vetää heitä puoleemme paitsi uusien konseptien ja palvelumallien suunnittelulla, myös taitavalla markkinoinnilla, brändiviestinnällä ja muilla vuorovaikuttamisen keinoilla.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen