Trainee (Inside Sales)

Julkaistu 26.02.2019

Jabra kuuluu kansainväliseen, 150 vuotiaaseen GN Group:iin, joka on yksi maailman suurimmista kuulo- ja kommunikaatiolaitteiden valmistajista. GN Group on maailman ainoa valmistaja, joka valmistaa kuulokkeita ja kommunikaatiolaitteita kuluttajien ja ammattilaisten käyttöön sekä kuulokojeita kuulemisen helpottamiseksi. Tämän kattavan asiantuntemuksen avulla Jabra haluaa luoda laadukkaammaan äänimaailman asiakkailleen. Jabran tuotevalikoimaan kuuluvat mm. langattomat kuulokkeet, vastamelukuulokkeet ja HD-audiokuulokkeita. Jabran yritystuotteet ovat alansa markkinajohtajia Suomessa – voit luottaa, että Jabralta löydät takuulla markkinoiden parhaat tuotteet!

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen! Jabran Traineena pääset hyppäämään kansainväliseen konserniin, kerryttäen ainutlaatuista tietoutta audiotuotteiden maailmasta alansa johtavan toimijan kanssa. Positiossa toimit inside sales -tehtävissä, jossa vastuullesi saat Jabran kumppaneiden ja jälleenmyyjien kontaktoinnin. Tehtävä tarjoaa laajan näköalan IT-alan B2B-jälleenmyyjiin kautta linjain. Kiinnostuksesi ja mahdollisuuksien mukaan voit myös osallistua Jabran markkinointikampanjoiden toteutukseen ja tapahtumiin. Tehtävä voi sopia hyvin esimerkiksi opiskelijalle opintojen oheen.

Tässä tehtävässä itsenäinen ja rohkea asenne sekä kiinnostus audiotuotteita kohtaan on avainasemassa. Jabran Traineena voitkin hyötyä monenlaisesta korkeakoulutaustasta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Saat etenkin aluksi tueksesi Jabran työyhteisön, mutta et pelkää tarttua puhelimeen ja olla yhteydessä Jabran jälleenmyyjiin ja loppukäyttäjiin. Ennen kaikkea tehtävä tarjoaa osa-aikaista työtä etsivälle, IT-tuotteista ja B2B- myynnin maailmasta kiinnostuneelle osaajalle mahdollisuuden saada jalansijaa alan markkinajohtajan kanssa, mahdollisesti vakituisessa tehtävässä määräajan jälkeen uraansa jatkaen.

Tarjoamme sinulle:

 • Rennon, mutta asiantuntevan työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden tutustua IT-tarvikemaailmaan kansainvälisen konsernin mukana
 • Osa-aikaisen työn ja joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden
 •  1-2:n päivän perehdytyksen Tanskassa Jabran pääkonttorilla
 • Mahdollisuuden keskustella työsuhteen jatkosta määräaikaisuuden jälkeen

Hakijalta odotetaan:

 • Korkeakoulutaustaa, esimerkiksi kaupallisten tai tietoteknisten opintojen parista  
 • Kiinnostusta Jabran tuotteita kohtaan
 • Kokemusta myynnillisistä tehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ulospäinsuuntautunutta, rohkeaa ja itseohjautuvaa otetta työntekoon

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus audio- tai IT-laitteista esim. harrastusten tai töiden parista

Mikäli kiinnostuit Traineen tehtävästä Jabralla, lähetä hakemuskirjeesi sekä CV:si viimeistään 11.3.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/jabra-gn-audio-trainee-inside-sales-2-2019  Mainitsethan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Rekrytointiprosessin kulku:

 • Puhelinhaastattelut aTalentin toimesta 13.-15.3.
 • Kasvokkaiset haastattelut Jabran toimesta 19.3.
 • Päätökset valittavasta henkilöstä viimeistään maaliskuun loppuun mennessä

Jabrasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.jabra.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi)

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Jabralle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisissa palkkahallinnon ja neuvonnan tehtävissä mukavien kollegoiden tuella? Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt HR-tiimiinsä Palkanlaskijaa!

Nakuna Helsinki is now looking for a Business Developer to accelerate their growth and conducting the scaling in different countries globally.

Etsitkö osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojesi ohelle? Globaali ja johtava markkinatutkimusyritys Nielsen etsii osa-aikaista tuotekuvaus-studion koordinaattoria.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Käytä näitä 5 vinkkiä työhaastatteluun valmistautumisessa

Työhaastatteluun valmistautuminen takaa paremman tuloksen työnhaussa. Lue 5 vinkkiä, joiden avulla menestyt paremmin seuraavassa haastattelussa.

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen